Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
GrooveHero #2099 üzenetére
elvileg 2 év MM / LG garis.Én amikor megyek haza lesz nekem egy fekete, mert fehéret veszek magamnak. 110 körül fogom adni a feketét.
-
jaszy91
aktív tag
Egy picit még drága, de legalább hivatalos Extreme Digital
-
huan
őstag
Valaki értelmezné pontosan miről szól ez a bejegyzés?
Non-Default SMS Apps In KitKat Can Still Write To The SMS Database Using A Switch In App Ops (No Root Required) -
vick33
tag
Neem dehogy. Viszont amikor nyitod a bootloadert csinál egy factory resetet.
A nyitott bootloader azt jelenti hogy recoveryt és kernelt cserélhetsz és hozzáférsz mindenhez. Ez azért jár resettel hogy így ne lehessen mások adatait megszerezni. De mivel ez egy nexus a bootloadert bármikor nyithatod zárhatod. Ota ugyanúgy van mindkét esetben. -
huan
őstag
-
gulb
senior tag
Chrome- alatt most tunt el a mozgatasra lapozza a nyitott tabokat vagy korabban csak nem vettem eszre?
-
gulb
senior tag
válasz
hakydakillah #2072 üzenetére
N4et vennek feherbe neki. Ha nem lehet akkor Htc one mini.
-
Sragi
őstag
Mennyi a szabad Ram mennyisége?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Remelem emiatt nem fognak karoba huzni, mar kicsit felek barkinek barmit ajanlani, de en nexus4-et vettem asszonynak es hihetetlen mennyire imadja (attol fuggetlenul h nem nagy telefonos), rengeteget nyomkodja megelegedettseggel.
Sztem azzal a teloval egyszeruen nem lehet mellenyulni. Semmi mast nem vennek neki a helyedben.
EDIT: OFF-ba teve
-
Bilux
veterán
válasz
itt meg nexus 5-öt
-
válasz
Ezt a topikot erre találták ki: itt tedd fel a kérdésed.
-
Mr.Chow
tag
A nexus 5 nek mennyire jobb a hangszórója az iphone 4s/ vagy nexus 4 nél mert ezekhez tudom viszonyitani?
-
hakydakillah
senior tag
Lenne egy nem annyira idetartozó kérdésem, de annyira bírom az itteni N5 társaságot, hogy hátha ebben is segítőkészek lesztek :-) Nálam N5 vétel eldöntve, viszont feleségemnek szeretnék szintén egy telót karácsonyra. Most jött a lehetőség, hogy üzleti árhoz képest fillérekért megkaphatnám e két teló egyikét:
Sony Xperia S
HTC One MiniSpecifikációk:
http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-M4,Sony-Xperia-S/phones/7702,6220A két gép megjelenése között van 1,5 év, de ez valahogy a leírást olvasva nem mutatkozik nagyon ki. A mini a One elég durván lebutított verziója, és mégis elég borsos áron megy. Az adatokat nézve - pl. Xperia 12 Mpix, mini 4. Az egyikben gyengébb proci, másikban gyengébb graf. Xperia 32GB belső tárhely, Mini 16GB.
Talán audióban magaslik ki a One mini, mást itt nagyon nem látok. Csak akkor miért ilyen drága? Azért mert kvázi új? Kicsit jobban hozzáértő valakitől esetleg tanács?PS: azért is kérdem meg itt, mert HTC fórumon HTC-t ajánlanának, Sony-nál meg Sonyt
-
huan
őstag
Akkor miért írják ezt a sideload-ot, ha simán is megy? (én úgy tettem fel)
A rootolás is simán megy a UPDATE-SuperSU-v1.80.zip telepítésével recovery-ből. -
csabicska
senior tag
Tudtok ajànlani vmi jó tokot a telefonhoz?
Koszonom.
Gyarit esetleg. -
huan
őstag
-
Finucsi
csendes tag
Köszi akkor rápròbálok.
-
huan
őstag
válasz
Finucsi #2059 üzenetére
Esetleg ez?
Vagy ez nem egyszerű? Nem töröl semmit. -
assemble
addikt
válasz
Finucsi #2059 üzenetére
Az OTA (ami kijott) alapbol nem szokott semmit torolni, pont a factory image torol mindent (azzal a legtisztabb a telepites), de pont arra kell meg varni, elvileg csak jovo heten varhato.
Root egyebkent tuti nem kell OTA adb sideload-hoz sztem, max nyitott bootloader, de abban sem vagyok most biztos. Inkabb factory image-eket szoktam felrakni. -
Finucsi
csendes tag
Üdv.
Mennyi idő múlva jön ki az a 4.4.1-es verziò amit egy mezei felhasználó is fel tud rakni nem rootolt n5-re ès nem töröl mindent a telefonról?
Vagy esetleg van e mar most is olyan? -
huan
őstag
Sziasztok!
Feltenném a 4.4.1-et a rootolt N5-re.
Itt mit írnak a SuperSU*ról pontosan? Hogyan lehet kikapcsolni?
Vagy ha már rootolva van, akkor mást kell letölteni? -
GRaul
őstag
sziasztok
Lenne par kerdesem a teloval.
Ismerosom tudna nekem intezni ilyen telot Kanadabol hazakuldve
Az hasznalhato itthon? Illetve a Vam+afa mindig rajon? vagy ott van esely h nem fogjak meg?
Üdv Misi -
vick33
tag
Teljesen gyári készülék. Tetszik ez a sebesség az S4 nem tudott 10000ms alá menni krakenben, sunspiderben pedig a chrome 1100 körül ment a firefox meg 1300 körül:-)
-
Edge
veterán
Én is megvettem, hm akkor még teszek egy próbát újrarakom+config.
szerk: ehh ez a light manager kapcsiból jól műxik marad ez...leslien:
Dice player -
leslien
nagyúr
skacok melyik videó lejátszót használjátok? mx player még nem szuperál sajnos
-
icons
addikt
válasz
nemeth.akos #2036 üzenetére
Az valamiért semmit nem csinál.
írtam Kunsztlernek egy leírást, én így csináltam (hátha valakinek segít):
Alapok:
gyári ROM, a telón semmit nem változtattam, stb
gépen semmi nem volt. Ezeket a leírásokat használtam:
androidportal leírás, innen megnyitva droid-life-os részletes leírás (ez a kettő ugyanazt tartalmazza, de több forrás sose árt!),
heavyjumbo tutorial ahhoz, hogy ne kelljen SDK, ADB telepítés. Ezen az oldalon van link az USB driverhez, és a legfontosabbhoz a portolható ADBről (csak a szükséges dolgokat tartalmazza)OTA fájl letöltése Google-éktól1. cuccok letölése
2. USB driver telepítése
3. OTA kivételével mindent csomagolj ki
4. portolható ADB mappájába menj bele, és nyiss command line-t (pl Shift+jobb klikk "Open Command Prompt here"), és innen csak azt kell csinálni, ami az első két tutorialban van, tehát:
5. telefonon developer optionst bekapcsolni, csatlakoztatni, ezután rákérdez a telón, hogy tutira megengeded a gépnek, válasz: igen! (telefon legyen a végéig a gépre dugva!!)
6. command lineba gépen: "adb devices" itt látnod kell, hogy "015d182f9a0aac28 device" pl. Nekem "015d182f9a0aac28 unauthorized" volt, mert a telefonon nem fogadtam el. Ha csak annyi van írva, hogy "List of devices attached" és alatta semmi, akkor nincs csatlakoztatva a telefon
7. command lineba: "adb reboot bootloader"
8. telefon újraindul, lefele, gombbal tudsz navigálni, felül a "Recovery Mode"-nak kell azt hiszem pirossal kijönnie, erre Power gomb (tehát oké)
9. itt elvileg egy Droidnak kell megjelennie egy felkiáltó jellel, nekem egy olyan droid jelent meg aminek a hasa nyitva volt és nagy piros felkiltójel volt, alatta "No command" piros felirattal, de nem fogllakoztam vele, azt hiszem Volume Up + Power Gombbal tovább lépsz
10. telefonon előjön egy menü, itt az "Apply update from ADB”-t kell kiválasztani, ezután kiírja alul talán azt, hogy várja, nyomasd neki
11. visszaviszed a szemedet a gépre, és abba a mappába, ahol a Command Line-t nyitottad rakd be az OTA fájlt (célszerű lehet átnevezni valamire), menj vissza Command Line-ra, és írd be ezt: "adb sideload <filename of update.zip>" ez nekem így nézett ki:
"adb sideload 7ed504f678cea49ecf0974e8cd956e2974e3f943.signed-hammerhead-KOT49E-from-KRT16M.7ed504f6.zip" (ezért érdemes átnevezni, akkor nem kell vágólapoznodbegépelni ezt nem célszerű
). Command Lineba egyébként jobb klikk/Paste-vel lehet beszúrni is
12. Ekkor átkerül a telefonra a fájl,és elkezdi felrakni.
13. ha feltelepült (visszamegy a korábbi menübe, akkor "Reboot phone now" vagy hasonló opciót kell kiválasztani, és utána Power gomb.
14. lehúzhatod a telót a gépről, elindul és frissíti az alkalmazásokat!
15. ??
16. Profit! -
Edge
veterán
na az érdekes akkor sejtem mi lehet:
még gnexen lementettem a led beállításokat és itt meg visszatöltöttem lehet ez a baj? lehet újra kéne konfigolni inkább? Mondjuk lightflow-nál rengeteg n5 tulaj ír mindenféle hibát playen, beragadt led villogás, nem villogás stb.
Te amúgy az accessibility-ben bekapcsoltad?(a fentebb említett light managert ki fogom próbálni)
-
nemeth.akos
csendes tag
Most ez hogyan van hogy nem küldik telefonra frissitést és akkor csak rá kattint ember azt maga megcsinál mindent?
-
icons
addikt
Na, felraktam én is a 4.4.1-et. Találtam olyan megoldást, hogy egyedül az USB drivert kellett telepítenem. Ha valakit érdekel, talán le tudom írni, mit hogy csináltam.
Nem rootolt, teljesen gyári és a gépemen sincsen (most se) semmilyen JDK, ADK telepítve, stb. Fog a fene Java Development Kit-et telepíteni egy ilyen egyszerű művelethez
-
w333
félisten
-
vadger
tag
sziasztok!
anglia play store-ból rendelnék ismerőshöz (london) nexust, ellenőrző oldal szerint dec 11-én hagyja el a raktárat. szerintetek mennyi esély van rá, hogy még azon a héten megérkezik? playből garanciapapír sikerült már valakinek igényelnie? vagy akármit, amivel a garancia használható?
köszi! -
válasz
zsirfecske #2020 üzenetére
Automate It, én ezt használom és jól bevált.
-
Kunsztler
senior tag
Driver sikerült látja recovery-n De cdm-n nem azt írja nincs elérés na mindegy majd megvárom Otán
-
gulb
senior tag
Nah sikerult
Win7 alatt a Nexus Rootkit leirasa alapjan mindent leszedtem es felraktam ujra. Igy most mukodik.. de ugye mar linux alol feltettem az image-t
Ha barkinek gondja van az USB driverrel stb. akkor ez a leiras hasznos nagyon
-
Lecs@
addikt
4.4.1 changes remélem itt mindent összeszednek lassan.
-
zsirfecske
addikt
egy app kérdés:
motorola smartactions után kéne valami app amivel alap automatizálást csinálnék (legfontosabb az éjszakai automata repülő mód,e setleg wifi hálózat alapon hangprofil hívó kivétellel és blouetooth kapcsolgatás útközben).ki mit ajánlana rá? llama, erobot, tasker vagy egyéb? köszi
-
ßrainiac
addikt
válasz
Kunsztler #2010 üzenetére
A nexus toolkitben van egy opcio ahol le tudod egesz konnyen gyalulni a drivereket amik ezzel kapcsolatosak es egy guide szepen vegigvisz, hogy felmenjen faszan az uj driver.
Nem tudom h nexus 5-on mukszik-e mar, de ha igen, egy jo alternativa lehet szamodra.
(#2008) gulb: nice!
kivancsi vagyok ez G2-re mikor jon ki
(#2015) Lecs@: thx a megerositest, Knusztler: akkor hajra
-
gulb
senior tag
probalgasd meg nagyon melegszik
Viszont ez a gyorsasag kerdes fura.. tenyleg en is erzem habar 180oras uptime volt elozleg.. igy meg nem mondok semmit.
De a tarcsazot megcsinalhattak volna... idegesit hogy a foto kesobb tolt be mint a tarcsagomb...
Exchange problemat javitottak?
semmit nem tudni csak a kamerarol irogat mindenki
-
Kunsztler
senior tag
Hát én sajnos nem tudom frissíteni driver hiba miatt pedig fent van na mindegy
-
Lecs@
addikt
Tényleg jó lenne egy hivatalos changelog. Amit észrevettem, még gyorsabb a kütyü. Animációk, scrolling, app megnyitás gyorsult. ( így érzem ) Kamera nekem így is ok volt, de tuti javult.HDR nél nem gonolkodik, szinte azonnal lő, fókusz tuti.
(#2008) gulb épp kamerát teszteltem, de nem volt melegedésem.
-
gulb
senior tag
Nah az uj kamera valoban bitang gyors lett a fokusz is kapkodja magat
igy mar igazan kellemes a hasznalata.
Viszont melegszik mint a diszno es tekeri a procit de nem kicsitHDR+ meg panorama kepnel...
-
ßrainiac
addikt
válasz
csabicska #2006 üzenetére
Nehany posttal ezelott le lett irva a CWM nelkuli modszer, ha az megfelel.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék feltenni egy TWRP or CWR recoweryt.
Hogyan kell?
Szeretném feltenni az uj 4.4.1 -et.
Ebben kérném segítségeteket.
S 4 -en odinnal kellett tolni itt nem tudom.
Köszi előre is. -
twine
veterán
válasz
leslien #1999 üzenetére
érdekes "kettősség" ez valóban...
Mások az új droid verziókért imádkoznak hetekeig/hónapokig,,,
Nekünk meg annyira új sokszor a rendszerünk hogy az appokért kell imádkozni hogy frissüljenek...
"most" 4.4 óta viberen én pld nem tudtam képet küldeni mert összhányta magát az app....
ma reggel frissült azóta hibátlan...de pár hétig az agyérgörcs kerülgetett,,,,nem szeretem az apró de bosszantó hibákat,,még ha tudom is az okát...
De mégis inkább ezt a "rosszat" kívánom magamnak,,,mintsem egy másik gyártót, akinél kétséges a frissítés...
Így van ez,,,,lehetetlent nem kívánhatunk,,,hogy több ezer fejlesztő dátumra kiadjon egy új verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest