Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
bakosgabor57 #27137 üzenetére
Nekem is szar már megint, pedig próbálgatom többször is, gépet is újraindítottam többször is, de nem lett jó..
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57 #27137 üzenetére
Én most is bent vagyok, nem lehet, hogy az internet kapcsolatoddal van gond??
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57 #27123 üzenetére
-
Attka85
tag
válasz
bakosgabor57 #26989 üzenetére
huhh Grat! szép eredmények, nem semmi embereket vertél meg...kár hogy nem tudtam menni...
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Grat Gábor! Szóval erre bujkáltál
-
ALIENwoods2
csendes tag
válasz
Jap láttalak versenyezni, a start utáni első kanyar után már csak bottal ütöttük a nyomod
riszpekt
-
ramihu
tag
válasz
bakosgabor57 #26887 üzenetére
Erre írtam hogy hiányzik belőle a lóerő, hiába veszem szépen a kanyart ha utána látom hogy kigyorsításon többet nyer az ellenfél az erősebb járművel. Nekem folyamatosan ez az érzésem level-r ben is mikor a cl3 as sirocco-val megyek a corus -ok ellen.
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #26555 üzenetére
GM_1fastcrx
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #26207 üzenetére
A level most frissült nem?Ilyen gyakran csak nem frissítenek új verzióra.Vagy máshova lesz?PT-re?
-
PaJa1
őstag
válasz
bakosgabor57 #26211 üzenetére
Most jelenleg az, hogy Miként van a motor és milyen a Rookieban?
Ultralapos boxer elöl vagy valami a farban ami elölről szív?
A hűtéshez a levegőt gondolom alulról szívja valahonnan -
PaJa1
őstag
válasz
Nem értem mit nem értesz.
A béta a kiadóktól függ, hogy megadják e a játékosaiknak a lehetőséget, hogy belépjenek, illetve a szemfüles külföldiek amúgy is megtalálják, ahogy utólag is tették. És akkor amint le van írva, a bétában lesz szavazás. Utoljára mind a két féltől volt játékos a bétában.Több ZHm volt ma mint ahány száz forintom van
Irány végre a pálya!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Még egy csajos
-
dokar
addikt
válasz
Ezek szerint megint egy Béta teszt? Amit majd jól átvesz a Level-R, a PT meg nem? A nagyközönség hogyan értesül róla?
Na ez izgalmasan hangzik, mert akkor csak LR-ben lesz lehetőség szavazni.
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #26159 üzenetére
Időnként kitehetnéd hogyan áll a szavazás, ha lehetséges.
-
PaJa1
őstag
válasz
bakosgabor57 #26159 üzenetére
A szavazást szerintem már nem kéne erőltetni.
Az, hogy itt van közzé téve már eleve elég szűk játékos réteget szólít meg, ez még tovább szűkül azzal, hogy privátot ill e-mailt kell írni a voksoláshoz, sokan nem veszik a fáradtságot.
Ne kövesük el megint az, hogy sokak feje fölött a PHsok döntenek, és akik kimaradtak a dologból pofára esnek mikor nem tudnak majd belépni és mennek a forumra -jobb esetben, ha nem fejezik be végleg a játékot- , ahol közlik velük, hogy a honfitársai elintézték neki, viszont látásra, ha sikerül trükközni.Megnézem beengednek e már Lvl-Rbe meg azt is, hogy áll a driftes event
-
dokar
addikt
válasz
bakosgabor57 #26143 üzenetére
felesleges az egész, csak az idődet pazarlod el, inkább menjél autózni. nekik egyébként is le fogják húzni a rolót, hiába erőlködnek a semmiért.
(#26145) Blade.T: a tomkatomira gondoltam. de így is jó.
erről ez a vicc jutott az eszembe:
- Áron, ne helytelenkedj!
Áron tovább helytelenkedik, mígnem az öreg székely megunja a dolgot, s egy nyaklevest akar lehúzni a fiának. Áron lehajol, s a pofon az anyóst találja. Mire az öreg nyugodtan:
- Ott is jó helyt van! ... -
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #26142 üzenetére
Qrva vicces valaki, helyreállítottam mentésből, erre megint összerondítja...no comment
-
dokar
addikt
válasz
bakosgabor57 #26121 üzenetére
te bakosgabi, vmi idióta kitörölte a levelr-ra szavazók oszlopát. bár van tippem, hogy melyik penge lehetett az.
remélem van backup
-
JetiRulez
őstag
válasz
Kösz a linket! Levelbe került a nevem, de nem vágom én ezt az Excel táblás szavazást. Akkor most beírtam és nem kell menteni sehol? Mert nem látok ilyen opciót.
-
dokar
addikt
válasz
levelr-ben és pt-ben is ugyanaz a nickkem. de anno pt-ben csináltam tizenx felhasználót a plusz 200 AP miatt. most akkor azokkal is menjek szavazni a levelr-re?
-
dokar
addikt
válasz
bakosgabor57 #26027 üzenetére
beírtam magam a LevelR-be
-
Karibaba
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #26093 üzenetére
Nem szavaztam még de valaki helyettem igen!!!!!
-
tomkatomi
tag
válasz
bakosgabor57 #26068 üzenetére
Ha már az ellenőrzéseknél járunk; a másik táborban is vannak érdekességek
sucellus: ilyen user nincs
prodevil1995-d3vilz : gondolom az egyik a PT-s a másik LR-es nick, bár ő is emlékezhetne jobban a nickjére, mert pro... nincs, d3vilz pedig d3vilz_ lenne szerintem. -
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #26064 üzenetére
Ne tegyük magunkat nevetségessé gyermeteg dolgokkal, az alábbi szavazatok érvénytelenek lesznek, aki beírta most még törölheti saját maga:
Kope1992 ~ dupla nick
roobbii ~ legalább azt a nickjét jegyezte volna meg helyesen,amivel ki tudja miért beregisztrált, level-0, játékidő-0
Kukorca ~ ilyen user nincs
Hori2000 ~ a pofátlanság teteje, idegen nicket beírni olyan CREW-ból, ahol olyan ismert játékosok vannak, mint CherTT, theoneoflux, RapidSoul...
A táblázatról minden órában mentés készül, további beteges merényleteket megelőzendő... -
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #26041 üzenetére
Bakos Úr "Választani pedig muszáj..."
Hát ezen jót röhögtem!
"Márpedig én a Lvl R-el akarok játszani, mindenféle bizonytalan(és laggolást okozó) IP-trükközés nélkül."
Én meg pont ugyanígy a Project Torque -val, remélem ez egyértelmű volt!
Mint ahogy írtam korábban majd akkor lesz hivatalos ez az egész szavazósdi ha tájékoztatják a PT-s magyar játékosokat erről, és nem a hátuk mögött kavarnak!!(Ez az egész csak OBHUN os kavarás a PT ellen, ami elég vicces de ha menni akarnak hát menyenek..)
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57 #26041 üzenetére
T. bakosgabor úr
Én pedig ezen túl is a PT-vel szeretnék játszani (mindenféle trükközés nélkül), mint eddig, és nem akarom, hogy bárki is helyettem eldöntse, hogy mit akarok, főleg, hogy fizettem is érte. -
Blade.T
tag
válasz
"Ha vállalják, szivesen kitesszük a honlapra a linket, hogy ezzel "hivatalossá" válhasson a szavazás. Azt javasoljuk, hogy a szavazás nyílt legyen, és csak PT-s nickkel lehessen szavazni."
Bakos Úr "Szavazni a PT-s vagy LevlR-es nick-el lehet, a megfelelő oszlopba."
Nem értem milyen LevelR-es nickre gondol? Az Invictus leveléből nekem egyértelműen az jön le hogy csak PT-s nickkel lehessen szavazni.
Ki fogja értesiteni a PT-s játékosokat a szavazásról??, mert ez így nem nyílt szavazás, amikor a PT-s játékosok nagy része nem is olvassa ezt a fórumot!!(Ennek az egész szavazósdinak semmi értelme!!)
-
Isten88
senior tag
válasz
Itt mire lehet szavazni?
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25983 üzenetére
Igen értem csak a szavazást befolyásolhatná hogy mit lehetne átvinni gamigóhoz,ha semmit akkor az nagyot nyomna a latban.Ezért lenne jó ha valaki kapcsolatba tudna lépni velük.Ha át engednének valamiket vinni akkor barátságosabb lenne a dolog mint nulláról kezdeni.
-
tomkatomi
tag
válasz
bakosgabor57 #25983 üzenetére
Azt rögtön gondoltam a részedre küldött levelekből, hogy Te már elkezdtél ügyködni...
A szavazásnak nem sok értelmét látom, mert az OB egymaga el tudja (fogja?) dönteni tagjainak létszámával. Sok magyar játékos azt sem tudja, hogy létezik ez a fórum, lehetősége van (lenne) dönteni a kérdésről.
Azt hiszem Pengével és talán Waltzerrel magunkra maradtunk, ami a PT-t illeti (A H.O.T -osokról nem tudok nyilatkozni, mert bár ők is mindennap fönt vannak és játszanak, többnyire saját szobákban).
Én most is jókat játszom a "maradék" simes PéTéssel, bár tény, hogy nagyon kevesen vagyunk, azok nagy része is trükközik.
Az biztos, hogy nem megyek át a másik játékba, inkább akkor majd trükközöm én is, amíg megy a szerver, vagy van játékos (mert mindig akad azért így estefelé). -
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #25956 üzenetére
Ennek az egész szavazósdinak semmi értelme, már elnézést!!
Ezzel a hazásul az Invictus-Games Kft sok magyar játékostól búcsúzhat. Aki PT-t nyomja-nyomta az biztos nem fog Levelr-el szarakodni, szóval szerintem az egész egy nagy baromság!
Én azt mondom aki annyira odavan a Levelr-ért az nyomja ott, akit meg a PT tart lázban ott. -
tgabo
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #25956 üzenetére
Sziasztok!
Én ezt úgy értelmezem, hogy valaki csinálja meg a szavazós oldalt és annak a linkjét kirakják az Invictus oldalára.
Javítsatok ki, ha tévedek. Ha mi szeretnénk szavazást, csináljuk meg és ők statisztálnak.
-
Amur
addikt
válasz
bakosgabor57 #25817 üzenetére
Még most is IP blokkolás nélkül megy a dolog,simán beenged IP hider progi nélkül.
Mi a klánba lépés feltétele? (level29 vagyok,kb.2 hete nyomom a Level-R-t,előtte 2 év PT volt,ott level30-al zártam.). -
dokar
addikt
válasz
bakosgabor57 #25817 üzenetére
na majd otthon én is ránézek a crew-ra
-
dokar
addikt
válasz
bakosgabor57 #25790 üzenetére
Nekem azt mondták a németek, hogy tesztelési időszak van. Ha elegendő aktív magyar játékos lesz a gamigo rendszerében, akkor kicsengeti a jogot a magyarokért. Ellenkező esetben pedig az amcsiknál marad. Az Invictus részéről pedig pénz beszél kutya ugat, nem pedig a magyar játékos-közösség választása. Talán közvetve igen.
-
erdol
senior tag
válasz
Gondolom úgy lehetne szavazni hogy egy megadott emil címre az invictushoz érkezzenek be a szavazatok a nick nevekkel együtt.Többes szavazás így kizárva.
Vagy az országgyűlési szavazó cédulára rávésetjük még ezt is a hétvégére.A válsztási bizottság meg eredményt hirdet este.
A választáshoz nem ártana tudni mik a tervek a pt-t illetően,vagy hogy miért csinálták is a magyart a bétában?Lesz vajon frissítés?Erre ki tud válaszolni????????? -
tomkatomi
tag
válasz
Számomra kicsit értelmetlen a kettősség, vagy csak fáradt vagyok
"Ez egész egyszerűen azt jelenti, hogy a magyar játékosok ki lesznek tiltva a Project Torque-ból.
Sajnos ennek fényében kell átgondolni, hogy a magyar játékos-közösség mit választ."Ha egyszer a magyar játékosok ki lesznek tiltva, akkor miért kell választani?
Azaz ha nincs PT de van LR akkor hol a választás lehetősége? -
m3tr0
őstag
válasz
Ez durva.
Hát én tuti Level -R -re fogok voksolni, ha kell majd... -
m3tr0
őstag
válasz
bakosgabor57 #25772 üzenetére
felugranak, de nem áll meg a játék
lófütyköst nekik
-
PaJa1
őstag
válasz
bakosgabor57 #25767 üzenetére
ááá rosszul tettem fel a kérdést
Kinek az autójától függ? A szoba készítőtől, legalacsonyabb bent lévő autótól vagy hogy?
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25762 üzenetére
Nagyon gyorsan meg lehet szokni a ghost off-ot,
Van olyan hogy 30 mérerrel előtted levő rimánkodik hogy meglökted akkor azt is el kell engedni?Nem mindig lehet érezni hogy meglöki az ember a másikat nem lehet fair meccseket menni.Ha engem kilöknek ritkán engednek vissza.Az első pár kanyar roncsderbi,ha nem a haverokkal megy az ember akkor csak viszályokat szül a dolog.Nem értem mi a jó a ghost offban....Olyanoknak jó csak aki saját erőből nem tud jó lenni. -
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #25720 üzenetére
Szerintem ez elég egyértelmű válaszok voltak, ahogy számolom
10 szavazat a PT-re az enyémmel
2 szavazat a Level-R-re
Van aki még meditál... nem tud dönteniSzólok mindenkinek pt-n hogy szavazzanak, szerintem nagy fölénnyel fog nyerni a PT
Egyébként ahogy írták fentebb teljesen egyetértek vele.
Az Aeria nem zárhat ki minket mivel mi fizetünk nekik nem keveset!! -
ABnormal
őstag
válasz
ebben a megfogalmazásban csak egy helyes válasz lehetséges...
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
"Nagy büdös kérdés!"
Ez nagyon tetszik!
Szóval: az a helyzet, hogy jelenleg mindkét játékban egyformán állok (PT LVL37, LVLR LVL72 /lvl36 pt-ben/), mindkét játékra költöttem, LevelR-t az ip-bankor hagytam abba, azóta PT. Ha a pályák számát, online játékosok számát és eventeket nézem akkor egyértelműen LVLR-re menne a voksom. De amennyiben ragaszkodtok ehhez a fél éve nem újított, kevés játékossal büszkélkedő, leépülőben lévő PT-hez, akkor viszont az nekem is megfelel. Ugyanis jelenleg jobban szeretek veletek versenyezni, mint a sok idióta külföldivel. Már a németek sem olyan fair játékosok mint azelőtt mikor még volt ghost módjuk, mostmár nekimennek az embernek, hogy előrébb jussanak bocsánatkérés nélkül. Higgyjétek el előtte tényleg fair-ek voltak. A pt-n is vannak érdekes figurák, kevés a tisztességes versenyző. Tapasztalataim szerint mi magyarok legalább ebben összetartunk, ha már másban nem tudunk. Bevárjuk egymást a célnál, ha kilökjük a másikat megvárjuk, stb.
Üdv. Max!
-
ABnormal
őstag
válasz
bakosgabor57 #25702 üzenetére
legyen a többség szava a döntő,de az nagy kitolás pár játékossal...
nekem mindegy,hogy melyikbe tartozunk,már jó ideje hanyagolom a játékot,ez főleg annak köszönhető,hogy nagyon kevesen vannak fent PTben...
tehát tőlem megy:1 szavazat a PT-re és
1 szavazat a Level-R-re is -
Creative997
őstag
válasz
bakosgabor57 #25500 üzenetére
Alapból úgy íródtak meg a szerződések ahogy a mostani helyzet van, elvileg benne van ez a LTCP (Licensed Territory Compliance Policy), csak nem került bevezetésre egészen addig amíg a Gamigotól elhúztak a játékosok a PT-be és jogi útra nem terelték a dolgot. Aeria valamit nagyon elcseszhetett, 1fastcrx meg elvileg nem tudta hogy ez van, nem közölték vele mikor hivatalba lépett ezért érte váratlanul a dolog (ez részben mekkora hülyeség, habár 2 éve van hivatalban, akkor még nem volt német verzió). Aeria szerintem azért nem közöl semmit, mert nem tud (illetve annyit hogy nem tudják egy ideig eltörölni az IP ban dolgot de folynak a tárgyalások blabla) illetve nem közölhet részleteket a szerződésekből.
Magyarul hiába jön új patch és esetleg fasza lesz, a VPN userek laggja miatt nem lesz olyan élvezhető a játék mint korábban, addig nem beszélhetünk PT-s életről.
Aeria folyamatosan elkövet pár nagy hibát:
- még ha új patchet nem is fogad el mert szar, de autókat, pályákat igazán
- nincs elég tájékoztatás, habár ha nincs mit akkor tényleg nehéz bármit is mondaniMiért lépnek le a játékosok?
- nem történik semmi, már 9 hónapja (nincs újítás, monotonná kezd válni, a bugok is régóta megvannak és hiába mondom azt hogy ok nem kell javítani inkább az új verzió legyen -közel- hibamentes, nem történik semmi sem az ügyben sem mert nem fogadják el az új verzió(ka)t és az ember türelme is határos, ami a kulcsszó itt
- IP ban és különféle programok használatával való játszhatóság kapcsolati problémákat okoznak, nem is akármilyeneket akár
Összefoglalva megunták!Invictus? Hát ők csak követik a szerződésekben foglaltakat, köszönhetően annak hogy millió helyre terjesztették a játékot. Nem tudom kinek mekkora része volt hogy így alakuljanak a dolgok és ezt soha nem fogjuk megtudni. Egy dolog biztos sajnos: a játék jelenleg halálra van ítélve. Mondom jelenleg.
-
quadroracer
tag
válasz
Sajnos melyebben nem szeretnek belefolyni ebbe a gondolatmenetbe, mert nem vagyok ra felhatalmazva. Ahogy latom, es korabban irtam is, sok kerdes ami felmerul bennetek, a kiadok fele kell/ene/ jelezni, mert ok a kompetensek ezugyben. A beta viszont csak siman beta volt, legalabbis mi annak hirdettuk meg, a PT csak egy korabbi beta miatt ragadt bent, mashogy fogalmazva most nem volt lenyeges hogy van elnevezve a jatek, mert csak egy beta volt. (nem a kiadoknak, hanem nekunk segitettetek) Mint meg is lehetett figyelni, sok helyen a PT-vel kapcsolatos elnevezesek voltak, de legalabb annyi helyen volt Level-R is.
Az hogy nem valaszolnak a kiadonal, vagy csak megkesve... errol szinten nem mondhatok semmit.
En tobbedmagammal (szepmagyar talan helytelen kifejezessel) igyekszem figyelni ratok es a velemenyetekre, amennyire telik erobol, idobol stb. (anno igy kerultetek a PT-hez, mikor a szetvalasztas volt [ph-n olvastuk mennyire gaz nektek]).
En ezt a dolgot, remelem nincs harag, lezartnak tekintem. Amit tudtam megvalaszoltam, amit nem azt pedig nem nekem kell megvalaszolnom. (kiado)Peace!
Laca
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Sajnos ennyire azok!
Én már korábban leírtam, hogy nem értem miért nem az Invictus a fejlesztő és a kiadó is egyben.
Akkor minden náluk maradna (pénz), és úgy alakítanák a játékot, ahogy nekik tetszik, nem pedig a többi lökött kiadótól függene. Meg vesszük, nem vesszük! -
wazup86
tag
válasz
bakosgabor57 #25486 üzenetére
ugye nem a Level-R-nek teszteltük a bétáját?
remélem nem, mert azért az elég durva lenne,hogy hívtak minket mint magyarokat tesztelni, közben meg nem is játszhatunk a Level-R-el, én a PT miatt mentem!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bakosgabor57 #25489 üzenetére
Ha jol emlékszem elöször gamigohonlapra kell belépni a regeddel és ott aktiválni vagy mi.Utána müködik.
-
bix-
tag
válasz
bakosgabor57 #25486 üzenetére
Ha tényleg így áll a helyzet, akkor el fogom őket küldeni a p***ba....
Amúgy Level-Rhez kell új aeria reg, vagy ez hogy működik? Csak mert lehet én is rálesnék a dologra, kíváncsivá tettetek....
-
SylarHUN
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25309 üzenetére
Azt gondolom!
Ahogyan Nepster és nkarcsik?Én inkább maradok a hagyományos PT-nél!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25299 üzenetére
Gondolom, minden bug ki van szűrve.
Most komolyan kérdezem? Azon kívűl, hogy kipróbálhatod a PT egy másik verzióját, mi hasznod van belőle?
Legalább kapnának a tesztelők, a fullos verzióba valami ajándékot. Tudom is én, minden csajból 16 napost, poppert, uram bocsáss, tetszés szerinti autót.
Mert ügye, nem sok értelme van fejlődni a teszt szerveren.
És véleményem szerint, ezzel a full verziótól vonják el a játékosokat.
Túlon túl hosszúra nyúlt ez a béta teszt.
De lehet, csak én vagyok ezzel így.Na jó, nem elégedetlenkedem, mert ez is ritka, hogy lehetővé teszik a jövő PT-jének kipróbálását.
Na mentem DarkOrbit-ozni....
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25277 üzenetére
Még nem aludtam egyet a dologra az majd most jön.Még most is azt gondolom amit írtam ha nem lesz ghost abbahagytam.A TA-t is azért hagytam abba mert voltak akik felhúztak meg állandóan kilöktek.45 vagyok,engem ne bunkózzon le egy siheder,aki 10 versenyből 9-szer az autóm hátulját nézi,vagy még azt sem.Én nem keresem a bajt általában,kerülöm a konfliktusokat.ha nincs ghost akkor konfliktusok mindig lesznek.Nem lehet megállni minden második kanyarban megbeszélni hogy most ki kit lökött meg,és akkor most ki menjen elől hogy igazságos legyen.Volt olyan amikor meglöktelek és utána elengedtelek ha jól emlékezem,szóval nem vesztünk össze rajta,utána megdumáltuk hogy ott én később fékezek de túl közel voltam.Így is lehet de nem ez az általános sajnos.Egyébként a mi szintünkön már egy előzés csak akkor lehetséges ha az első hibázik méghozzá elég nagyot.A jól betanult pályákon meg elég keveset hibázunk,az újakon többet.Így meg a gép dönti el a versenyt a rajtsorrend alapján esély sincs tiszta előzésre.Több mint két éve játszom ezt a játékot kevés kihagyással,nem mondom hogy nem hiányozna,de az idegeim fontosabbak az én koromban.Elnézést hogy hosszú voltam.
Szóval, FOREVER GHOST ON. -
quadroracer
tag
válasz
bakosgabor57 #25112 üzenetére
Koszonjuk szepen a jelentest Neked es a Tobbieknek is!
Wazup86: Valoszinuleg azert van igy regota (PT-ben is) mert ezt tudja a jatek, nem tudnak jobbat kihozni ebbol a fajta toresbol. Majd talan a jovoben egy fejlesztessel ezt is megcsinaljak. De csak hogy tudd, ismert a hiba. Koszi az eszrevetelt neked is!
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57 #24737 üzenetére
Veled tudok egyetérteni. Tudomásom szerin versenyeken vitás helyzetben általában az előrébb levő versenyzőnek adnak igazat.
Ghost on: 9
Ghost off: legyen büntetés -
hugoagagyilo
tag
válasz
bakosgabor57 #24619 üzenetére
Szia Gábor.Sajna igy van .Még falkán belül is nehéz a ghost off.Pláne ha megindul az előzékenykedés
Nem is szólva arról aki lagol mint á....t.Ezt mindenképp bele kellene hogy tegyék.De amcsikat ismerve tuti lesz benne,mert még Jimmy beperelné Joey-t hogy kilökte és ebből neki iszonyatos kára származott,nem beszélve arrol hogy Joey afroamerikai és valószinüleg rasszista megnyilvánulás volt ez Jimmy részéről.De azért ezt mi is szorgalmazzuk!Nem szeretnék emiatt játszópajtásokat veszteni!!!
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #24406 üzenetére
Sziasztok!
Nekem 3650-en van, általában a legújabb driverekkel, akadásmentes a játék. Vista és win7 64-biten tökéletesen fut, de Xp-n (32bit) akadt a játék. Valszeg az xp-s driver nem tökéletes az újabbakból. Szerintem.
Üdv. Max!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bakosgabor57 #23765 üzenetére
Magyarázkodjon a tö.... ha bejön a szobába legyen már annyi esze körbenéz és látja hogy kinek mi e lvl szintje abból csak látja nem telik még fullra!meg nem is telhet,evvel a fejlődési rendszerrel.Wangan-ozzon aki akar a több rp-ért számomra nemigazán verseny tipus az, kissé uncsi.Inkább hajkurásszuk egymást több körön keresztül az a jó móka.
.....imádom a dudákat
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #23505 üzenetére
Igen rajtad kívül sehol senki ketten kevesen vagyunk.Így akartam írni.
-
Creative997
őstag
válasz
bakosgabor57 #23412 üzenetére
Több gond is van vele
- az egyik az hogy végeredményként csak az első 8 helyezettet írja ki. Ha megkérünk mindenkit csináljon képet mielőtt vége a futamnak..talán megoldás ha nem felejti el, de van pozícióbug is néha, ha az bejön a futamba akkor lehetetlen kitalálni ki hanyadik 8on felül. Ott van a replay, tudom, de végignézni az egész versenyt hogy ki hanyadik lett, egyszerre sok embert kell nézni és aztán már te se tudod megjegyezni hol járt, a replay meg fél órás. A végét megnézni se jó a lekörözések, lekörözöttek miatt.
- nem biztos hogy összejön a 4 fő mindenhol, tegnap is csak 3 fő volt 2 csapatból amit összeolvasztottunk, igazából ezen múlik minden. -
hugoagagyilo
tag
válasz
bakosgabor57 #23412 üzenetére
Én támogatnám hogy igy legyen
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #23393 üzenetére
Jó ez a kép induláskor is majdem ennyi volt a távolság köztünk Max-al.Talán öt tizedet hoztam rajt 7 kör alatt összességében.
Draftolni nem csak ketten lehet. Sőt az adja leggyengébb eredményt!
Látszik hogy mostanában nem TA-zunk.Ergo megint kikapunk. -
PaJa1
őstag
válasz
bakosgabor57 #23393 üzenetére
Óóó a TTcsbe...
Pedig itt is nagyon nagyon küzdöttünk! -
MaciG
addikt
válasz
bakosgabor57 #23349 üzenetére
És hol van ez a táblázat?
Bár ahogy nézem csak én díjaznám a ghost OFF-ot
,de aki valaha is játszott a ligákban amikor még "éltek is" nem csak 1-2 ember lézengett, az tudja ,hogy ott is igen komoly versenyek voltak és mégsem volt különösebb gond, csak asszem 1x mikor az egyik arc valami piszkosmódon lagolt. Meg az úgy csak reálisabb is.
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #23349 üzenetére
Én itt szavazok: Ghost ON
-
MaciG
addikt
válasz
bakosgabor57 #23345 üzenetére
Tekintve, hogy egy korrekt társaságról van szó, akik valószínűleg nem fognak direkt lökdösődni, és számításba véve ,hogy hajdanán a ligák is ghost off-ban játszódtak, így szerintem nem elvetendő az ötlet, hogy ghost off legyen.
-
buvez
tag
válasz
bakosgabor57 #23256 üzenetére
akkor lehet félreértettem valamit, attól, hogy asztali hangszóród van még tudhatja a hangkártyád az 5.1-et, ha arra van állítva winben akkor játék alatt nem is lesz jó
-
buvez
tag
válasz
bakosgabor57 #23231 üzenetére
nekem is hasonló gondom volt a hanggal. Nekem viszont elég volt a vezérlőpultban a hangbeállításoknál(hangok és audióeszközök) vmilyen sztereora állítani(fülhallgató, asztali) a kártya driverében hiába állítottam be, hogy csak sztereóban szóljon, kellett ez is
-
Blade.T
tag
válasz
Próbáltad digitális audio kimenet? Háromféle létezik. Koax, optikai, HDMI,
Nekem a Pc rá van kötve házimozi erősítőre Optikai kábellel, így a Pc nem dekódol audiot és hibátlan az 5.1 -
kekeeci
senior tag
válasz
Használj mezei sztereót.
megint kimaradt egy frissítés, és Paja megelőzött
-
PaJa1
őstag
válasz
5.1nél valóban baj van... pbáltad már, hogy míg PTzel addig csak sztereoban nyomja a hangot a redszer?
-
csaba0223
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22992 üzenetére
Használd egészséggel
Megdolgoztál érte! Jól megizzasztottál a versenyen!
-
Creative997
őstag
válasz
bakosgabor57 #22955 üzenetére
Igazából a reliability nem sokat ér, nem számít.
Amikor jött a Fiona nekem is megugrott pár nappal a pályán tartozkodási időm. (Azóta épp tegnap értem el az 50 napot) -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22905 üzenetére
2 hónapja játszom és lvl 25 vagyok csak... Ennyit a fejlődés sebességéről. Bár nem tudok minden nap játszani.
-
PaJa1
őstag
válasz
Szerintem jól haladsz. Mikor kezdtem akkor nekem olyan 1 hónapba tellett elérni a lvl30at, TA és Broad ment szinte mindig.
Össze kéne írni, hogy hány csapat van aki részt venne ezen a megmérettetésen, hogy kalkulálni lehessen mekkora volumenű esemény lesz ez..
Itt egy guglis táblázat, tessék értelem szerűen kitölteniegy csapat csak 1xer írja be magát
-
sagesz93
addikt
válasz
Én is így érzem, főleg azért mert amikor te elkezdted a játékot voltam lvl 18, most meg lvl 27 vagyok, te meg 23...
Sok 60körös TA, ott fejlődnél rendesen, de az elég unalmas lehet.
Hát minden nap foglalkozol a leírtak közül az egyikkel, valahogy csak össze fog jönni. -
Mariann294
őstag
válasz
Ez a szmájli óriási!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22899 üzenetére
Ha jól látom klántárs lettél. Üdv az OBB-ban.
Nem is laksz messze tőlem, sőt...
-
sagesz93
addikt
válasz
Van benne valami, gábor mester jól tolta a shiftbe
(egyedül csak a drift fogott ki rajta, az én örömömre
)
-
ABnormal
őstag
válasz
én nem nézem le,de amíg nem tudok vele normálisan játszani addig nem erőltetem... akad hd4850-el és 4giga memóriával 3.1GHz-en járó AMD X2 procival...1280*1024 ,nem is valami extrém felbontásban...
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22813 üzenetére
Akkor komolytalan vagy.
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22795 üzenetére
Ez most komoly?Ennyire nem lehetsz fanatic.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22795 üzenetére
termeszetesen ez is csak egy bug, de erdekes modon, csak az ujabb jatekosokkal fordul elo ( szerintem ) . nekem az egyik acc-om 87 napnal jar, de az tenyleg annyi. jovo heten lesz 2 eve, hogy folyamatosan jatszok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22655 üzenetére
Annak én is örülnék, már egy vagyont kerestem volna vele.
Jelenleg azért elég lassan haladok bár asszem 20.000 xp és végre meglesz a 25-ös szint.
Buggyval bármilyen versenyen lehet indulni? Nagyon durva mikor egy ilyen verdával száguldoznak rendes aszfaltos versenyeken. Forte helyett érdemesebb lenne erre gyűjteni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22650 üzenetére
Ez nagyon gyakori bug. Nekem már vagy 15* bejött még CL1-es autónál is.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22652 üzenetére
akkor is bug van ott. nezd meg a Rankings-ban, hogy milyen idot kellene ahhoz menned, hogy tenyleg kapjal erte jutalmat. maxos morello, acc girl, max trunk 4es nitroval ajanlott hozza
-
PaJa1
őstag
válasz
bakosgabor57 #22650 üzenetére
Gondolom valamelyik új pályán mentél, azokon kicsit bogaras a WR. Amúgy CL3al nem fogsz WRt menni egy ideig
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #22583 üzenetére
ahogy mondod.
Tegnap csak 1 tiszta futamom volt, akkor is mi ketten mentünk....
Az ART klán asszem, ilyen sárga kocsijuk van, azok mekkora k*cs*gök. Aztán arra fogják hogy van egy aranyszabály Pass<<<<>>>>Draft..... Utálom ezeket
Van Ghost mód TA-ba? Ott szélárnyék van?
juhúú, végre van gém -
ABnormal
őstag
válasz
bakosgabor57 #22583 üzenetére
ne ott játssz,tele van "olyanokkal" ,jobb a békesség és a "ghost on"-os szobák...
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #22547 üzenetére
Játék közbe is megtudod nézni a többi chat fült.(Ő-Ú-val vált.) Z-vel pedig a chat ablak méretét módosíthatod, vagy tüntetheted el.
A szeróválasztásos izé nekem is volt már egyszer, nem nagyon érdekelt, mondjuk nem 290-nél jött be -
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #22544 üzenetére
Gábor, rádírtam a játékban, vedd már észre
-
SylarHUN
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22544 üzenetére
Én a helyedben próbából csinálnék egy windows újratelepítést. Valószínűleg az megoldaná a problémád. Vagy DirectX hibád lehet.
De valószínűbb a win problem! -
Karibaba
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #22526 üzenetére
Mikor a játék küld 1 report-ot hogy sorry kilépek!
8.8 Ati catalist nekem nagyon bevált, sok videókarit kipróbáltam ezzel a játékkal.
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #22526 üzenetére
Tegyél
Amúgy a chat fülek között az Ő-Ú párossal tudsz váltogatni. Csak ne kelljen sokat pötyögetni -
Karibaba
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #22523 üzenetére
Nálam ugyanez volt a Shift ment ez nem! Aztán rájöttem az Ati catalist a ludas 9.2 utániak nem jók. 8.8 oké.
Nekem sajna egy 4890- es Ati kártyám volt.Az régebbi catalistal nem ment. Most geoforce gtx 275-öm van. ez mindenhol jó bármelyik driver rel Ja és megszünt a pt-n A végzetes hiba!!!
Láttam a Shift-ben az eredményeidet ,Grat ez nem arcade játék lesz ,ez egy kicsit nehezebb is meg jobb is én 1.5 éve vagyok rajta. Míg a shift-et 2 hét alatt meguntam.
-
ABnormal
őstag
válasz
bakosgabor57 #22523 üzenetére
ez nálam most pont fordítva van...hd4850 1280*1024 minden fullon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest