Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHoNX
tag
válasz
azbest #21074 üzenetére
Jelenleg egy pi3-at hajtok. A gpio különbségekkel nagyjából tisztában vagyok de köszönöm a figyelmeztetést!
Nem kifejezetten hangrendszer. Ez gyakorlatilag egy z523-as logitech, 2.1-es hangfalszett. Egy picit túrtam a netet. Valahol belefutottam, hogy a zajosodást okozhatja a lankábelen gyüvő net is. Nem tudom pontosan mire gondolsz alacsony tápfesz alatt. A pi tápfeszére gondoltál vagy a hangfaléra? Maga a hangfal aktív így azt kilőném. A pi egy marha jó kérdés. Az a táp amit használok elvileg 2.5A és 5V de gyakorlatilag, hogy mi jön ki belőle még nem volt a mérésem tárgya. Maga a kábel amit használok hozzá az egy 10cm-es Nokia kábel. Minimális rajta a veszteség. A rákötött winyó viszont szépen lezabálja az átjutó teljesítményt.
szerk:
A szatelitek: 4ohm, 10% THD
A sub 6ohm, 10% THD(Nyílván a 10% THD nem egy életbiztosítás de a nemlétező vájtfülemnek megfeleltek eddig....)
Arra gondoltam, hogy mivel a szettnek van rca bemenete így azzal csökkenthető lenne a zajosság és a hardveres hangerőállítás is segítene ezen, bár a fene sem tudja...
Ettől függetlenül várom a visszajelzéseket, hátha van valakinek személyes tapasztalata a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ALAPLAP + PROCI FÉLKONFIG
- Eladó Konfig I5-11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB!
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest