- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Igazából ez egy ötlet, mert találtam egyet ilyesmi áron. Újabbat szeretnék, de ennél nagyobb összeget sajnos nem tudok rászánni. Még nem volt dolgom ilyennel, csak arduinoval, viszont ez a mini pc dolog jobban vonz
Meg retrot szeretem, valóban lehet rákerül egy c64 emulátor. Van nekem is eredeti gépen, de működik, nincs szívem szét szedni, pedig néztem, hogy egészjó kis retro masina rakható bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest