- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dnelb
veterán
válasz
metal01 #54276 üzenetére
elvileg amihez van google play játékok cucc(szóval be is lép) azokat menti a felhőbe. de amugy helium igen, szerencse is kell hozzá, meg mókolás. nekem sajna nem ment elsőre, nem latta a backupot, aztán a netet túrva fél óra alatt sikerült visszarakni mindent, fájl átírásokkal meg stb...
-
CB
senior tag
válasz
metal01 #53652 üzenetére
Szerintem ez csak marketing duma. Ha mindenhol, minden fórumon az egekig magasztaljuk a telefont, akkor talán sokan el is hiszik, és veszik.
A vásárló fejében megfordul az ötlet , hogy az a sok vásárló - aki megvette és mind dícséri - nem lehet hülye, így jó vétel lehet neki is.
Szívesen látnék számokat is ezekben a cikkekben. Mennyi fogyott el? Melyik méretből? Mennyi idő alatt? Mennyi volt az előrendelés? Stb. -
mm89
őstag
válasz
metal01 #53613 üzenetére
Nálam a restart nem segített múltkor, azért töröltem. Én csak akkor indítom újra ha valami igényli.
Más.:
Nektek megy az MTP mód? Valószínűleg driver gondom van a gépen, mert egyik N5 se, meg a gpad se látszik MTP módban. Az eszközkezelő látja, de nem működik megfelelően. Le kéne törölni az összes drivert és úgy rádugni? -
randras_83
addikt
-
dnelb
veterán
válasz
metal01 #53438 üzenetére
s808/s810re ha jót akarsz magadnak nem váltasz. Mindkettő nagyon durván elbas*ott proci. A G4-ben úgy oldották meg hogy rohadt magasra tették a throttling limitet de az meg szerintem nem tesz jót hosszútávon, nem kizárt hogy azért lett annyi bootloopos g4, megfőttek
n5x esetében is kicsit használod, böngészel, twitter, insta és kész is, negyed óra után marad 4db 1000 mhz a53 magod. vicc, pénzt nem kérhetnének azért a telefonért...
s820 meg egy más világ, nagyon nehéz összehozni hogy throttle legyen.. csíkszélesség is kisebb ugye, meg az egész jobb felépítésű. -
dnelb
veterán
-
peetie1
aktív tag
válasz
metal01 #53357 üzenetére
Szia! Én már régóta küzdök ezzel, a gyári is csinálta, a pn is... Nap közben is, akár napon belül többször, egyszer csak elkezdett merülni.
Ugyanaz a szindróma, mint mikor wazét használok, utána bezárom az appot, és merül tovább a telefon, csak a reboot segít. Kérdés, te használsz wazét? Mert nekem úgy tűnik, hogy ez a ludas, akkor is ha nem futtatod, csak fent van
Most miui8al próbálkozom, wazétől elvéve minden háttérben futási engedély, csak a gps-hez fér hozzá, így már nap közben legalább nem kezd el magától merülni. De wazélés után csak a reboot segít.
-
Martinitius
tag
válasz
metal01 #53269 üzenetére
Nem nagy privilégium az a launcher, most is bárki felflashelheti 5 mp alatt
Aki AOSP 7.0-t használ, és frissít: ha jön egy új build (én spec most a 09.03. -> 09.08.-t akarom felrakni), akkor megint clean flash kell, vagy mehet egyszerűen rá az előzőre? (alias dirty flash)
-
vacs
veterán
válasz
metal01 #53266 üzenetére
Azért a google se százas!
Pár hete kiadták a 7.0-t, majd október 4-én (elvileg) jön a 7.1 és az új Nexusok (izé Pixel k*rva anyja), vele az új Nexus launcher (mert a 7.0-ba ez sincs benne)!
6P-re még csak most jött ki a 7.0, mert valami bibi volt vele, factory image-ek is csak nem rég lettek elérhetőek (N6-ra pl még mindig nincs kint)!
Minek kellett kiadni, jött volna ki októberben egy normális 7.0 és vele az új telefonok?! -
Madoc
veterán
-
assemble
addikt
válasz
metal01 #53142 üzenetére
"Félő, hogy nem fogja"
Merthogy, szerinted miben nem fogja? Ugyanugy kulso gyarto csinalja (most epp a HTC), mint az osszes eddigi Nexus telefont, es egeszen eddig azt lehetett hinni, hogy az is lesz a neve. Amilyen valtozasra a nevvaltas utal, az sztem max annyit jelent, hogy a Google-nek nagyobb beleszolasa lesz a telefonba, az meg nem feltetlenul rossz dolog.
De 1 honap es ugyis kiderul. -
randras_83
addikt
válasz
metal01 #53092 üzenetére
az akku tartozék, a Telenorosnak fingja sincs, amúgy is náluk kéne intézni, vidd el hozzájuk, lehet nekik kérdés nélkül cseréli az LG.
Én ugye 4-én rendeltem meg a motyót - 9-ig lehetett leadni rendelést -, a várható érkezés augusztus 31. volt. Aztán beindult a gépezet Oneplus-éknál és hamarabb ideért.
amúgy brutális, gyors szép hibátlan, nem nagyon tudok rosszat mondani, bár ez lehet azért is van mert rajtam volt a "must have" érzés már a megjelenés óta. Akksi jónak tűnik 85%-on vagyok 1h SOT-tal, két SIM-mel.
-
randras_83
addikt
válasz
metal01 #53089 üzenetére
Én amikor még vittem keretrepedés miatt, akkor cserélték a keret+lcd-t, az akkut, a pwr gombbal is csináltak valamit, viszont visszakaptam és itthon láttam, hogy a hátlap eláll, letört pár pecek, másnap vissza és csere azonnal. Szóval ja nézd át alaposan. Mondjuk nekem az egész négy nap volt.
A hivatalos LG gari egy év, ami mindenre jó. Az extra 1 év (pl:MediaMarkt v Telenor) korlátozott, de ez benne van a garijegyben is, vagyis az N4-hez ami volt garijegy abban benne volt.
Megjött tegnap az OP3.
Engedd el a HTC Nexusokat
-
smisa
őstag
válasz
metal01 #53054 üzenetére
Engem idegesített a 80% rezgés és nem találtam kikapcsolást illetve csak olyat csinált amihez nem kell egy app ami fut mindig, ahogy írtam is nekem nagyon zabálta za akkut lehet a GSam Battery Monitorral nem fért össze
-
Buster17
addikt
válasz
metal01 #53018 üzenetére
Hát hogy kicsúszik a helyéről a csati,meg mozgatni kell hogy jó legyen nem tudom. Új kábellel mindig jó egy darabig. Aztán szép lassan lötyögni kezd és már jönnek az idegesítő problémák.
Prémiumnak mondott anker bírta legtovább, de már azt is tartani kell hogy töltse.
Most egy mediamarkos "márkásabb" van azzal meg az a baj hogy csak akkor tölti amikor kivan kapcsolva a telefon. No mame kábeleknék fordult elő csak ez a nem töltöm ha megy a kijelző dolog. Lehet hamávan jobban jártam volna..Család kábeleit is megette azok is jók voltak... Egy darabig.
Lehet user error de egy telefonomnál se fogyott ennyire a kábel -
Dottore
addikt
válasz
metal01 #53014 üzenetére
Azért a Thinkpad, még az IBM alatt abba bukott bele, hogy nem ment tönkre. Vettél egyet és nem keltet másik. Így persze maga a cégnek is meszeltek, hiszen nem pörög a termelés.
Szóval nagyon nem egyszerű belőni az életciklust és ez igaz a telefonokra is. Mert lehet hosszú ciklusban gondolkodni de akkor az ár sem annyi lesz. Kiemelkedő véletlenek persze vannak, ilyen pl az N5 is.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #53010 üzenetére
Próbálkoztam HP meg Dell laposokkal. Minden tekintetben, csak szeretnének Thinkpad lenni, méghozzá elég bénán. Mondom ezt úgy, hogy figyelembe veszem a Thinkpad hibáit, hiszen pont azok miatt akartam váltani.
Szóval elég leforrázva kullogtam vissza, örökre elrakott tanulsággal és sokkal laposabb pénztárcával.
-
Madoc
veterán
válasz
metal01 #52997 üzenetére
Igazad van az ár a legnagyobb érv. Lehet aztán hogy találkozunk az OP3 topicban. Bár ott sosem lesz olyan közösség mint itt. Ott 2 topikban is ha leírtam hogy mivel vagyok elégedetlen akkor rögtön ment a fika,míg itt a legtöbben elismerik-ismerik a készülékeik hibáját. Nálam 165k-ra tettem most a maximumot,az dönt majd.
-
Madoc
veterán
válasz
metal01 #52993 üzenetére
Amikor az augusztusi frissítésbe a juliusi hibajavítást teszik... Pedig az augusztusi is kint volt már. Op3-am nincs, pedig most nincs okostelóm (mert eladtam az OPX-et amig jó pénzt adtak érte),de a rávalóm az megvan, és a kellnekem érzés is, DE...A gondok azok leginkább szoftveresek,hiába a kb. pure android,akkor is egy tákolt érzésem volt mindig,valami mindig szarakodott míg a nexusnál nem volt ilyen.
-
assemble
addikt
válasz
metal01 #52980 üzenetére
Nem csak talalgatas, ezek amik androidpolice-rol jonnek, kozel biztos infok/szivargasok - ahol nem biztosak benne, ott odairjak. Meg persze mindig van ra egy minimalis esely, hogy az utolso pillanatban valtoztatnak valamin, de nagy valtozasok mar biztosan nem lesznek tekintve, hogy valszeg heteken belul bejelentik a telefonokat.
-
assemble
addikt
válasz
metal01 #52978 üzenetére
Mi az, hogy "sajat keszuleket"? Az eddigi Nexus-ok szerinted mik? Ha ugy erted, hogy olyat, ami teljesen sajat gyartas is (mint a Pixel szeria): ezek nem olyanok lesznek, mert tudva levo, hogy a HTC gyartja mindkettot. A Google resztvesz a telefonok hardveres tervezeseben is - ahogy azt az elozo evi Nexus-oknal is tettek, de attol meg nem ok gyartjak. Arra valoban utalnak jelek, hogy az uj telefonok branding-jeben erosebben ki lesz hangsulyozva a Google (a hatlapon google branding lesz nexus helyett, es az FCC-s tipusszam is utal erre, ahogy az androidpolice megirta), de ez csak branding, lenyegi kulonbseget nem jelent.
Azt ertem (ahogy a tobbi android-os oldal forrasa is nagyreszt az androidpolice, mivel altalaban ott jelenik meg eloszor minden hiteles uj info), de miert nem lehet akkor onnan linkelni, es inkabb ilyen masodosztalyu oldalakrol ahol a cikk cime is felrevezeto es hatasvadasz (amit jol mutat a reakciod is amivel belinkelted, a legtobb masodosztalyu szenzaciohajhasz "hir"oldal pont erre utaz), es max annyit tesznek hozza az eredeti hirhez, hogy azt eltorzitjak?
-
assemble
addikt
válasz
metal01 #52976 üzenetére
Eleg hatasvadasz cikk. De, Nexus-ok jonnek, max a branding lesz mas bizonyos orszagokban vagy szolgaltatoknal. Az igaz, hogy a hatoldalukra nem Nexus lesz irva, hanem egy Google logo lesz, de ez igy volt tobb korabbi Nexus-nal is, lasd legutoljara: Galaxy Nexus.
Ertelmes hirekert az androidpolice-t ajanlom, ott nem olvasni ilyen hatasvadasz hulyesegeket.
-
assemble
addikt
válasz
metal01 #52945 üzenetére
Ezek mind androidpolice-rol jonnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest