- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
siofok #47764 üzenetére
Menni fog az nyugi.
Mondjuk én is pont ezt gondoltam hétvégén mielőtt téglásítottam (hard brick lett) haver telefonját (OnePlus). Aztán nagy nehezen sikerült visszahozni. Nagy fasz a OPO is. Utána olvastam fórumon, hogy CM xx után nem szabad feltenni az OxygenOS-t, előbb frissíteni kell, és azután lehet, mert tégla lesz.
-
radicspeter1
őstag
válasz
siofok #47662 üzenetére
Már én is tapiztam G4-et. Ha a belsejét nézzük akkor szerintem gyorsaságban már nem venni észre külömbséget. AA 6.0-át már megkapták. Memória adatait is megnézve átlag 1.8 Gb-ot használ. Gyors teló, a menü rendszeréhez azért hozzá kell szokni. De én maradok a jól bevállt Nexus fronton. Legközelebb az N5X áll hozzám.
-
bl4ze
veterán
válasz
siofok #47395 üzenetére
Urak, megint előjött, hogy cseng a telefon , de totál fekete a képernyő, nem ébred fel
Semmit nem tudok csinálni mint a kikapcs gombot nyomom, a hívás megszakad.
Majd pár másodperc múlva látom a tárcsázóban, hogy nem fogadott hívás.
Mitől van ez? Töröltem az előző tárcsázót, most a Pixel volt fent - vissza is álltam a google gyári tárcsázóra.Van tippetek mitől lehet ez az idegesítő dolog, miért nem ébred fel a képernyő híváskor ?
Ez így nagyon nem kóser, 6.0 Stock OTA - no root. -
brownus
veterán
válasz
siofok #47124 üzenetére
üdv,
először, mikor összeszereltem, nem töltött, és nem csatlakozott a mobil hálózatra, ezért megint szétkaptam, majd újra összeszerelés. most tölt, és úgy tűnik minden működik. már 55%-on áll a töltöttségi szint. és bedobott egy 6.0 update-et!?!? ez már elérhető??? feltöltöm teljesen és frissítem. akkor kiderül, hogy bírja a wifi adaptere...
szóval úgy tűnik, minden ok
-
ntomka
nagyúr
-
Just486
senior tag
válasz
siofok #36721 üzenetére
Rövidre zártad az akku pozitívát meg a testet.Ha utána bekapcsol, nem lett baja, mert akku oldalon keletkezett a rövidzár, nem a teló oldalán. Elvileg az akkunak se ártottál különösebben, de azért erre figyelj oda. Akku csatlakozót lehetőleg körömmel, de semmiképp nem csavarhúzóval szedünk le (határozott mozdulattal), utána pedig le kell szigetelni. Ha balszerencsés vagy akkor meg kilyukadt az akku (nem tudom mivel próbáltad kiemelni).
-
radicspeter1
őstag
válasz
siofok #33164 üzenetére
Biztos vastag volt neki a számlád
Egyébként kitartok a jövőt tekintve is a nexus mellett annyira bejött ez nekem komolyan eddig életem legjobb befektetése volt ez az N5!
Annó az SGS volt a hű pajtim de ez most azt is bőven felülmúlja. Ajánlom mindenki becsülje meg ezt a jószágot mert tényleg nagyon jó készülék, egy jó izig-vérig droidos gazdinak -
lafaty80
addikt
-
siofok
őstag
válasz
siofok #32820 üzenetére
na asszem megvan.A nand backup foglalja a helyet de semmilyen fájlkezelő nem látja a twrp mappában a mentéskete.
Illetve van 3db dátumos fájl a TWRP backup mabbába,de hiába törlöm őket,visszakerülnek,és hely sem szabadul fel..Csináltam most mégelly backupot,márcsak 3gb helyem van,és backup törlés után sem szabadul fel semmi.
és persze mentésem is eltünt. -
noorbertt
őstag
válasz
siofok #32013 üzenetére
fizess ra elo
"By signing up for Google Play Music you also get access to the YouTube Music Key beta. Enjoy millions of music videos ad-free, and keep the music playing in the background or when you’re offline. "
https://play.google.com/about/music/allaccess/#/unlock-youtube -
-
metal01
őstag
válasz
siofok #27292 üzenetére
Vagy fogalma sem volt arról, hogy azt le is lehet szedni. Ami durvább: anno egy tanítványomnak a laptopján volt rajta a gyári fólia, de mindenhol. Panelen a fedlapon a billzet körül. Még a zsanérokon is. Rojtos volt már az a szerencsétlen fólia. Kérdeztem tőle, hogy mi a tökömért nem szedi le. Erre csak azt a választ kaptam, hogy "nem véletlenül van az ott gyárilag!" Ezzel az erővel már a dobozból sem kell kivenni a készüléket, mert nem véletlenül tették bele a gyárban.
-
CB
senior tag
válasz
siofok #27096 üzenetére
Naggyon kafa......!
eastsider: kérdezz rá az eladónál. Írd meg neki, hogy ha nem lesz eredeti, akkor megy a negatív.
Többet nem vesz tőle senki semmit, ha kap egy negatívot azzal a szöveggel, hogy hamis volt a termék.
Ha hamis, utángyártott, nekem már a levélben el szokták árulni, és akkor marad a polcon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest