- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
c64fanhun #34370 üzenetére
Csak akkor vedd meg, ha tényleg régiségeket gyűjtesz.
Illetve, ha akkumulátorról szeretnéd üzemeltetni, akkor szempont lehet a fogyasztás + usb portok, mert előbbire ott a zero, de ahhoz még kell egy otg kábel+hub. És akkor már egy c64 emulátor is meg fogja ám izzasztani (ha a nick-edből indulok ki, gondolom az egyik emulátor biztosan ez lesz
) legalábbis néhány dolgot ki kell benne kapcsolni, hogy használható legyen.
Ahogy írják, RPi3-at is vehetsz már 10 körül. Én abból csináltam az én C64 emulátoromat és nem bántam meg. Zero-ból pedig egy hordozható változatot csináltam. Előbbi gpio-ira eredeti C64 joystick-okat kötöttem, utóbbira pedig az LCD-t. Mindkettőnél hátrány lehet az eredeti Rpi rövidebb gpio tűsora (26pin). A B+ már 40tűs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest