Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
MaxFecky #25962 üzenetére
Sajnos erre az esély egyre jobban fogy ahogy egyre többen kezdenek el a levelr-el játszani.Azért azt sem kell isteníteni,számos negatívum van ott is,szánalmas hogy nem tudod milyen szobába lépsz be sim vagy arcade.Csak miután beléptél akkor derül ki hogy az nem is jó neked,vagy csak az első kanyarban.A ghost off-ról ne is beszéljünk meg a roncsderbikről.Az is csak mese hogy a fair játékosok között jókat lehet menni.Akit nem ismernek azt kinyomják a pályáról azok is,na jó nem mindenki.Ennek a szavazásnak már nem sok értelme van úgy látom eldőlt a dolog egyre többen behódolnak és elvesztjük a pt-s 2-3 évet meg a belerakott pénzt.Megfontolandó lenne az ha át lehetne vinni autókat meg elért szintet csak az idő ellenünk dolgozik mert néhányan már olyan szinten lesznek gondolom hogy nem érdekli őket az egész viszik a leve-r-t,és hagyják a pt-n veszni a cuccot.Ehhez még most kellene lépni amíg nem késő.
-
PaJa1
őstag
válasz
MaxFecky #25811 üzenetére
Én most láttam, hogy változott és egy topikban fut tovább a két játék.
LvlRbe elég rég nem léptem be. Pár napja itthon kipróbáltam a PCn hogy fut a PT... hehehe, chatelni lehet meg kulcsokkal babrálni, de live versenyt nem tudtam tolni, mert ha más is van a pályán akkor 1 és 20 között ingázik az FPS.
-
-
erdol
senior tag
válasz
MaxFecky #24062 üzenetére
Eltaláltad, az a baj hogy magyar vagy szerintem, mert reggel korán főleg az amcsik vannak és nem szeretik a magyarokat.Én is próbálkoztam két reggel is a héten egyik nap 2. versenyen egyszerűen kilépett,másik nap szerencsésebb voltam akkor jó pár versenyt mentünk és lefeküdt aludni valami irónikus megjegyzéssel,de legalább nem lépett ki.
-
tomkatomi
tag
válasz
MaxFecky #23779 üzenetére
Vergil_ egy nagyon jó játékos, egyetlen hibája, hogy ha vesztésre áll, sokszor inkább kilép, mint hogy rontsa a ratingját (illetve mivel már azt hiszem neki is max. van, nehogy már kapjon a másik mondjuk +15-öt)... Az adatlapok sokszor bugosak, nem azt mutatják, ami a valóság.
Volt, hogy azt mutatta a szobában az autó adatlapja, hogy stock, közben pedig full volt.
Az arcade-os féktávokra: Ha mondjuk korábban driftelt, vagy CTF-ezett, akkor az autó ugye simVs-ben marad arcade-os viselkedésű, amíg ki nem lépsz a játékból és megint újra be....nem lehet,hogy ez a megoldás? -
-
PaJa1
őstag
válasz
MaxFecky #22346 üzenetére
A jelenlegi levelRes hannah elég gyenge...
Vannak benne jó ötletek, de több a rossz megvalósítás. Javulni fog.
A tuningokat örökre veszed, tehát ha lejár alóla az autó és újra bérled akkor a tuning megmarad de asszem az optikai "csalódások" nem, azokat újra kell venni, azt is béreled az autóval együtt.Gyere PTzni, ha a PT kap vmikor Hannah-t akkor az már javított verizó lesz
-
Creative997
őstag
válasz
MaxFecky #22346 üzenetére
Mindket annyira nem érdekel a levelR, mi mind keményen toljuk a PT-t. És a helyzet az, hogy az sokkal jobb, nincs Hannah, tehát érted. A magyarok az AeriaGames-hez tartoznak, tehát egyedüliként a világon, mindenféle trükközés nélkül csak mi tudunk játszani a PT-vel nem Észak-Amerikaiként.
Ennyi a helyzet jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Hobby elektronika
- Kés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkvision M14t mobil monitor, érintő képernyő - bontatlan
- Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix - még közel 1.5 év garanciával
- Yamaha R-N1000A erősítő eladó
- Pioneer A-656 erősítő, gyűjtői állapot, hibátlan működés.
- Félkonfig - Intel i5-11400F ASUS TUF B560M-PLUS Cooler Master H410R Kingston FURY 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest