Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
A 200ból leveszi a 80at, berakja raidx tömbbe. Jelen esetben lesz majd 160-Gb formázatlanul.
A marddék 120GB-hoz pedig kis tudású vezérlők esetén nem tudsz hozzáférni. Okosabb vezérlő esetén valóban lehet belőle egy sima virtual disk-et csinálni, vagy új tömbbe szervezni.
Vagy félreérthetően írták, vagy félreértetted.Az említett delock kártyán egy egyszerű VIA sata vezérlő csücsül, nem kell sokat várni tőle. Raid0 esetén sokat számíthat a stripe size, illetve a lassabb diszk negatív hatással lesz a tömb teljesítményére.
HDTach eredmény önnmagában nem mérvadó. Láttam esetet, ahol egész jól mért, láttam olyat, ahol köze sem volt a valósághoz.Ha fontos a sebesség, akkor vegyük azt az 5 perc fáradtságot, hogy feltesszük a IoMetert, és azzal mérünk. Egy mérés abban is megvan 5 perc alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Android játékok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest