-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55331 üzenetére
nekem azért csípi a szemem a treble támogatás hiánya, még ha cserébe jó is a közösségi támogatottság... kettő hogy baromi gyorsan amortizálja a telefonjait ez a fél éves ütemezett megjelenés.
részemről sokkal inkább Nokia 7 plus - nagyon korrekt hardver / ár és Android One (gyakorlatilag a pixelek után a leghamarabb jönnek rá a frissítések)
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55310 üzenetére
OP biztos nem lesz, nincs treble support
inkább Honor View 10 vagy Nokia 7 Plus felé nézek
(#55306) vacs
köszi, igen egyszer már voltam nála, de még 25-öt már tuti nem költök rá. -
vacs
veterán
válasz
radicspeter1 #55280 üzenetére
Teljesen tökéletes a hangminőség, olyan, mint bármelyik másik rom-on!
gabro0:
A magisk stereo mod amit adtál nougat-hoz az jó oreo-n is?
Ha nem akkor sok meló csinálni oreo verziót? -
ghost364
senior tag
válasz
radicspeter1 #55282 üzenetére
Én pont annyiért vettem egy 32-est "sötét kijelzővel". Utánanéztem, és kiderült hogy csak a szalagkábel rossz benne, ami alin 2000 forint
Ráadásul ugye ott volt az alkatrész az akkori N5-ömben (leharcolt 16-os D820 szar aksival) szóval megvettem aztán kiderült hogy nagyon jól jártam mert tényleg csak az volt rossz azon kívül meg mintha új lenne a telefon, aksi is kibírja végre egy napig. Szóval úgy upgradeltem telefont hogy 8000 forinttal gazdagabb lettem
-
Martinitius
tag
válasz
radicspeter1 #55252 üzenetére
Nekem nem. Először azt hittem, hogy a módosított dpi nem tetszik neki, így visszaállítottam alapértelmezettre, de így sem ment fel. Nem értem. Nem lehet, hogy 8.1 kell neki? én meg 8.0-n vagyok.
-
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #55249 üzenetére
Látom sikerült. Bocsi, de azóta sem értem rá sajnos.
-
Martinitius
tag
válasz
radicspeter1 #55249 üzenetére
Tesztelném én, de nem hajlandó felmenni.
(Aosip 8.0.0)
-
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #55240 üzenetére
Ezért jó, hogy többen több félét kipróbálunk. ☺
-
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #55233 üzenetére
Szép. De nekem kicsit akadozósnak tűnik. Legalábbis amit előtte próbáltam lineage os-hez képest. Mondjuk az csak 8.0 volt. Néha gondolkodik picit. Lehet próbálok majd másikat is, ha lesz kedvem. Ezenkívül jó.
-
válasz
És a Google simán hagyja, hogy nem-Pixel telefontulajok is élnek ezzel a 2020-ig korlátlan fotótárhely lehetőséggel?
-
Martinitius
tag
válasz
Neked nem merül nagyon az aosip? a bluetooth problémán túl még ez zavar. Pedig amúgy elégedett vagyok vele. Vagy próbáljam meg másik kernellel?
-
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #55197 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a lineage os 15-el.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55182 üzenetére
Viszont van már Xposed Oreo 8/8.1 beta
-
Dottore
addikt
válasz
radicspeter1 #55193 üzenetére
Kellene ennek a fórum motornak egy +1 opció.
-
Martinitius
tag
válasz
radicspeter1 #55159 üzenetére
Hangerőgombra ébresztés van benne? Igazából kb ez az egyetlen kritérium ami szükséges lenne nekem, és dobbantanék Linageről. Tragikus ez a másfél óra SoT amit produkál... (7.1.2.)
-
Sifre
senior tag
válasz
radicspeter1 #55177 üzenetére
Azért vettem a Nexust anno hogy ne kelljen ilyen dolgokkal foglalkoznom. A vége felé új akkuval is 2 óra alatti SOT volt, ami már nehezen bírta ki munkanap végéig. Plusz zavart hogy már szinte bármitől melegedett mint az állat.
Azt persze hozzá kell tennem hogy egy telefonom sem bírta még közel 3,5 évig.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55162 üzenetére
és van már rá Xposed?
-
SteveJobs
őstag
válasz
Annyi ódát zengetek erről a kék hollóról ki próbálom én is.
Simán ment a felrakása is. -
( V )
veterán
válasz
akksi idő kb mit jelent? nekem már lassan vezetékes lesz a teló, örülök ha 2 óra SOTot hoz, napi 2 töltés a min. Oké öreg már az aksi, de nem tudom van-e még értelme cserélni, ha az újjal se lehet 2,5 nél többet kihozni...
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55144 üzenetére
vajon az Oreo treble támogatást megkapja?
-
aperture2001
csendes tag
válasz
radicspeter1 #55094 üzenetére
Igazából a hetes droidhoz képest semmi észrevehető változást nem látok, akkumulátoridő ill. a SOT nagyjából ugyanannyi, nem lépked ki az alkalmazásokból, ugyanolyan gyorsan teszi a dolgát, mint eddig. A root-nak többször neki kellett futnom, de az inkább az én bénázásom, mint a folyamat nehézsége. A peek notification a zárképernyőn kicsit nagyobb betűkkel íródik ki, a beállítások menürendszere az eddigiekhez képest - számomra - logikusabb, áttekinthetőbb. Az AccuBattery Pro ezt a statisztikát adja az elmúlt egy hét után:
-
vikla007
aktív tag
válasz
radicspeter1 #55066 üzenetére
Nougat + xposed
https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-t2908637
-
gabro0
őstag
válasz
Persze. Tapasztalataim szerint annyit fogyaszt, mint a 2G. A 3G valamiért nagyon merítette. Nyilván attól is függ, milyen a térerősség az adott helyen.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Nem! De csak a 2g meg 3g be kapcsolva nekem még a térerő is felkúszik az egekbe!
-
( V )
veterán
válasz
szinte csak azt szoktam (ha épp nem wifi), de kikapcsolt kijelzővel nincs probléma, alszik rendesen.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55042 üzenetére
Ez meg egy hasznos link a Nougat GPS problémákra [link]
-
radicspeter1
őstag
válasz
radicspeter1 #55041 üzenetére
Közben már a javított verzió is kicsurrant belőle.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #55021 üzenetére
szemezek vele rendesen, de ha jól tudom most fog jönni az újított kiadás (5T/6) azt még lehet megvárom
ill elég sok gyermek betegsége volt anno, ezek már ki lettek javítva?
esetleg Mi A1? -
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #54971 üzenetére
csinos kis rom, de elég sok funkciót hiányolok (hangerő gomb ébresztés, gyorsmenü jobb átszabhatósága, fényerő-statusbar csúszka, hangerőgomb tájolás lekövetés, stb.) ami a screwed-ban benne volt.
FONTOS viszont, hogy custom kernelt nem szerete mivel CAF-os rom, uh vagy PA támogatott vagy semmi.
-
( V )
veterán
válasz
Próbaképp én is feltettem
Hiányzik sok beállítás, de a screwed már nagyon labilis volt, rá fért a frissítés...
-
gabro0
őstag
válasz
A Lineage OS 🔋-ban olyan, mint a gyári. Picit több funkció, meg lehet élni vele.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #54902 üzenetére
és milyen?
-
vacs
veterán
válasz
radicspeter1 #54875 üzenetére
Szia.
Ez a Paranoid rom elég hiányos!
Számomra két fontos dolog hiányzik belőle:
1. Nem lehet beállítani, hogy a hangerőgombokkal is felébredjen a kijelző (így lehet kímélni a bekapcs gombot)
2. Nem lehet beállítani, hogy ha felülről lehúzom az értesítési sávot és rányomok a térerő ikonra, akkor azonnal kapcsolja ki/be a mobilnetet, ehelyett ha rányomok, akkor a beállításokba viszEz a két dolog nálam azonnal kizárja a használatot, ezért fél nap után ment is vissza a Screw'd recovery mentésem!
Közben kipróbáltam az Aicp romot is (két telefonom van N5 + HTC One M8) és brutál jól testreszabható.
Most az aicp van fent M8-on, a Screwd pedig N5-ön!Általam tesztelt romok, bemutató videókkal:
(az összefoglaló átolvasása továbbra is ajánlott)- aicp, (bemutató videó by vacs)
- crDroid, (bemutató videó by vacs)
- Dark rom, (bemutató videó by vacs)
- Dirty Unicorns, (bemutató videó by vacs)
- LineageOS (ex CyanogenMod, bemutató videó by vacs)
- Nitrogen OS (rövid bemutató videó by 33as)
- Paranoid Android, (bemutató videó by vacs)
- Pure Nexus, (bemutató videó by vacs)
- Pzoley (magyar rom, regisztráció után hozzászólásban kell letöltési jogot kérni)
- Resurrection Remix, (bemutató videó by vacs)
- Screw'd, (bemutató videó by vacs) -
LógaGéza
veterán
válasz
radicspeter1 #54855 üzenetére
Ha jól látom ez nagyban hasonlít (ha nem ugyanaz), mint a YuBrowser.
-
vacs
veterán
válasz
radicspeter1 #54853 üzenetére
radicspeter1 & SteveJobs
Valójában egyikőtöknek sincs igaza és mégis igaza van mindkettőtöknek (a képen látható, hogy miért)!
Én is feltettem kíváncsiságból a paranoid android romot, pár nap múlva leírom a véleményem!
-
radicspeter1
őstag
válasz
[Paranoid Android Browser APK.ZIP]
A romról találni videókat a neten...
-
thesound
addikt
válasz
Én Chrome-ot, de stockon vagyok.
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #54853 üzenetére
Pontosabban 7.2.1
-
gabro0
őstag
válasz
radicspeter1 #54696 üzenetére
Csak csiszolgatják amit eddig alkottak. Nem rossz dolog ez, optimalizálják csak, bőven ráfér.
Kár hogy még mindig nincs Xposed a Nougat-ra, lassan itt az O és semmi hír hogy áll a fejlesztése. Azt hiszem már nem nagyon éri meg várni rá... Kb az Xposed store kétharmada halott, már nem frissítik. Amiket használok is már egyre ritkábban frissülnek, pedig akadnak néha problémák velük és hasznos cuccok.
-
LógaGéza
veterán
válasz
radicspeter1 #54696 üzenetére
1GB vagy kevesebb memóriás készülékekre optimalizálják. Ergo simán lehet N5 portja, viszont a 10MB-os appméret-határ... Háát... Fene se tudja...
Ha hivatalos nem is lesz, de port simán elképzelhető. -
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #54212 üzenetére
változó, meg most lefagyasztottam az FB + messenger appokat és webes felületről használom uh még így is kevesebb mintha mindhárom app egyszerre lenne.
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #54185 üzenetére
Komolyan mondom mindjárt elmész a gyönyörtől!
Most láttam a pure nexus is 7.1.1 váltott -
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #54170 üzenetére
Nincs, de nem is merül! 😰
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #54092 üzenetére
nyugi, tavasszal már itt az OP4
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #54076 üzenetére
Kaptam, bár 6-os alatt nem kaptam, mert kb 1 órát volt fent amíg felraktam a 7-est. Ugyanúgy kicsi kör a hívó képe, ennyi? A gyárival meg fél képernyőn volt a képe. Ennyi vagy áruld már el ha van más, nem rakom vissza a hatost. 😉
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #54067 üzenetére
Leszedtem megnéztem, ez tök ugyanaz mint a 6. Külsőre legalábbis semmi különbség nincs, a playben meg a hatos érhető el. Te tudsz esetleg valamit hogy miben más ez a verzió?
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #54062 üzenetére
Na most figyelem, gondolom 6-ost akartál írni, vagyis remélem. Azt már sikerült elinditanom, most már nem lép ki. Ami idegesít, hogy így van két telefonom, két névjegyzékem, két órám, két naptár, stb. Mi a frászért nem frissíti magától a gyárit (nitrogen), így tilthatom le az alkalmazásaimat. Melyik gappsban van benne a telefon meg névjegy frissítés? Van galériám is amir nem használok mert photos fent van, számológép is van kettő... Az a baj, hogy a gyárit nem frissíti. Valaki csinált már gapps config filet? Lehet hogy úgy kéne felraknom, teljesen személyre szabva.
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #54062 üzenetére
Tudsz adni egy linket? Nekem a playben csak a hatos jelenik meg
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #54021 üzenetére
És Google now van neked? Nekem mi lehet az oka hogy nem megy? Vagyis megy, de állandóan fel kell oldanom.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #54014 üzenetére
Az az igazság, semmiféle érdemi előnyét nem látta az f2fs-nek a saját szempontomból. Így legalább ilyen galiba legközelebb nem lesz
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #53995 üzenetére
biztos hogy még mindig a telefonról van szó?
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #53974 üzenetére
Nekem nincs attól a gyártótól semmim, nem vagyok regisztrálva 😜
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #53956 üzenetére
Ez nem is gyári g2 akku ahogy nézem.De majd kèsöbb megnèzem jobban.
-
kislaci
senior tag
válasz
radicspeter1 #53939 üzenetére
Milyen az akksi blue kernellel? Tudsz adni linket mindenhez? Nitrogen+blue+gapps, legfrissebb. Köszi
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53939 üzenetére
Köszi. Kicsit keverem a szezont a fazonnal
)
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53936 üzenetére
Köszönöm. Már be is laktam a rendszert hogy a fene enné meg. Kezdhetem elölről
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53933 üzenetére
SR4 SuperSu-t flasheltem a Neutronhoz, de nem jelez root jogosultságot a supersu. Flasheljek régebbit esetleg szerinted?
-
vacs
veterán
válasz
radicspeter1 #53933 üzenetére
Nyugi nincs harag, természetesen be volt állítva a photos mentés, szóval csak minimális veszteség ért!
-
vacs
veterán
válasz
radicspeter1 #53915 üzenetére
Ööö ... izé, azt nem írtad, hogy ha ezt megcsináljuk, akkor az internal storage is törlődik!
Eltűnt a saját kis házip*rnó
-
mm89
őstag
válasz
radicspeter1 #53929 üzenetére
Az szép, nekem ez 2 óra SOT
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53929 üzenetére
15% 3615
-
mm89
őstag
válasz
radicspeter1 #53922 üzenetére
15%
3602 mV
Gyári akksi, lassan két éves. -
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53926 üzenetére
G2 aksit bele lehet tenni???
-
HREH
senior tag
válasz
7% - 3586 mV
szerk: több, mint 2,5 éves akksi -
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53923 üzenetére
59% 3851
-
radicspeter1
őstag
válasz
100%-on 4246mV
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53915 üzenetére
Köszönöm, ezt megtaláltam én is. De akkor ezek szerint ezeket lehet tenni 7.1 alá is?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53912 üzenetére
Van hozzá linked? A kernelhez. Köszi!
-
mihione
őstag
válasz
radicspeter1 #53912 üzenetére
Mit tud az a fajlrendszer?
En annyira stabilnak nem mondom amugy vannak benne hibak ,de lehet a gapps vagy lernel miatt.pl most nem.tudok torolni a billzeten es az fb neha crashel xd -
eabeka
újonc
válasz
radicspeter1 #53783 üzenetére
Sajnos ugyanúgy újraindul
Próbáltam hosszan nyomni, folyamatosan nyomkodni is.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
radicspeter1 #53766 üzenetére
Ezt már az új tulajra bíznám..
Egyébként is telefont szeretnék venni, nekem már az 5 col kicsi így, hogy 5,5-ösök vesznek körül.
-
GrooveHero
addikt
válasz
radicspeter1 #53766 üzenetére
Nyugi, majd a google play szolgáltatások helyre rakja a sot-od
Amúgy nem vicces -
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1 #53550 üzenetére
Nitrogén nem volt rossz, de én most PZoley romját próbálom. Ha már készít fáradalmas munkával újra romot nekünk.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #53550 üzenetére
Hoppá, nem tudtam hogy indult egy új topic, my bad
-
miroon
aktív tag
válasz
radicspeter1 #53547 üzenetére
bárcsak ..
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #53547 üzenetére
sima 5-re nincsen uh nézd meg jobban mielőtt téglát csinálsz a telódból!
csak az újabb nexusok vannak már támogatva, sőt a hammerhead topikot be is zárták már.
-
csaby9
tag
válasz
radicspeter1 #53428 üzenetére
Ez érdekes én az általam linkelt akkunál 1db hozzászólást látok összesen az is kép nélkül van.
-
csaby9
tag
válasz
radicspeter1 #53426 üzenetére
Nem tudom hol nézted a gyártási évet, de ha a képen akkor az nem valós gondolom nem cserélgetik állandóan a képet ha új szállítmány érkezik. Az enyémen is 2016 a gyártás éve a hónap, napra nem emlékszem.
-
metal01
őstag
válasz
radicspeter1 #52734 üzenetére
Nagyon szemezek vele én is. Egyelőre az Oxygen OS tart vissza. Hiányozna a sok spéci opció a customokból.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #52582 üzenetére
és hogy alakul így a fogyasztás?
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #52281 üzenetére
hát igen az FB - messenger - Chrome "mesterhármas" ami a fogyasztás és memóriaelfogyás legfőbb kiváltója, de sajnos nem tudtam eddig még kiváltani őket én se
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #52278 üzenetére
de gondolom a memória elfolyás és kevés SOT (KK-hoz képest) még mindig nem oldódott meg... vagy?
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
radicspeter1 #52278 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #52276 üzenetére
milyen téren?
-
bl4ze
veterán
válasz
radicspeter1 #51871 üzenetére
Nem root-olt a készülék, és nem is tervezem root-olni. (egy banki app miatt)
Jó lenne ha egy N5 elfutna stock romon úgy, hogy nem kezd el néha titanicot játszani a google miatt, és ahogy olvasom nem csak velem, imádom ezt a telefont, de ilyenkor azért elfut a méreg !.....
-
Dottore
addikt
válasz
radicspeter1 #51766 üzenetére
Majd ha roottal meg TWRP-vel menni fog akkor azt mondom ez igen.
-
thesound
addikt
válasz
Aki ezentúl megkérdezi, hogy mikor jön az OTA az bannolva lesz.
A link mehetne az összefoglalóba is.
-
( V )
veterán
válasz
-
gabro0
őstag
válasz
radicspeter1 #51596 üzenetére
Kicsit mintha reszponzívabb lenne tőle a teló. A lényeg hogy kap még új dolgokat és nem hanyagolják el.
-
metal01
őstag
válasz
radicspeter1 #51014 üzenetére
Valószínű, hogy nem lesz. 2013-as modell az N5. Marketing szempontból is gyanús, hogy rá akarják kényszeríteni a felhasználókat, hogy váltsanak ha az Android N-t akarják majd használni. De ne nekem legyen igazam.
-
Just486
senior tag
válasz
radicspeter1 #50978 üzenetére
valakinek jött már otán?????????
-
Fkris
őstag
válasz
radicspeter1 #50978 üzenetére
A székház elé, felgyújtani!
-
radicspeter1
őstag
válasz
radicspeter1 #50662 üzenetére
Jah AOSP
Amúgy textrát köszi srácok!
-
LógaGéza
veterán
válasz
radicspeter1 #50630 üzenetére
Én Textra párti vagyok
-
Des1gnR
őstag
válasz
radicspeter1 #50604 üzenetére
Használok voipot, de az nem megoldás mindenre. Szóval ez a hiba több embernél is fent áll?
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
radicspeter1 #50584 üzenetére
Ó jaj! :-)
-
LógaGéza
veterán
válasz
radicspeter1 #50540 üzenetére
Ezaz! Jól rémlett akkor Chainfire neve, rá kerestem rá elsőre Play Storeban, csak nem találtam meg ezt az appot... Most rájöttem, hogy nem voltam bejelentkezve, és csak Beta teszterként látható
Fkris
Tudod - lustaság, fél nehézség -
twine
veterán
válasz
radicspeter1 #50535 üzenetére
radicspeter1 for president
Egy utolsó ebben a témában részemről, mert rossz érzés, ha félre értenek, vagy gyökérnek néznek...
Engem nem zavar az Off, mondhatni semmi nem zavar
én is rommá offolom a topicot,, de én gyökér módon haszontalan dolgokkal...
Te viszont tényleg hasznos infókat osztasz itt meg...de csak "két-három" ember veszi hasznát...
A saját topicjában viszont ki tudja hány ember örül neki, aki megtalálja...
"Csak" ennyit szerettem volna...
Respect -
guppy
őstag
válasz
radicspeter1 #50517 üzenetére
StuntCallnál is meg van szabva mennyi idő alatt kell elhasználni a feltöltött pénzem ?
-
Sajtqukac
tag
válasz
radicspeter1 #50517 üzenetére
Nekem is nagyon megéri ugyanis én csak 30-assal beszélhetem le a csomagomat, így a nem 30-as számokat ezzel fogom hívni mostantól.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest