Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
JetiRulez #28408 üzenetére
A login név és a játékbeli neved ugyanaz? (Csak a login kell nekik).
Ha Te is kaptál olyan emailt, amiben meg kellett változtatni a jelszót, és meg is tetted, akkor is a régebbi jelszót használd a migrációnál...
...illetve lehet, hogy sokan próbálnak átköltözni, terhelt az oldal...
Nekem is ilyen problémám volt, de a fent soroltak után megoldódott.Ui: Az RP-ket megkaptam, viszont egyik Honda-utánzat, a DMG és a kis Chevy-utánzat sem érkezett meg.
Ez van... -
Bekő Tóni
tag
válasz
JetiRulez #28238 üzenetére
Hello,
az >>> itt <<< megadott helyekről frissen letöltött telepítővel próbálkozol? -
Gaz 78
aktív tag
válasz
JetiRulez #28161 üzenetére
Igen,egy kicsit oceán-i lett az éghajlat,sok volt az első.De nem hiszem,hogy tornából felmentett internetfüggőkkel lenne tele a LevelR!Biztos más-más játékokban is vannak újdonságok aztán kevesebb figyelmet fordítanak erre a játékra.Tegnap megint nagy volt a forgalom.Szerintem pillanatnyi állapot a pangás
Én például tegnap megnéztem a napi eventeket és nem igazán tetszett! Elmentem inkább moziba
( normális emberi életet élek mint ahogy Buvez rávilágított
)
...besárgulni sem akarok a monitor elött
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
JetiRulez #27889 üzenetére
Szervusz! Ajánlom nézd meg a 2011-02-18 14:52:37 kor irt hozzászolásom talán segit nekem segitett.Ha nem japánbol vagy meszi gépről jönnek a játékosok 8 player esetén nincs lag és a ping akkár 75% is javul.Sok esetben tapasztaltam,hogy a virusirtokat is érdemes kikapcsolni a játékhoz mert nagyon fogják a gyenge gépeket.A játékot friss rendszer esetén is töredezetségmenetesitettem mert sajna a Winfos összevissza pakol mindent....ja és a töltés és nyögvenyeléshez hozzá lehet szokni sajnos érzésem szerint ebben a Német server a ludas,anno PT-ben az ilyen gond Amerikai serverrel nem nagyon volt!
-
Sam8888
tag
válasz
JetiRulez #27468 üzenetére
Velem előfordult nemrég, hogy 2 lökdösődős idióta volt a játékban, akik csak úgy tudtak nyerni, ha kilöktek. Annyira felhúztam magamat, hogy elkezdtem oltani őket, hogy milyen nyomik, hogy fairplayben nem tudnak nyerni, ezután 3 versenyben lenyomtam őket (én végig fair voltam), aztán leléptek. Persze a chatben kapták az ívet...
-
Viper26
nagyúr
-
Creative997
őstag
válasz
JetiRulez #27039 üzenetére
Hát ez a topik lassan 3 éve indult el, a Project Torque-val foglalkozva, akkor még nem volt gamigos LR, a topik neve pár hónapja változott meg. A német verzió úgy 1 évre a PT után jelent meg, de akkor még minden ok volt a PT-vel, egészen 2009. júniusáig, onnantól indult el a leejtőn és kezdtek az emberek kihullni és a kegyelemdöfés ugyebár 2009. okt 15... Innentől kezdtek el az itteni emberek lassan átszivárogni. Röviden. De volt a PT-nek 2 faja éve.
Requiescat In Pace
-
Creative997
őstag
válasz
JetiRulez #27031 üzenetére
Számít, mert ahogy mondta ha egy fokozatban beakad, rengeteg időt veszítesz vele, másodperceket. Én automatán mentem PT-ben (a sim játékokban pedig váltófüllel), de bele-belenyúltam a váltásokba, mert vannak autók amelyek nehez váltanak 1-ből 2-be de van olyan is mely 2-ből 3-ba. Pl ezért nem szeretem a Cobrát annyira, Corolla is ilyen, meg néha a cl1-ek, Morello is beakad néha, stb. Az a baj ezzel, hogy ha kigyorsítás után nem vált fel és nem nyúlok bele akkor elmennek mellettem, de előfordult nem egyszer hogy mikor beleváltottam pont váltott előtte így 2-vel váltottam fel, így alacsony fordulaton az eredmény ugyanaz. Szóval PT-ben pár autónál ezért nem jó az automata, főleg olyan pályán mint Serpentine. És persze a balance beállításán is múlik.
-
PaJa1
őstag
válasz
JetiRulez #27023 üzenetére
Ha nem nehezítettek rajta akkor kormánnyal meg tudom még mindig csinálni aranyra őket. Billel vagy gamepaddal csináltam utoljára őket kb 2 hónapja ezüstre, az nem volt nehéz. Figyelni kell és akkor minden klafa, az idővel nem volt gond.
A béta szerver az Invictusnál van, szerintem kizárólag tesztelés céljából üzemel, nem hiszem hogy bárkinek is tervében lenne ott futtattni a játékot a nagyközönség számára. -
tomkatomi
tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JetiRulez #25965 üzenetére
Én nem mondanék rosszat a helyedben a fizetős játékosokra!
Mert csak és miattuk játszhattál eddig a PT-ben és ezek után a Level-R-ben. Ha senki nem tenne bele pénzt, akkor nem is lennének ezek a játékok! A fejlesztők és a kiadó nem azért dolgozik a programon és üzemelteti a szervereket, hogy mindenki ingyen használja azt!
Gondolom, te sem ingyen dolgozol!
Ha nem fizetsz érte, akkor nem értékeled a fejlesztők munkáját!"Még Jézus sírját sem őrizték ingyen"
-
erdol
senior tag
válasz
JetiRulez #25965 üzenetére
Aki meg költött egy ingyenes játékra, azt csakis a függőségére lehet fogni.
Hát ezzel lehet vitatkozni egy páran meg is teszik majd,ha függő lennék akkor most nyomnám a level-r-t és tolnám abba is a lóvét pedig nem is tudni mi lesz még vele, melyik körzethez fogunk tartozni.Egyszerűen volt néhány autó ami kellett nekem is. -
Amur
addikt
válasz
JetiRulez #25949 üzenetére
Bizony én is rendesen rákattantam.Lenyomtam 372 versenyt pár hét alatt(1nap 6 óra online versenyidővel, pedig minden másnap 12 órában dolgozom,a 2 gyerköcről akik aktívan használják a PC-t nem is beszélve(a 4 éves kisfiam is nyomja,volt hogy a német tinédzserek láma módra szaladtak falnak a 180fokos kanyarban,a kisfiam meg elegánsan csinált egy kézifékes kanyarbevételt.
,tehetséges gyerköc! )
-
Viper26
nagyúr
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
JetiRulez #25569 üzenetére
Háát,nekem fut a game,és semmi rendelleneséget nem tapasztalok.Ámbátor a PT érzékeny a videokártya driverére!
Tipp: a videokártya driverben állítsd a képjavító effekteket alkalmazásvezéreltre,és a csúszkákat teljesítményre hátha így beindul a dolog!Maradj BiLinear textúrakényszerítésnél.Hanyagold a TriLinear vagy az Anisotropic lehetőségeket.
Ha így nem indul akkor más a probléma! -
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JetiRulez #25371 üzenetére
Azért ez a béta nem annyira béta
Nem kell tőle megijedni max az idegeidnek lehet tőle baja a gépnek nem.
Kár hogy nem telepitetted igy nem nagyon látod a játék jövöjét pedig lehet hogy nagyon jó ötleteid illetve meglátásaid lehettek volna amiből ha minimálisan egy pici is megvalósul már kicsit jobban a magadénak érzed a játékot.Ja és jó zsibbadást a 60 körös alatt!!
-
PaJa1
őstag
válasz
JetiRulez #25348 üzenetére
A Corus is fos. Gyenge elsőkerekes gépek. Nem driftre valók, csak ezt sokan nem veszik észre, csak csóválják jobbra balra az autót, mint kutya a farkát és sajnos a játék erre is ad pontot. De ha rendesen, szép hosszúkat driftelsz - amit csak hátsókerekessel lehet, akkor sokkal több pontod lesz mint a nyomi elsőkerekesekkel.
laci
Ott írja az autót - azok DRIFT verdák, jelenleg nem lehet kapni őket, mert valami véletlen folytán kikerültek a boltból, de vissza kell jönniük.Nálam is jól megy 64bites WIN7tel a PT, más is
-
PaJa1
őstag
válasz
JetiRulez #25341 üzenetére
A Wizz rossz driftre. A Hexan meg jó :p
-
Creative997
őstag
válasz
JetiRulez #25040 üzenetére
Ha nem moccannak nem gyűjtenek pontot tehát nem éri meg. Régebben volt olyan TA-ban hogy az volt a szoba neve hogy Press start. A gyerek nem volt gépnél de ráb@szott egy féltéglát vagy valamit a gázra és ha mindenki readyzett akkor autostarttal elindult a verseny, szóval úgy gyűjtött pontot hogy ott se volt
-
PepeDon
tag
válasz
JetiRulez #6827 üzenetére
Ugyan olyan router van használatba nálam is (illetve a szomszédba, de psszt
) semmi baj nincs vele. Leszámítva, hogy véletlen időközönként önkényesen dobja a kapcsolatot és akkor csak a táp kihúzása segít, mert különben nem csatlakozik (sőt böngészőből se lehet elérni).
-
-=ZS=-
tag
válasz
JetiRulez #6827 üzenetére
A router nem hiszem, hogy bekavar, én is amögül játszok mindig. Viszont ezt a ".bin hibát okozott..." üzit nekem is kiírja minden alkalommal, válaszolok, hogy "köszi, ne küldd el a mikrofosnak a jelentést" aztán közben már indul is a játék, ettől a hibaüzenettől függetlenül.
-
JetiRulez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest