Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
A 200ból leveszi a 80at, berakja raidx tömbbe. Jelen esetben lesz majd 160-Gb formázatlanul.
A marddék 120GB-hoz pedig kis tudású vezérlők esetén nem tudsz hozzáférni. Okosabb vezérlő esetén valóban lehet belőle egy sima virtual disk-et csinálni, vagy új tömbbe szervezni.
Vagy félreérthetően írták, vagy félreértetted.Az említett delock kártyán egy egyszerű VIA sata vezérlő csücsül, nem kell sokat várni tőle. Raid0 esetén sokat számíthat a stripe size, illetve a lassabb diszk negatív hatással lesz a tömb teljesítményére.
HDTach eredmény önnmagában nem mérvadó. Láttam esetet, ahol egész jól mért, láttam olyat, ahol köze sem volt a valósághoz.Ha fontos a sebesség, akkor vegyük azt az 5 perc fáradtságot, hogy feltesszük a IoMetert, és azzal mérünk. Egy mérés abban is megvan 5 perc alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi