Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
válasz
bakosgabor57 #25500 üzenetére
Sajnos melyebben nem szeretnek belefolyni ebbe a gondolatmenetbe, mert nem vagyok ra felhatalmazva. Ahogy latom, es korabban irtam is, sok kerdes ami felmerul bennetek, a kiadok fele kell/ene/ jelezni, mert ok a kompetensek ezugyben. A beta viszont csak siman beta volt, legalabbis mi annak hirdettuk meg, a PT csak egy korabbi beta miatt ragadt bent, mashogy fogalmazva most nem volt lenyeges hogy van elnevezve a jatek, mert csak egy beta volt. (nem a kiadoknak, hanem nekunk segitettetek) Mint meg is lehetett figyelni, sok helyen a PT-vel kapcsolatos elnevezesek voltak, de legalabb annyi helyen volt Level-R is.
Az hogy nem valaszolnak a kiadonal, vagy csak megkesve... errol szinten nem mondhatok semmit.
En tobbedmagammal (szepmagyar talan helytelen kifejezessel) igyekszem figyelni ratok es a velemenyetekre, amennyire telik erobol, idobol stb. (anno igy kerultetek a PT-hez, mikor a szetvalasztas volt [ph-n olvastuk mennyire gaz nektek]).
En ezt a dolgot, remelem nincs harag, lezartnak tekintem. Amit tudtam megvalaszoltam, amit nem azt pedig nem nekem kell megvalaszolnom. (kiado)Peace!
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest