Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pulsar
üzenetére
Ha már transmission...
Nálam az volt, hogy rosszalkodott a net és újraindítottam a routert, de a letöltések megálltak.
Vagy 3 órát gugliztam, logokat néztem (annyit írt, hogy nem tud csatlakozni a trackerhez), 100x újraindítottam a a transmissiont, minden portot megnyitottam, stb majd végül töröltem és újratelepítettem. Ekkor ismét jó lett.
Aztán megint újra kellett indítanom a routert és megint minden torrent megállt (nem csatlakozott peerhez). Nah ekkor ideges lettem.
pingeltem egyet, kiment a ping (feloldotta a nevet IP-re) de válasz nem érkezett
Ekkor ugrott be az a szimpla szikra, hogy hé, megszakadt a net, talán csak újra kéne indítani magát az eszközt, hogy újra kérjen IP-t. És láss csodát, ez segített rajta.
Tehát végül crontabba tettem egy bejegyzést, hogy minden nap hajnali 4 kor indítsa újra az egészet...Az emailes cuccra nem tudok megoldást, nem is olvastam róla, de ha feltelepíted a DropBox Sync addont (pontos neve valami más), az képes mappákat szinkronizálni, beállítod, hogy a watch directory az egyik dropboxos mappád legyen így ha oda töltesz fel fájlokat, azt azutomatikusan be fogja húzni.
Vagy a routereden forwardolod a transmission portját (9091), akkor távolról is be tudod tölteni a felületet
Ugyan ezt eljátszhatod, hogy ftp-n keresztül töltöd fel a fájlokat a figyelendő könyvtárba.Nekem is van két bibim, hátha valaki tud segíteni:
iPhone-ról használom a felületét, de egy frissítés óta (gondolom frissítés miatt változott meg) sajnos már nem tudok fájlt feltölteni, nincs tallózási lehetősség, csak url-t lehet megadni. Valakinek erre valami ötlet?A másik, hogy megadtam az user /pass védelmet (mert forwardoltam a portot és ne nézegesse bárki a dolgaimat), de iphone-on ezt minden alkalommal be kell írni, nem menti el. Szerintetek ha belenyúlok az index.html(?) fájlba és oda írok valami authentikációs módszert (és kikapcsolom a gyári user/pass bekérést), az mennyire nyújtana valód védelmet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann