Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komoly hibát tapasztaltam a Lollipoppal. Eleinte csak böngészés közben tapasztaltam, és azt hittem, hogy a weboldalak nem érhetőek el, de most már látom, hogy minden internetet használó alkalmazás érintett.
A hiba: a wifi kapcsolat instabil annak ellenére, hogy folyamatosan ott virít fent a fehér ikon az értesítési sávban. Gyakran emiatt nem kaptam meg otthon az értesítéseket. Más eszköznél nem jelentkezik otthon a hiba, tehát 100%, hogy a Nexus 5-tel van a gond. Tapasztalt valaki más is ilyet? -
TOZ
addikt
válasz
kárátékutyá #30095 üzenetére
Image volt, de nem volt FR. Lehet az még megprobalom.
-
Nite
őstag
kerlek szepen a vodafone ev vegere nehany videki nagyvarosban is bekapcsolja a 4G-t ezert most piszkalgatjak a tornyokat "fejlesztes" cimszo alatt
nalunk eppen csutortokon akadt ki a nagyonnagy fonok, mert nem keves penzt fizet a flottaert es egy fel napig nem kapott ceges email-eket, a technikai problemak lancolatanak a legvegen pedig altalaban engem rugdosnak hatulrol, de szerencsere van egy kozvetlen szamom a ceges ugyintezeshez ahol keszsegesen tajekoztattak es a turelmemet kertek
egyebkent egy tobb adotoronnyal rendelkezo telepulesen belul sem egyszerre jelentkezik, nalunk volt olyan hogy ket telefon egymas mellett, mind2 masik tornyon, egyiken volt mobilnet, masikon nem
vigasztaljon az, hogy ahol kimaradozik a voda mobilnet, ott belathato idon belul lesz 4G
-
kárátékutyá
őstag
Nekem is katasztrófa volt, vissza is tettem KK-t, de aztán újra felkerült, most img-ként egyesével flaheltem fel, ahogy elsőnek felállt, kapott egy factory resetet, és csak ezután laktam be újra, elölről kezdve, semmi mentés. Most sokkal jobb mint KK-n, pedig azzal is elégedett voltam. Hajnali 3-kor vettem le töltőtől, 1 óra Sot (netezés wifin), 20 telefonhívás, és most 80%-on áll.
-
TOZ
addikt
Azert ez roppant bosszanto, hogy valakinek tok jol birja a szopokaval, masoknak (nekem) meg fel nap utan toltore kell dugni a keszuleket.
-
_t0Mi_
aktív tag
Nem igazán kaptam konkrét választ a kérdésemre, úgyhogy újra felteszem..
Másnak is eldobálja a telefonhálózatot a Lollipop óta? Van már erre valami megoldás?
Gyári Lollipop, nincs másik kernel sem alatta, img ként telepítettem.Köszi!
-
natë
nagyúr
válasz
kárátékutyá #30084 üzenetére
Akkor ez normális?
-
natë
nagyúr
Meg egy kérdés, auto fényerön kicsit sárgás a fehér, az normális? Lumia után fura. Októberi gyártás.
-
gurl
tag
sziasztok!
ki milyen must-have appokat használ?
-
noorbertt
őstag
-
aizen92
addikt
válasz
G4bi89 #30070 üzenetére
Hatalmas +1 a Yoobao-ra! 5400-as 5000 Ft-ért vettük, egy ipadet és egy iphone-t szolgál ki, mivel párom eléggé meríti a készülékeket, de nagyon jól bírja. van, hogy egy hétig nem kell újratölteni.
Kompakt minőségi készülék!
ÉS nagyon gyorsan tölt!Én keveset használom, mert mindig konnektor közelben vagyok.
-
noorbertt
őstag
Lollipopp sip beallitas eltunt?
Szerk megvan
-
natë
nagyúr
Sziasztok,
Lumia 930-ról váltok, mire figyeljek a vásárlásnál? 2 hetes készüléket vennék, ujmobilok-os 1+1-es garival.
Kijelző, gombok, gyártási idő?Köszönöm
-
G4bi89
senior tag
válasz
#Dániel #30065 üzenetére
Volt már 3 nap is 2,5óra kijelző idővel csak akkor alig volt nyomogatva és szinte az is csak wifin.
Azért az 1 -1,5 nap megszokott lenni automata fényerőn, full szinkron mellett. Igaz nem játszom csak nagyon ritkán, fb,messenger,viber,opera,swarm,youtube amiket naponta használok.
Egyébként venni kell mellé egy külső akkumulátort 5-8ezerért lehet kapni olyat amivel kétszer,háromszor fellehet tölteni. Nekem Yoobao van és hibátlanul teljesít már több mint fél éve. Lehet kapni 10400mAh kapacitásút is, kicsivel 10ezer alatt, és azért ezzel már pár napig elvagy konnektor nélkül. Valamivel lassabban tölti mint a gyári töltő mert az 1,2A ez pedig 1A.
Pici,kompakt,táskában nem foglal szinte semennyi helyet, de zsebben is elfér akár. -
#Dániel
tag
Sziasztok
Volt már valaki, akinél az N5 kibírt akár egy napnál többet is ?
-
M.Eriksen
tag
válasz
Grande Ale #30045 üzenetére
Feketét vagy fehéret vettél? Csak azért kérdezem,mert én is ott szerettem volna venni,de akkor csak fehér volt és én a feketére pályázok.
-
Buster17
addikt
Offline rádió nincs a telora?
-
Grande Ale
őstag
válasz
horvathkrisz #30046 üzenetére
Ok, akkor ez úgy látszik normális. Köszönöm a megerősítést!
-
Nálam szintén ez volt. Clean install volt, Pzoley romját használtam. Első furcsaság (ami rom cserekor előjött), hogy nem érzékelte az otthoni routeremet, de vagy 10 másikat igen
. Ezért mikor visszaállította volna a fiókomat és alkalmazásaimat, mobilnetemet használta, ami így elfogyott. Adatkorlát nem volt beállítva, mobiladatok be voltak kapcsolva. Ekkor jött ez a felkiáltójel, mire rákattintottam, azt írta bejelentkezés a hálózatba, vagy valami ilyesmi. Na itt untam meg az L-t, ekkor tettem vissza a mahdi 4.4.4-et... Egyelőre jobbnak érzem a KK-et, bár nagyon tetszik az L is.
mod: vodás vagyok, szolgáltatóm nem korlátoz, csak lassítja a netet.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Grande Ale #30042 üzenetére
Nekem a bal felso sarokban kb1-1.5 negyzetcenti felhö van, nem nagyon erdekel, csak feketenel zavaro kicsit, de nem nagyon szoktam fekete kepeket nezegetni...
-
SybenX
őstag
válasz
Grande Ale #30042 üzenetére
Hol vetted?
-
Grande Ale
őstag
Ma cseréltem a Nexus 4-et ötre. Hát mit mondjak, az sem semmi telefon, de ez... Eszméletlen!
A kérdésem annyi, hogy felül a kijelzőnél feketénél látszik egy ici pici bevilágítás, az gondolom normális, nem? Éppen hogy látszik, az asszonynak meg sem merem mutatni, mert azt mondaná, hogy hülye vagyok!
-
Valaki felvilágosítana, mitől van, hogy a térerőm fullon van, viszont mellette van egy felkiáltó jel, és mobilnetem meg nincs.
és ezzel egyre gyakrabban szembesülök, persze,mindig, akkro mikor SOS kéne a mobilnet... Utána meg pár perc múlva minden OK és újra van netem.
-
BLiNk3r
senior tag
Black Friday a dbrand-nél
-
slice14
veterán
válasz
marquuard #30034 üzenetére
Kipróbáltam kikapcsolt bt-al. Mikor visszakapcsoltam air-ból, nálam nem aktiválta a bt-t.
Bár nálam nem volna nagy tragédia, mert van egy bt off tasker profilom. Ami kikapcsolja a bt-t, ha 2p-ig nincs kapcsolat. Persze ha csatlakozik rá eszköz akkoe offolja a profilt.
Ezt mondjuk a bt stereo headset miatt hoztam létre, mert nem akarok babrálni a telóval, ha kikapcsoltam a headset-et.
-
marquuard
veterán
Ha bekapcsolom a repülő üzemmódot, majd kikapcsolom, akkor bekapcsol a Bluetooth. Ez csak nálam van így?
-
///Krisz\\\
senior tag
Inboxban ha kitűzök egy mailt és hozzá akarok adni egy emlékeztetőt, hogy call ... akkor elkezdi linkesíteni a nevet, de csak akkor ha történt már vele email váltás Gmailen/Inboxban. nem lehet megoldani hogy azoknak is linkesítse a nevét akikkel nem emaileztem inboxban, csak simán bent van a névjegyek között?
-
szinimini
senior tag
válasz
kárátékutyá #30028 üzenetére
és mukisrác köszi szépek az infókat.
Akkor nincs vele probléma. Szerencsére. Így akkor nyugodtan lecserélem majd a 4est a nagy tesóra.
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
az aksi idővel mennyire vagytok kibékülve a gyári rom-nál?
-
arni1
aktív tag
válasz
bucsupeti #30011 üzenetére
Azert vagyok 3g-n, mert a retek tmobil (bocs, ha valakit sert) havi 2k-t akar kerni a mobilnetem dija melle csak azert, hogy legyen lte. Flottas vagyok, nem tudjak megoldani. Oke, mondom akkor elvagyok en ezen is.
De nem letezik, hogy az egesz varosban cellahataron lennek, haver ugyanezeken a teruleteken mozog es neki jobban birja a telo, raadasul regebbi is maga a keszulek.
Kikapcsoltam amiket mondtal, ki is mentek a fejembol. Remelem segitenek!
-
Braca123
csendes tag
Azt hittem nagyobb lesz a kedvezmény az emag-on így kb ugyan az az ár mint a gsm boltokban és
ugyan az a garancia is. Semmivel se több. Én inkább megvenném 93 gyári garival. Csak 10 ezerrel drágább és nyugodt a lelke az embernek. De nekem nem úgy tűnik mint ha sokat kéne gariztatni.
60 körül már bevállalnám. Vennék kettőt is. -
TODI1111
veterán
válasz
eastsider #30018 üzenetére
Csak egy kicsit körülményes a gari.Idézet az emag gyakran ismételt kérdéseiből:
" Elvihetem személyesen a terméket a szervizbe?
Az eMAG által forgalmazott termékek jelenleg bolti garanciával rendelkeznek, így a javítás kizárólag az eMAG-on keresztül oldható meg. A termékekre háztól-házig garanciát biztosítunk, mivel szervizünk Bukarestben található." -
eastsider
nagyúr
na nexus 5 berendelve 85-ért emagtól
-
-
Doosa
aktív tag
Van aki használ itt Llama-t?
Nekem gyári ROM-okon a nexus nem vált profilt a cellainfók alapján, csak ha egy pillanatra felkeltem a telefont. 4.4-en és 5.0 is ez a helyzet. Más telefonokkal nem volt még ilyen gondom.
Nem tudjátok ez miért lehet?Amúgy aki nem ismeri próbálja ki mert nagyon jó cucc
-
Nite
őstag
gyerekek, hasznal valaki viber-t 5.0-n?
csak mert nekem a priority beallitast, mely szerint csak a starred contactok zavarhatnak, teljesen lesz@rja es mindenkeppen jelez
-
bucsupeti
senior tag
Miért 3G-t használsz Debrecenben? Miért nem LTE-t? A 3G fogyasztja a legtöbbet.
Nem lehet hogy valamilyen cella határon vagy? Nagy szívás tud lenni. Nekem egy korábbi telefonom (LG L9) egyszerűen nem bírt Győr belvárosában a munkahelyemen normálisan ráállni a 3G-re és folyamatosan kísérletezgetett. Ennek az volt az eredménye hogy veszett gyorsan lemerült.
A google szolgáltatásokat nézd még meg. Nekem nagyon bejött hogy kikapcsoltam a Fittness szinkronizációt, meg minden egyéb más általam nem használtat. (Beállítások/Fiókok/Google/emailcimed@gmail.com)
Nálam ezek vannak kikapcsolva:
Diák
Google Fit
Google Fitnesz-adatok
Google Play Filmek
Google Play Zene
Hangkeresés a Google PlayhezNekem a fényerő úgy van ahogy volt gyárilag. Nem nyúltam hozzá egyelőre.
-
Zsotti824
tag
válasz
randras_83 #30004 üzenetére
csak kernel cserével oldható meg a fakó szín?bár nekem szépnek tűnik a képe de megnézném milyen az amire nem mondják azt hogy fakó
de a gyári rendszertől sem szeretnék megválni.nekem teljesen bejött a gyári cucc.azért is vettem n5-öt mert letisztult nincs benne semmi fölös plusz,meg amúgy sem vagyok a nem gyári rendszerek híve.szóval más megoldás nincs erre?
-
randras_83
addikt
válasz
TechArtist #29999 üzenetére
Melyik fórumban kerestél???
1. WiFi rendben van.
2. Én nem tudok róla
3. Semennyire
4. Kernel cserével orvosolható. Az amoled nem mérvadó.
5. Szerintem nem tepsi a 6 az igen. -
kárátékutyá
őstag
válasz
Parallaxis #30000 üzenetére
Én OTA soha nem frissítek. Ott sem tettem, hanem iTunesban.
...és grat a 30.000-hez
-
lord.lakli
őstag
válasz
///Krisz\\\ #29987 üzenetére
Ismerem mind a kettő működését. Azért azt gondold végig, hogy nem csak NFC-t kellene meghajtania, hanem a SIM-et is és az már sok lenne neki.
(#29988) ollie: a célhardver ugyanolyan biztonságos lehet, mint a szoftveres. Ugyanazt tudhatja mind a kettő, csak a hardveres megoldásnál nincs proci korlát, míg a szoftveresnél lehet. MPEG2-t is lehet szoftveresen meg hardveresen is dekódolni. Ha van elég erő a gépben jó a szoftveres megoldás, ha van célhardver, akkor elég gyengébb proci.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest