Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
LógaGéza #32799 üzenetére
Nem tudom mostanában mi van de így egy forintot nem ér. Természetesen írtam nekik mailt meg küldtem képet. Kíváncsi leszek mit írnak vissza.
Eddig a Nillkin tokom mellé járó fólia volt a legjobb
@EnterR: igen kéne elvben, de ahogy az N4 nél a kamera bug is eltérően jelentkezett az embereknél, úgy itt is vannak eltérések.
Nekem pl az eddig hibamentes rendszerem ma dobott egy nem tudok csatlakozni a kamerához hibát... Néztem is furcsán hogy hogy érti ezt... -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #32794 üzenetére
Én Spartan Glass-al elejtettem már a telómat, pont a sarkára, csempére. Egy kis darab lepattant belőle, más baja nem lett, és ez is észrevehetetlen - eddig nekem bejött
Amúgy nekem is kimaradt egy cucc, írtam nekik mailt, még aznap feladták ami kimaradt - tedd meg te is ezt
-
marquuard
veterán
válasz
De akkor mindenkinél ezt kellene csinálnia, nincs egyedi darabom a készülékből. Most flasheltem a 4.4.4-et, mert elviselhetetlen, amit csinál.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Memory leak-kel kapcsolatban mai hír, hogy javították, a következő verzióban benne lesz.
Spartan üvegről ugyanez a tapasztalatom. Hulladék az egész. (Kettőből kettő rossz volt.)
-
randras_83
addikt
válasz
marquuard #32792 üzenetére
memory leak?
Engedjétek meg hogy megosszam a negatív tapasztalataim az Xtremeguard-dal kapcsolatosan (tudom nemrég még én ajánlottam, mert akció volt)
Szóval ma megkaptam a rendelt fóliákat. Ott kezdődik, hogy 3-at rendeltem és 2 volt a csomagba. Egyébként egy f.o.s. az egész a kivágott részeknél nem tapad meg, szóval felejtős, pedig régen jók voltak. A Spartan üvegükről csak annyit, hogy egy hónap után elkezdett feljönni, de nem akárhogy, szóval az is felejtős...
Bocs a képek minősége miatt.
-
Leelou
tag
válasz
arkone #32701 üzenetére
Köszi. Motoroláról azért nehéz váltani, ha hozzászokott az ember a minőséghez.
Ma átvettem a készüléket, és eddig nagyon elégedett vagyok, külsőre azonnal beleszerettem, ahogy kicsomagoltam.
Ilyen tokkal kapcsolatban van egyébként tapasztalat?
-
marquuard
veterán
Azt mi okozhatja, hogy akarva-akaratlanul bezárja a futó alkalmazásokat a Lollipop? Teljesen stock, nincs root, locked bootloader. Néhány másodpercre navigálok el a böngészőtől/Skypetól/Facebooktól, már be is zárja őket.
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
Az miért van, hogy a 3G Watchdog és a telefon saját adatforgalom mérője teljesen eltérő adatokat mutat?
Ma próbáltam 2x is, a második eredmény:Beállítások Adathasználat 4,86 MB
3G kutyánál pedig 12,23 MB amiből 8,2 OS services + others néven van... ez mi a tök? és a teló miért nem számolja? -
Noanme
csendes tag
tönkre nem lehet ugye tenni ha erősen nyomom vagy ilyesmi?
-
Noanme
csendes tag
15 perce határozottan nyomkodom valamit biztos szarul csinálok
-
Noanme
csendes tag
Elmagyarázná valaki ezt a sim kártyát hogy a fenébe kell kiszedni?
Hiába nyomom a tűt be a lukon a slot mellett nem akarja sehogy se kiadni -
metal01
őstag
"Kihajtja" a magokat rendesen. Ha az AnTuTu alatt nem hal le a telefon az UV okozta instabilitás miatt, akkor máshol sem fog. Nekem simán végigment a teszt röccenés nélkül. Meg amúgy is stabil. Az UV-nak amúgy sleepben van értelme igazán. Szinte semmit nem fogyaszt a proci olyankor. Az üzemidőt növelve.
-
membrandj
nagyúr
válasz
trance89 #32771 üzenetére
Jelenleg nexus 4-em mellé sima bumpert használok. Nem áll szándékomban teljes hátlapos tokot venni.
Le tudom venni és ki tudom tisztítani a port, ha ekkora probléma.Ha nem jön össze,akkor max jön egy gyári nexus tok,de nagyon megtetszett ez a szürke ringke fusion+ fehér nexus 4 kombó.
-
metal01
őstag
-
trance89
őstag
válasz
membrandj #32709 üzenetére
gondolom a voyeur tokra még csak rá sem kattintottál
vagy az kell mint ringke fusion esetén hogy minden kis koszdarab virítson a plexi mögött? mert arra tökéletes
még N4-re vettem ringke fusion-t, az első pár hétig szép volt meg minden de olyan puha az a plexi, hogy 1 hónap után tiszta karc az egész égy úgy néz ki mint az okádék, arról nem is beszélve hogy csak úgy virítanak rajta az ujjlenyomatok, a kosz pedig ami lerakódik a plexi és a telefon között (főleg a széleinél, 1-2 nap és már egy rakás por van mögötte) minden csak nem szép, a fogása nem rossz de mondjuk a diztronic-tól csak fényévekre van (lemaradásban)
volt spigen neo hybrid-em is ezelőtt de azt már túl nagynak találtam, amúgy semmi más probléma nem volt vele, nagyon minőségi és kiválóan véd esésnél (több méterről is pottyantottam aszfaltra, pontosabban dobtam)
most diztronic matte black volt kb 2 hónapig, az eddigi legjobb bumperem volt eddig, hihetetlenül jó fogása van és nagyon minőségi érzetet kelt, a tesóm viszont kitalálta, hogy az ő N5-ére is ilyen kell ezért ondoltam rendelek magamnak egy voyeur-t kíváncsiságból, kb ugyanaz mint a matte black csak a sarkainál van megerősítve, egy picit vastagabb talán de hasonlóan jó fogása van és szépen átlátszik a nexus felirat a hátulján, amúgy pont ma jött meg -
metal01
őstag
válasz
Scooter74 #32761 üzenetére
droid16: Opera Androidra, így találsz rá a playen. (Nem a mini.) Fasza kis böngésző. Szvsz jobb, mint a Chrome.
Az aroma telepítőt használom mindig. Default beállításokon, csak 750 min undervolt van és a végén USB fastcharge, exFAT support és backlight dimmer van bekapcsolva.
-
Tisza96
csendes tag
válasz
Frenky89 #32748 üzenetére
Csak próbálgattam hogy hátha sikerül... Aztán rátettem töltőre, elkezdte a Google kijelzőt behozni többször és annyit változtattam hogy amikor nyomtam a bekapcs + hang le gombot akkor egyből kihúztam a töltőt és "véletlenül" bent maradt bootloader módban. Akkor lepergett előttem a telefonom teljes tartalma és úgy döntöttem bekockáztatok egy startot és nem rakom újra az egészet, jó döntés volt. (szerecsére)
-
Nite
őstag
scracok, a tarcsazoban levo kapcsolatokat nem lehet ugy beallitani, hogy csak az adott accounthoz tartozokat mutassa?
ugyanugy mint a sima kapcsolatok kozott?
beallitottam, hogy a g+ adatokat adja hozza a kapcsolatokhoz, de akkor megjelenik mindenki a g+rol, de nekem csak az kellene aki amugy is be volt nekem sync-elve a google contactoba, csak a g+ adatokkal kiegeszulve!
amit igazabol nem is ertek, miert nem mukodik, mert a webes feluletet szepen mutat mindent, csak a kapcsolatok kozott nem, kiveve, ha bekapcsolom a g+ban, de akkor elojon a fent emlitett problema
-
tybsen
addikt
válasz
Zoli1222 #32751 üzenetére
Nekem ezek a kedvenceim: spigen ultra slim fekete és spigen Hybrid Crystal clear
-
Zoli1222
őstag
-
metal01
őstag
Na adtam még egy esélyt az Euphorianak + ElementalX kernelnek. Egyenlőre minden pöpec, fürge a rendszer. Csak az OTA nem működik még, de ahogy olvasom az Euphoria fórumon az még egy darabig, amíg a szervert be nem állítják nem is fog. Annyi baj legyen. Jobb később, mint soha. Csináltam AnTuTu tesztet (tudom senkit nem érdekel, engem sem igazán, mert fingom nincs miből rakja össze azt a számot) nekem 44000 valamennyi lett. Viszont SOT-ot linkeltem.
-
Scooter74
őstag
SlimRoms 9.0_Stable:
Slim-hammerhead-4.4.4.build.9.0-OFFICIAL-8266
Slim_mini_gapps.4.4.4.build.8.x-385
Features:
Settings revamp
Heads up transparency and colour
Added SlimLauncher [remove nova launcher]
Proximity Wake: Add support for checking proximity when waking device (for specific devices)
Volume panel time out
Status bar ticker
Automatic Proximity Speaker
Fix notification icons overlapping with centre clockUpdates:
frameworks/av updates aosp caf
frameworks/base updates aosp caf
frameworks/native updates aosp caf
APN updates
Translations -
Zoli1222
őstag
Milyen fejhallgatót illetve tokot ajánlotok a telóhoz? Az összefoglalóban szereplő tokok nem tűnnek a legideálisabbak. Köszi!
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
A 16GB-ból mennyi szabad hely áll rendelkezésre az app-oknak?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
johnsmithnex #32711 üzenetére
Én ettől az eladótól vettem még augusztusban. Full eredeti, csomagolással, mindennel. Amit adtak hozzá kódot ellenőriztem is a spigen honlapján és stimmelt, de minőségre is érződik, hogy eredeti (sajnos tesztelve is volt, emeletes ágy tetejéről (~170 cm) kijelzővel lefelé leesett a linóleumra a teló, semmi baja nem lett).
Az eredeti árhoz képest most is olcsóbb, de nekem anno 5k alatt kijött (olcsóbb dollár és 19,99$ volt a mostani 29,99$ helyett).
-
Tisza96
csendes tag
Most meg lehet hogy megjavult?! Életre keltettem, csak gyorsnak kellett lennem, azalatt a pár másodperc alatt. Kösz a segítséget! (ha tényleg igaz
)
-
Tisza96
csendes tag
válasz
s3nsitivity #32735 üzenetére
Folyamatosan újraindítja magát
-
Tisza96
csendes tag
válasz
s3nsitivity #32733 üzenetére
Ez sem működik. Ha töltőre teszem és így indítom el akkor egy pillanatra felvillan aztán annyi is volt. Nem tudok factory resetet csinálni így.
-
Tisza96
csendes tag
Baj van a Nexus-ommal (5.0) egyszercsak kikapcsolt és azóta nem reagál normálisan semmire. Próbáltam hosszan nyomva tartani a bekapcsoló gombot de semmi válasz. Egyedül a töltőre reagál annyival hogy behozza a betöltő Google képernyőt és egyet rezzen, újra és újra. Kérlek segítsetek nekem. Mi a teendő ilyenkor?
-
ElGatto
aktív tag
Ha a "fényerő" csúszkát elállítom többé nem lesz automata?
Beállításokban hiába van engedélyezve mintha nem akarna világosodni és sötétedni magától... -
Noanme
csendes tag
Rootolni még nem szeretném, egyenlőre jó a gyári droid
Frissítettem 4.4.4ig de az 5ös frissítést már nem dobja ki, mi lehet a baj? -
Szabo_0
csendes tag
Halika!!
Több kérdésem is volna a jelenlévőkhöz.
5.0.1 óta a térerő elég gyenge,ugrál. Ez megszokott jelenség?
Azt hogy tudom megoldani hogy megjelenjenek az értesítések felugró ablakként? A hívások megjelennek de semmi más.
Azt hogy lehetne megakadályozni hogy a lezárt képernyőn lehúzható legyen az értesítési sáv?
(Root+nova kombót használok) -
syl5
őstag
-
Noanme
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült hozzájutnom egy ilyen telóhoz!!
Annyi lenne a gondom lollipopra szeretném frissíteni, most 4.4.2 van rajta de egyenként kell frissítenem minden verziót ami lollipop előtt volt
Nem lehet megoldani hogy rögtön a legújabb verziót tegye fel? -
Scooter74
őstag
Létezik olyan böngêsző ami tudja a materiál dizájnt?
-
johnsmithnex
tag
válasz
lord.lakli #32713 üzenetére
Az tényleg húzos itt. Én ultra hybridet rendeltem. Az jó árba van.
-
syl5
őstag
Csak szólok, hogy munkatársam N5-je ilyen merev bumper-től, meg pattintós toktól repedt meg.
-
membrandj
nagyúr
[link]
Ilyet rendelt már valaki? Szállítási költségről mit lehet tudni? Ha jól néztem, akkor 6 font?Ilyen fusion grey-t máshol nem nagyon találok..
-
lord.lakli
őstag
válasz
Neo Hybird majd 9e Ft?
gyorsboltban készleten 6490 Ft. Vagy valamit félre nézek az ebayen?
-
roland091
senior tag
válasz
köszönöm !
majd akkor figyelem mert én ultra fitet szerettem volna de most az pont nincs a listán, többi is tetszik de nekem szerintem már azokkal nagyon megnő telefon mérete
-
-
roland091
senior tag
Sziasztok ha már látom most tokokról van szó érdeklődnék, nagyon tetszenek a spigen tokok, olyan kérdésem lenne h kb. milyen áron mozognak az ilyen tokok, megfizetem azt árát de nem szeretnék nagyon rá fizetni se pedig bóvlit venni
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #32707 üzenetére
Bakker!!!!
-
radicspeter1
őstag
-
membrandj
nagyúr
Üdv!
Ringke fusino Fusion -grey tokot szeretnék rendelni,de az amerikai oldalról nem is lehet Magyarországra rendelni.
Ebay-en meg feketét találok.
Tippek?
Illetve jó minőségű, nem drága fóliára?
Nem lenne hátrány, ha angliába jönnéne vagy az eu-n belülről a gyorsaság miatt,persze az ár sem utolsó szempont.. -
marquuard
veterán
Meglepő, de stockon minimum 4 óra SOT-ot produkál a telefon közepes fényerőn. Tegnap 4 óra 38 percnél adta meg magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest