- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Srácok ezt a ROM-ot próbálta már valaki? Ha igen, elmesélhetné hogyan tette fel, mert nekem nem nagyon tiszta
Brutális üzemidőket ígér.
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
Srácok emlékszik valaki melyik Stock volt az ami jól bánt az aksival/rommal?
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
Én kipróbáltam, nem rossz, de szerintem a Facebook Lite jobb. Én pedig ezt használom.
Ehhez sem kell messenger hála a jó istennek, nekem az sincsen fent.
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
Autós töltőre van ötletetek? Vagy lehet a rendszer nem okés?
2Ah autós töltőm minden telefonomat tudta úgy tölteni, hogy ment a telefonon a Waze. Nexus 5 azonban még ha lassabban is mint töltő nélkül, de hiába van folyamatosan töltésen, csökken az aksi töltöttsége.
-
kárátékutyá
őstag
Újabb anomália. Minden ok, be is bootolt, mennek rá az appok. Fentebb azt ajánlották, hogy ha azt akarom hogy a TWRP megmaradjon, hagyjam ki a recovery flash sort. Így tettem, de nem maradt meg a TWRP-m.
Két kérdésem lenne:
- Külön fel tudom e flashelni a recovery-t vagy újra kell csinálni az egészet?
- Vagy enélkül is fel lehet rá flashelni a TWRP-t? Ha igen, hogyan? -
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #54014 üzenetére
Az az igazság, semmiféle érdemi előnyét nem látta az f2fs-nek a saját szempontomból. Így legalább ilyen galiba legközelebb nem lesz
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #54012 üzenetére
Meglett a gond. Visszaterttem EXT4-re és máris minden okés.
-
kárátékutyá
őstag
Vissza akartam térni a pure nexus-ra. Mindent flasheltem, restart és már 25 perce a 4 kis ikon animálódása látható. Mit kellene csinálnom?
-
kárátékutyá
őstag
Srácok,
F2FS-re konvertáltam és a Nitrogén-t tettem fel. A kérdésem, hogy azok a ROM-ok amiket eddig használtam simán feltehetők e erre a rendszerre? Pure Nexus MM és N, Krexus MM...stb.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53939 üzenetére
Köszi. Kicsit keverem a szezont a fazonnal
)
-
kárátékutyá
őstag
Neutron Rom-nál másnak se jó a kamera videó része?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53936 üzenetére
Köszönöm. Már be is laktam a rendszert hogy a fene enné meg. Kezdhetem elölről
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53933 üzenetére
SR4 SuperSu-t flasheltem a Neutronhoz, de nem jelez root jogosultságot a supersu. Flasheljek régebbit esetleg szerinted?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53929 üzenetére
15% 3615
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53926 üzenetére
G2 aksit bele lehet tenni???
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53923 üzenetére
59% 3851
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53915 üzenetére
Köszönöm, ezt megtaláltam én is. De akkor ezek szerint ezeket lehet tenni 7.1 alá is?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #53912 üzenetére
Van hozzá linked? A kernelhez. Köszi!
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #53887 üzenetére
Meglett.
-
kárátékutyá
őstag
Pure Nexus felhasználókat kérdezem, hogy hol kell kikapcsolni azt, hogy a lezárt képernyőn felvillanjon az értesítés.
-
kárátékutyá
őstag
Valaki próbálta már a cynagonemod 14.1-et? Feltettem este a leirtak szerint (format data - ROM - gapps) és nem látta a sima kártyám.
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Régen voltam itt
Adott egy N5 nyitott bootloader, TWRP 3.0.2.0 fent, root nincsen.
Simán TWRP-ből fel lehet flashelni romot? Illetve van egy franco kernel zip is fnet, amit kicserélnék a mostani Elemental helyett, mert ezzel vettem most a telefont, és ez eléggé eszegette anno is az aksit. -
kárátékutyá
őstag
Tegnap családi vacsora... Előkerültek a mobilok. Rokon elovette ájfon 6+-t, nexus pedig agyonverte böngészési sebességben és élményben. Nem is értette. Meg azt se hogy mi az hogy nem akad. Hagytam neki nyomkodni, mégis csak karácsony van, had történjen vele is valami jó.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
dozsabalint #32234 üzenetére
Na várj.
Most jutott eszembe, hogy feltettem rá (5.0-ra és 4.4.4-re is) az XDA-ról "Facebook Chat Re-enabler" alkalmazást. Lehet az tett be, bár sem 4.4.4-en, sem 5.0-án nem volt gondom (kivéve a memória kezelést 5.0-nál)
-
kárátékutyá
őstag
válasz
dozsabalint #32229 üzenetére
Én mindig csinálok FR-t telepítés után, és OTA-t soha nem használok.
5.0-nál igazán bajom a memória szivárgással volt. Ez BUG, nem júzer error.
5.0.1-is kapott factory resetet természetesen, sőt én mentéseket sem használok, és az FR után teljes belakás után restart is van mindig. De amikor 2x full lefagyott...Ilyet én még nem baxtam Nexusnál.Én 4.4.4-nél jöttem vissza Androidra, és annyira 100% volt az az OS nálam, hogy ezt várom el az L-től is, és ha az elején vannak bug-ok, azzal nincsen semmi gond, de ha a júzer mindent megtesz, és mégis bexarik valami, azért legyen már a gugli a hunyó.
És én alig használok plusz programokat a gyáriakon kívül, harmadik féltől meg pláne semmit...bootloader zárva. Se root, se sámli.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
dozsabalint #32200 üzenetére
Akkor ezek szerint akinek vannak bugjai az egy béna fax? Mert kb ez jön le a hsz-edből. Ha kiváncsi vagy hogyan jöhetnek elő ilyen bugok, akkor keresd a G-t, ne az N5 tulajokat.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
randras_83 #32077 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
kárátékutyá
őstag
Gyári 4.4.4 alá ajánlotok kernelt ami tutira jobb akku időt tesz lehetővé?
Ha igen, akkor rootolnám csak, gravity boxal úgyis szemezgetek egy ideje, de L alatt ugye nem ment.
-
kárátékutyá
őstag
Nah most 2x lefagyott az 5.0.1
Telefonálás közben a fejemmel valahogyan bekapcsolhattam a zseblámpa funkciót, mert ahogy lerakták a telefon másik végén vettem észre hogy világít, és a kijelző lefagyott állapotban volt valami FB-os oldalt mutatva...
Restart...majd csak úgy ismét fagyást csinált a telefon rá 1 órára, de most nem telefonáltam, csak bezárogattam a nyitott alkalmazásokat.ezért ismét restart. Azt hiszem, megy vissza a 4.4.4 stock
Nálam picit jobban eszi az aksit mint az 5.0.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
dozsabalint #31772 üzenetére
Memória csökkenés van, nem fogy el.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
dozsabalint #31769 üzenetére
5.0-nál volt. Pár nap alatt az 1,2 GB free-ből lett 600Mb, ilyenkor már képes volt újra töltögetni a launchert...pld. Valószínűleg nálad is lehetett, de nem tűnt fel.
Szivárgást nem az elfogyás jelensége, hanem egy bug. Nem teszel fel újabb programokat, mégis a rendszer és az appok egyre több memóriát kezdenek el használni.
-
kárátékutyá
őstag
Keresőt mit ajánlotok? Most 5.0.1 alatt a CM Browser keményen zabál, 7%-on áll, fényerő meg 4%, amúgy nagyon szeretem, idáig a legjobb amit próbáltam. Az Opera Mini-t olvastam valahol, kipróbáltam...égedelem lassú xar (nálam).
Gyors legyen, és töltse az aksit...off course
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
válasz
SteveJobs #31615 üzenetére
Restartot vagy FR-t? Nekem amikor először ráböktem FR után egy pillanatra azt írta ki hogy nem található, aztán már nyitotta is.
Ami bugot találtam, hogy a középső gomb (kör) megnyomására semmit sem reagált. Restart megoldotta.
Nekem ami dúrva így elsőre, (bár csak este lakásban tudtam kipróbálni mert most tettem csak fel), hogy rengeteget javult a kamera. -
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1 #31592 üzenetére
Köszi, működik
-
kárátékutyá
őstag
válasz
beloadjoker #31587 üzenetére
Köszönöm!
-
kárátékutyá
őstag
Nah feltettem az 5.0.1-et kicsit tesztelni, de aztán Mahdi megy vissza. Javítottak rajta, mert pld a Textra nálam összevissza villogtatta a képernyőt, amikor sms érkezett.
Tudna valaki linket arra a "messengert nélkülöztető" okossághoz?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
#53614870 #30677 üzenetére
Jah így értem már. Én csak a 0-ra hívnám fel a figyelmed az 5-ös után, sajnos vannak bugok, de a remélhetőleg hamarosan érkező frissítésekkel szerintem ezek is javítva lesznek (remélhetőleg). Vigasztaljon a tudat, hogy az almáéknél érkezett 8.0 frissítéssel gyakorlatilag használhatatlanná tették a készülékeket...szóljon mentségükre, nagyon hamar jöttek a frissítések, amikkel sokat javult a helyzet.
Igen sokan megjegyzik, nincs is azzal baj, én csak azért furcsálom, mert behalt bekapcsoló gombról még én nem hallottam,ellentétben a lötyögés mentes ájfonoknál...a szervízek mindig ezzel akcióznak....
-
kárátékutyá
őstag
Ma 1 hét után csináltam egy restartot, mert csinált egy gyári launcher újratöltést, megnéztem, 630mb szabad RAM volt "csak". Ma nyomtam neki, 1h 30min SOT -nál 25%-ot evett, sztem nem rossz.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
s3nsitivity #30571 üzenetére
Nem értek egyet.
Kamerában nem csak a fotózást, a videózást is értem. Ami volt itthon: 925, 1020. Nézz meg egy 1020 videót...borzalom...fotói azok ok.
Összességében 5S-nek mind a fotó mind a videó nagyon jó.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
peugeotmate #30567 üzenetére
Ha az összehasonlítás megfelel, egy 5S van most a Nexus 5 mellett, igaz nem az enyém, nejemé. Ugyanolyan smooth, lagg mentes az N5 mint az 5S. Pld beállításokat hamarabb nyitja szintén az N5, keresője lényegesen gyorsabb az N5-nek, egy játékot pld az 5S gyorsabban nyit meg. 5S csibész, mer hajlamos arra hogy hamarabb nyit meg egy pillanattal egy programot, pld FB, de az N5 hamarabb tölti be a teljes oldalt. Nekem gyorsabb telefon érzetét kelti az N5. kamerában verhetetlen az ájfon.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
rolcsibácsi #30501 üzenetére
Alkalmazásokban lődd ki a fitnest, és menj el hetente 3x futni, annak több értelme van, mint ennek a bohóckodásnak (lépésszámláló). Amúgy szvsz kell hozzá GPS, és nagyon zabálja az aksit. Első dolgom volt L telepítése után kilőni.
-
kárátékutyá
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest