Hirdetés
- Autós kamerák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tepsifüles
üzenetére
Hát ez csak pénztárca függő

Barát otthonra hp microservert vásárolt. Ahogy skyD mondja a nasnak kisebb a fogyasztása de én nem tudom ajánlani. Egy kis fogyasztású összeintegrált cuccnak is le lehet szorítani a fogyasztását és abban van cpu+ram így sokkal többre képes mint egy sima NAS.
Én nem vacakolnék, hogy win vagy linux... inkább céloprendszert raknék rá. pl: freenas...
Ez is egy modosított linux de minden rajta van amire szukség lehet. Ha valami mégis hiányzik még fel tudod pakolni mellé nem úgy mint egy NAS nál.Az ötletek úgyis maguktól jönnek majd ha van egy kis szervered. Torrent kliens, film-streamelés, Levelet központi tárolása, QOS........ Ezekhez már szerver kell nem NAS
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest