- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
CIGAM leírása alapján beállítottam pár dolgot egy pi 3-ason: samba, dlna, transmission.
Először a port yitásnál akadtam el, de kiderült, hogy nat-ol a szolgáltató, azt már kértem, hogy módosítsák.
A másik, ami nem akar menni az a dlna. Kezdéskor látrehoztam media, képek, videók, zenék mappákat külön-külön, de nem jelentek meg pl win media playerben. Jelenleg csak a torrents\downloads van publikálva, de az se akar megjelenni.
A leírás lépésein kívül kellene még mást is csinálni, hogy látszódjon a mappa?
Első körben a downloads kellene a letöltött tartalmak tv-n való nézésére, aztán majd később a többi mappát is visszaraknám, hogy oda meg tudjak feltölteni.Illetve egy Pi 4 4GB modell mennyi sebbesség és performansz javulást hozna egy 3-as lecserélésénél? Felhasználás ugyan ez lenne (torrent+samba+dlna).
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Google Pixel topik
- Posta, csomagküldés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest