Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Blade.T #26038 üzenetére
Penge Úr
Úgy gondolom(az Invictus-os ajánlás ellenére, amit nem is értek...), hogy mindkét játék résztvevői számára adassék meg a választás lehetősége. Továbbá, mint írtam a link meg fog jelenni az Invictus honlapján. Ha ennél nagyobb nyíltságot tudsz biztosítani, kérlek tudasd velünk.
"(Ennek az egész szavazósdinak semmi értelme!!)"
Választani pedig muszáj..., egyszerre csak egy játékban fogják engedni játszani a magyarokat. A mostani helyzet, hogy mindkettőben ott lehetünk, ideiglenesnek tekintendő.
Ha valaki nem tud erről, nem én tehetek róla.
kekeeci Márpedig én a Lvl R-el akarok játszani, mindenféle bizonytalan(és laggolást okozó) IP-trükközés nélkül. Nem lepődnék meg, ha hirtelen előkerülne egy csomó ismeretlen nick a Level R-ből, akik az IP ban ellenére is ott játszottak(meg a PT-ben is),de ez ellenőrizhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest