Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfLenny
aktív tag
Anno én is így voltam lolli után Kk-n.
Aztán 1-2 nap és jöttek az ugyanolyan kevés aksi idők.
Egy friss rendszer mindíg gyorsabb.Nekem prev3-mal nincs bajom. Egyedül a ritkán előforduló képernyő vissza nem kapcsolástól hívás után.
Illetve egyszer használtam zseblámpaként akkor a zabálta az aksit a kamera daemon.
Viszont normál esetben az aksi idő ennek a legjobb. -
lord.lakli
őstag
WIFI spéci beállításoknál nincs bekapcsolva, hogy mindig kereshet WIFI-t? Régen kikapcsoltam és mostanában nálam is ez volt mint nálad és erre láss csodát valamelyik frissítés után ismét be volt kapcsolva. Kikapcsoltam és azóta minden rendben van.
Ja annyi kieg., hogy nálam gyári 5.1.1-el kezdte ezt el. Lehet nálad M3-on nem ez a gond, de egy nézést megér. -
randras_83
addikt
Na igen van pár bug, nálam csak a wifi + a sötét marad a kijelző hívás után jött elő. Összességében szvsz jobb mint az eddigiek. de már csak pár nap és mehet fel a végleges.
(#46091) TaylorPro: van benne NFC szerintem a Qi maradt.
(#46093) aizen92: jaja annyira azé' nem szar a kamera, jó ?!
+ ugye a raw
-
Doosa
aktív tag
Nekem is (és azt hiszem még sokan másoknak is) meg van ez a wifi feature, de nálam ezen kívül kifejezetten jól muzsikál. A memóriakezelés érezhetően jobb mint a nyalókán.
A wifi meg szerintem biztos nem fogyaszt annyit mint amit kiír (legalább is nálam) mert, mert ha valós érték lenne és kijavítanák, akkor kb 3 napot bírna a telóm a mostani 1 helyett, de ne legyen igazam és táltosodjon meg a telefon -
Molylepkeee
csendes tag
-
Nashville
tag
Nite, esetleg megpróbálhatnád a a Google Play szolgáltatástól elvenni a felébresztést és az ébren tartást. Nálam így már nem merül éjszaka repülő üzemmódban 20%- ot a teló, csak kettőt! Igaz a teszt időszaka még tart (CM12- őn vagyok jelenleg), de használat közben is érzem, hogy tovább bírja az akksi. Ez csak egy ötlet volt, még nem vagyok nagy májer a témában, de az App Ops nekem ebben is segített.
-
TTTotya
senior tag
Kár, hogy nem tudsz jobbat elképzelni a Chrome-nál, mert van.
Próbáld ki pl. az UC browser-t, nálam sebességben, testreszabhatóságban, kezelhetőségben is össze-vissza veri a Chrome-ot. Még akkor kezdtem el használni, mikor az N5-ön elkezdett a Chrome akadni meg megállni a görgetéseknél, meg összefosni magát. Nekem bejött azóta is maradt, már nem is tudom akad-e még a Chrome, mert azóta nem is nagyon használtam.
-
dozsabalint
senior tag
Gyanítom, hogyha az 5.0.1-et raktad volna újra factory images-ből, ezek a problémák akkor is eltűntek volna.
(#34340) Krisz79 Nincs vele semmi különösebb bajom. Néhány app viszont még mindig nem százas lollipop alatt. Nekem 5 óra kijelzőidőt erőlködés nélkül tud a cucc úgy, hoy az én felhasználási szokásaimmal kitkat soha nem tudott 4-et sem. Viszont a Google Play Servicessel mostanában hegesztenek valamit, mert múltkor még az volt a legnagyobb fogyasztó, most meg egész szépen megvan.
Nálam a memory leak sem jelentkezik, 1-1,5 hetes uptime után legalábbis nem. Főképernyő meg max reboot után rajzolja újra magát. -
Krisz79
őstag
(#34341) droid16
Még gyári 4.4.4-el nyüstölöm...
Gondoltam frissitem 5.0-ra majd jelezte a teló az 5.0.1-et.
Valamiért elhúztam idáig, Nekem a 4.4.4 stabil és jól szuperál.
Várok még a fórumtársak tapasztalataira.
Az elején nem gondoltam volna ,hogy megszeretem a telefont, úgy ,hogy közbe i5s is volt mellette párhuzamba és az ment...
Szép estét! -
-
-
-
lord.lakli
őstag
Mert a google-nak az adott ország törvényeinek meg kell felelnie, bankokkal, egyéb kacat pénzéhes cégekkel szerződést kell kötnie és mi ehhez még nem vagyunk elég nagy ország.
(#29950) Y4hOO: azért kikapcsolt készülékkel nem megy ám sem a SIM, sem az NFC. Így nehéz lesz fizetni.
-
Y4hOO
csendes tag
ha a sim kártya tárolja az adatokat, akkor akár kikapcsolt készülékkel is tudsz fizetni. illetve extra biztonság, mert elszeparáltan van tárolva és nem a készüléken, így hordozhatóbb, meg azért csak nem cloudban tárolod a bankkártya adataidat. továbbá google wallet hackeléssel érhető el max a világ ezen oldalán. illetve ez a megoldás multiplatform, a tényleges fizetéshez a telefonodnak nem sok köze van már, az app csak a sim kártya beprogramozására van (ez gondolom azért jó, mert ugye pl visa-nak is más a rendszere, mastercardnak is, így elvileg nem kell 2-3-4x megírni ugyanazt a kódot a különböző platformokon való fizetéshez kártya kibocsátónként)
edit: apple pay esetében is van egy extra chip, itt a sim kártya ugyanezt a célt szolgálja, ez a secure element:
http://www.gmarwaha.com/blog/2014/09/01/mobile-payments-what-is-a-secure-element
google wallet esetében ugyebár ez legjobb esetben is szoftveres
-
mm89
őstag
-
dozsabalint
senior tag
Szerintem nem lesz végleges nov 3-ra, max a két új Nexusra, de azokra meg már jó ideje van végleges, hiszen már rég gyártás alatt kell lenniük.
Az látszik, hogy az alkalmazások jelentős része még nincs optimalizálva rá. A google sem tolt még ki mindent. De ezért preview a preview.
Speciel ezek a hibák nálam nem jöttek elő. -
ßrainiac
addikt
Az ultra hybrid az atlatszo.
ollie: a G2-ot tavaly vettem amikor nem birtam kivarni, hogy megerkezzen a N5-om (november vege-dec)
Aztan lett N5, mert a G2 uberbrutal gagyi volt az LG szoftjaval (CM-mel pedig a kameraja sajnos). N5 megvolt 7 honapig, lecsereltem OnePlusra, annak meg az erintopanelje volt bugos, szoval most ujra itt. Ez a legjobb telefon... (Mig meg nem erkezik a N6, ofc
)
Piros nekszász fekete tokkal
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest