- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesz64
csendes tag
Sziasztok, tanácsra, segítségre lenne szükségem...
Szóval egy ideje nézegetem a PI-t és teljesen összezavarodtam, hogy megfelel-e nekem.
A cél.
Egy tv mellé kellene olyan cucc amivel wifin keresztül elérek egy TP-Linkre usb-vel kötött HDD-t.
Kodi lejátszóval le is játssza és át is küldi TV-re HDMI kábelen. Nem ártana minimum HD minőségben...
Emellett szükséges egy webböngésző, szintén wifin, ami a digi online felületéről átküldi a tv műsort a tv-re.
Több helyen azt olvasom, hogy a 2. pontra nem igen alkalmas, néhány helyen pedig, hogy kis alakítással igen.
Kezdve ott, hogy legalább 5V 2,5A táp kell... de inkább 5V 3AA témában totál kezdőnek számítok, ha lehet ezt vegyétek figyelembe
Elég erre a PI 3, vagy sem?
Érdemes-e erősebb vetélytársban gondolkozni, ha igen merre felé? Van egy ilyen: Tinker Board és még sokan mások. Android alapút is néztem, de a droid Kodi-ja nem hajlandó meglátni a HDD-t, így azt feladtam... (telefonon tesztelve)Egy kölcsön PI-t már sikerült kis monitoron kipróbálni, valószínűleg nem 3-as volt, de a tv-re kötve meg se nyikkant. (HDMI kábellel)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest