Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzz

aktív tag

válasz fpeter84 #30147 üzenetére

Nem vágyom androidra :) Gondolok a jövőre is, nem szeretnék olyasmibe belefogni, amihez lövésem sincs és az android ilyen. Az OBD jól meg linux alatt, minden kódot ki tudok olvasni és a Delphim csak annyit írt, hogy ABS szenzorhiba, linux alatt megtudtam, hogy jobb első :) Amúgy ez egy 97-es modell, multiplexer kell hozzá és ezt egyszerűbb linux alatt megvalósítanom, mint droidon (eddig kézzel dugdostam át a portokat, de könnyen automatizálható és akár wifin át a szobából meg tudnám nézni ha panasz van). Az autóban nincs 2DIN magas helyem, gyári eszközök ezért nem jöhetnek szóba. Talán egy androidos X kliens, mint egy kijelző megfelelhetne, de az megint bonyolítja a dolgot. Reméltem, hogy valaki tud ajánlani egy bevált típust.

A rádióról jó, hogy szólsz, nem gondoltam, hogy problémás lehet :( az RTL chipes DVB-T jól megy a laptopon, megpróbálom majd azzal, de a rádió eredeti helyén megmarad a gyári kazettás is, szóval vész esetén azt is lehet hallgatni. Mi a gond a rádiókkal amúgy RPi-n?

Új hozzászólás Aktív témák