-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
adakiller #10098 üzenetére
az hogy az FB 88 szor, a K-9 76x, a köpönyeg 42x, a dashclock pedig 19 szer ébresztette fel a CPU-t szinkronizáció miatt. Tedd fel a Greenify-t és az le fogja fagyizni ezeket az appokat, míg a képernyő off van.
még esetleg egy kernel wakelockot megnéztem volna a detektornál, de gyanítom hogy a power management (alkalmazások) és a wlan lett volna a fő ébrentartó. -
adakiller
senior tag
este 10 körül 78%-nál tettem le a telót, reggel 5-kor 74%-ig esett le az akksi. szunya előtt toltam 20 perc worms-ot, az le is nyomta 98%ról 80%ra, meg némi FB. éjszaka wifi benyomva, más érdemleges nincs.
Wakelock Detector és a GSam Battery screenshotjait dropbox-ra feldobtam, mert nem akartam 11 képpel megspammelni a fórumot.
kíváncsi vagyok Nektek mi derül ki a logokból.
-
Algotis
addikt
Az hogy lehet, hogy 2G-ben nem dobja el a hálózatot, de 3G-ben már igen?
Elvileg ha nem 4G-n van akkor nem kéne eldobnia, nem? -
sniphoe
aktív tag
-
-
-
dogi01
aktív tag
szerk lejárt sorry Illetve parnerobol rendelt valaki N5-öt mostanában? Mennyit kell várni rá? Mikori gyártásúakat adnak? Sajnos van onnan rossz tapasztalatom...
-
dogi01
aktív tag
Kérdésem az hogy ha az optimus G - rol heliummal csinálok mentest az alkalmazásokrol akkor azt N5-ön vissza tudom állítani? Játek mentés miatt kellene.
-
smisa
őstag
Valaki használja az Adblock Plus-t mert ez volt a ludas a proxy beállítással
tudna valaki esetleg segítei mi lehetett a probléma?
-
-
-
mmarta
senior tag
válasz
mrdavid #10071 üzenetére
Én tökéletesen meg vagyok a Nillkin töltővel elégedve.
Amikor ráteszem a telefont nem is látszik a kék fény csak egy picit az egyik oldalon, ha odahajolok, hiszen hosszában teljesen, széltében pedig az egyik oldalon kb fél cm-t lóg ki a töltő úgy 2cm hosszan. Gyakorlatilag eltűnik a teló alatt. Sejtelmes a világítása, az asztalról verődik vissza a fény. -
rjg
őstag
Az S4-et és elődjeit ugyanígy használtam, GE ROM-mal, az N5 mégis kb plusz 1 - 2 óra valós többletet jelent használatban. A maximum kijelzőidő, amit ki tudtam hozni e-book olvasással S4-ből, az 7 óra volt, az N5-nél 8,5 ami ahhoz képest pláne durva, hogy kisebb az akksi. Kb ekkora a különbség böngészésnél és hanghívásoknál is.
Az Intelli3G egy xposed framework-ot használó app, ami Tasker nélkül megoldja azt, hogy ha wifin vagy, automatikusan 2G-re vált.
A Pry-fy Chainfire újabb remeke, - csökkenti az NSA esélyét a követésünkre- megelőzi az akaratlan / engedélyezetlen wifi keresgélést, ezzel is javítva az akkuidőt.
Szerk:
Csak dicsérnem kellett az akksit és ma először nálam is beragadt a camera-daemon így mire hazaértem - kb egy órája - le is merült a gép. Így még nem jártam, amióta megvan.(#10079) adakiller
Tedd fel a Wakelock Detector-t és a GSam Battery-t, így ki tudod szűrni mi okozza a nem normális merülést. -
adakiller
senior tag
válasz
Tomace91 #10077 üzenetére
ha nincs a teló bekapcsolva nem merül(így sztem appberagadás nem jöhet szóba), de ahogy a bekapcsolom és a kijelző használatba kerül elkezd drasztikusan merülni. a miértre nem sikerült rájönnöm. ugyanazokat a progikat használom mint a kínai thl w8+ on, amivel 2 naponta ráértem tölteni, nembeszélve arról hogy ott 2 töltés között a kijelző elment 4-5 órát.
-
smisa
őstag
help mert kiba...m ezt a telefont
wifi bekapcsolom és aplay áruház azt mondja nincs kapcsolat Chrome nincs kapcsolat elinditom a dolphin-t simán megy, céges levelezés simán megy
néha kirja hogy proxy szerverhez való kapcsolodás sikertelen
-
gyuri2008
veterán
Szervizelés mennyire rugalmas?
-
adakiller
senior tag
besz@rok, nekem ma 11 óra készenlét, amibe volt 37 perc kijelző, 0 perc game, 0 perc telefonálás, 0 perc mobilnet, csak 3 sms meg 3-4 email írás, folyamatos wifi, 2G-n a hálózat, és 66%-ra leesett. szinte semmit nem csináltam vele...
slimkat megy a kukába és rakom vissza stockot
-
lazlora
tag
Fóliát tud valaki normális minőségben Magyarországról?
-
rjg
őstag
válasz
adakiller #10012 üzenetére
Stock ROM-ot használva brutálisan jó akku időket kapok, bőven veri az S4-et, pedig az is ütötte az S3, S2 elődöket. Egy átlagos munkanapon 2 - 3 óra beszélgetés mellett ugyanennyi kijelzőhasználatom van. Ez utóbbi főleg e-mail és e-book olvasás, kevés böngészés. Folyamatos szinkronok, egy Gmail és két IMAP fiók, plusz időjárás, stb. Hétvégén beszélgetések nélkül 8 óra feletti a kijelzőhasználat, ha csak olvasok. Persze root után fent van az Intelli3G és a Pry-fi, ezek is jelent(het)nek valamit a fogyasztás csökkentésében.
-
-
MartOOn
addikt
-
gyuri2008
veterán
Szerintetek melyik színűt érdemes megvenni a fehéret vagy a feketét?
Talán a fehér színűn nem látszik annyira a kéznyom.
a Gsm.line üzletből venném.
Vélemény?
Köszi a válaszokat. -
Land
veterán
Mi a véleményetek erről a vezeték nélküli töltőről? link
A Nillkint a kéken világító része miatt zártam ki.
6000 ft lenne. -
Szabo_0
csendes tag
Semmit nem piszkáltam. Az hogy működik, mit kell beállítani ?
-
Szabo_0
csendes tag
Ez alapján kezdtem bele, de nem működik. Modult engedélyezem. pirosan írja hogy reboot kell de nem rebootol. hibaüzenetes ablakot kapok.
-
Szabo_0
csendes tag
Xposed telepítésen tudnátok segíteni? vagyis a telepítés megvan. Elkezdtem a leírás alapján de az app process rész nem aktív és se az újraindítást sem pedig a telepítés/frissítés nem jó.
-
Zakii
csendes tag
válasz
Daniel Alves #10051 üzenetére
Zedge-t szedd le, ott talalsz mindent
-
leslien
nagyúr
válasz
-
zsirfecske
addikt
válasz
google képkereső, keresőeszközöknél beállítod hogy nagy méret, fullhd ugyanis ajánlott.
vagy deviantart-on vannak még szépek
-
Daniel Alves
őstag
Jo minosegu hatterkepet honnan erdemes szedni a telefonra?
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Aksit hogyan tudok cserélni ebben a készülékben? -
dozsabalint
senior tag
Ki melyik romot ajánlja ART-hoz? CM-et próbáltam a hétvégén de nem hogy ART-on, még Dalvikon sem működőképes.... (merül, fagyogatnak dolgok rajta stb....)
-
hariboh
tag
PA + Franco r34. Soha nem volt még ilyen jó akksi/kijelző időm bármilyen rom+kernel kombinációval bármelyik eddigi telefonomon.Szerk.: sorry, hogy ekkora, csak telorol balfaszkodok
-
( V )
veterán
eddig bírtam - felraktam a SlimKat-et én is
mennyi az alap DPI az N5-nek?ja közben megtaláltam 480 -
Algotis
addikt
Ma preferált: 3G-n is eldobta a hálózatot
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Uzemido, hogy alakul? Kozepes hasznalat mellet mennyit bir?
-
( V )
veterán
én pont azért szeretem a videóit, mert tök szép tisztán beszél ahhoz képest hogy amcsi + igényes a felvétel.
a lényeg:
fehér - ugyan az a gumiszerű hátlap de nem koszolódik, az oldal keret minőségi műanyag, beleértve a microsim tálca takaróját is. a felső speaker rács fehér. minden egyéb megegyezik. -
HREH
senior tag
valakinek volt már ilyen?
időzítőben beállítok valamennyi időt, majd amikor lehúzom az állapotsort "dupla" percet ír, valaki megnézné, hogy neki is csinálja-e? -
Algotis
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
Tomace91 #10020 üzenetére
nem is érdemes üzemidőket hasonlítani felhasználók közt, mindenki máshogy és más appokkal használja, adott esetben totál más körülmények közt és ezért full eltérő fogyasztással.
én annyit tudok hogy nálam 4 óra screen a max és mellé 18h készenlét, de van hogy ennek a felét érem el. rohadtul attól függ mit csinálsz, 4 óra screen lehet meg se gyilkolja ha videót nézel belső tárról 50%-ra húzott fényerővel, míg 1 óra izmos gamelés meg leszívja a háromnegyed akksit. ugyanígy a tasker okosságok, egyéb akksikímélő profilok.
-
leslien
nagyúr
Trinity kernel stabil nagyon stock on vagyok
innen lehet letölteni
semmit nem állítottam át rajta. ahogy a mester megtervezte úgy használom -
Tomace91
senior tag
Bocsánatot kell kérnem mert félre vezettem most sok mindenkit!
Elfelejtettem mondani, hogy nekem most lekorlátozták a netemet és emiatt mindig 2G-n van a telefon, de ebben az időben nekem rengeteg játék, netezés van még film nézés és full hd stream nézés, nekem a tasker is rengeteget segít mivel alapból átrakja a telefont 2G-re és lekapcsolja a mobilnetet, ha Wifin vagyok este 23:30-7:30 lekapcsolja a mobilnetet meg a wifit is és reggel is csak a wifit nyomja vissza. Még egyszer bocsánat!
-
gabro0
őstag
Alulfeszeléssel mennyivel nő az üzemidő?
-
Electronic4you-s gariról van újabb hír?
-
( V )
veterán
Google Nexus 5: Black vs White!
az LG gari 2 év (lásd Összefoglaló / GyiK)
-
adakiller
senior tag
válasz
Tomace91 #10010 üzenetére
persze elhiszem, nem rád vagyok "mérges"
, csak pont az akksi idő volt az egyik nyomós érv az N5 mellett, de még nem adtam fel
majd pár nap múlva kernel csere, aztán romcsere, ha nem változik semmi
de én voltam a hülye, nem teszteltem le a stockromot, hanem egyből akartam a tutit
-
( V )
veterán
stock + franco r34 + Gravity mellett tapasztalt mér vki olyat hogy nem vagy csak nehezen akart a képernyő bekapcsolni? a Watchdog nem talált beakadt appot, uh vmi rendszer process lehet...
-
Algotis
addikt
Nektek egy 3-4 nap után nem szokott érdekes dolgokat csinálni a telefon néha?
Most hiába állítottam be az értesítéseket SofaScore-ra, nem kaptam, de még facebook messenger értesítéseket sem
Aztán nézegetem galériában a képeimet, egyszer csan újraindul a Fotók app, nyomok egy Home gombot, hogy mi volt ez, erre elkezd újratölteni a Launcher...Nálatok nincs néha valami furcsaság pár nap után?
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #10003 üzenetére
Elég jól néz ki.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10002 üzenetére
mondjuk jobban szétnézve inkább egy valamilyen koppincs, mint egy tök noname kínai valami. hátha jól sikerült a másolás és tökéletesen passzol mint az eredeti
ez pl milyen már, full alu tok, feketében elég raj! (vagy ezüstben és kész is az iphone 6s)
-
zsirfecske
addikt
igen, ezt szerintem is illene hozzátenni, a slim armor pl teljes áron is féláron lenne ha igazi spigen, nem pedig 5$
mondjuk a többinél még az spg sincs beírva nemhogy a spigen márka. ügyes kis kínaiak, ezek után kíváncsi leszek a 4k-ért ebay-ről vett "genuine google bumper"-ekre, vajon jobbak-e a 14 dodós alis verziónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest