Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
wazup86 #26699 üzenetére
Üdv .. hát mit mondjak .. Ritka szar lett az új PT .... kezelhetetlen.. csomó minden nem müködik rajta... soroljam még :S ..... AP-t nemlehet átváltani... a CTF sincs.. csak az a másik szar... szal borzalmasan rossz lett úgy érzem itt az ideje vissza menni COD 4 ezni.. üdv
-
-
DRPCDoki
tag
válasz
wazup86 #26648 üzenetére
Frissítés után még nem láttam shopban, csak a garázsban a maradékot, de látom már megint van. Szerintem ebből este megint csak drift lesz.
Vártam, hogy a frissítéssel majd jön pár autó, gondoltam beújítok valami ap-s bringát az AE86 mellé. Nem tudjátok véletlen, hogy lesznek-e betéve új kocsik? Mert gondoltam még kivárom ameddig tesznek be párat, de hát, ha nem lesz semmi, akkor szerintem veszek egy RX7-et...Amit észrevettem még hibát és nem láttam, hogy más írta volna, hogy beginnernek ír mindenkit szinttől függetlenül, level-rben viszont jól írja (beengedett az is trükközés nélkül, bár volt ma olyan, amikor nem tudtam belépni oda, de amúgy maradok pt-ben).
-
-
Amur
addikt
-
PaJa1
őstag
válasz
wazup86 #26315 üzenetére
A mára kiír eventek közül 2t egyedül is meg lehet csinálni gyakorlás közben, kb 5 perc.
Benyomsz egy kicsi RTF pályát, felveszed a zászlót, beviszed a kapuba 20szor. KÉSZ.A másik, ami elvileg RTF összevont event lenne, szerezd meg, vidd be - csak kamuszöveg.
Amint látható, a kritérium: teljesíts kettő futam közbeni eseményt - akármilyet. Szerintem nem is kell hogy RTF módban csináld, jó sima versenyben is. Az in game eventek azok pl: legyél 1, érd el a 112 mérföldes sebességet, ugorj 30 métert, ne javíts...stb - ezekből kell kettőt megcsinálni és kapod a XP duplázót. -
Creative997
őstag
válasz
wazup86 #26319 üzenetére
Igen, a büntetőrendszer TA-ban elég nehezen kivitelezhető. Balszerencsés körülményből millió példa akadt, nem láttam a tiedet, de el tudom képzelni, ő csak neked ment, kapott 1 piros zászlót, te viszont visszapattantál a falról és azt figyeli te hányszor koccantál neki, ha megvolt a 3 piros akkor büntetés. Én is jártam korábban így nem egyszer, tömegkarambolnál szinte elkerülhetetlen ha belül vagy: belém rongyolnak hátulról, én meglököm az előttem lévőt és én kaptam büntetés és még füvet is nyírtam. Sajnos ezt a problémát nemigazán lehet normálisan megoldani
-
Amur
addikt
válasz
wazup86 #26297 üzenetére
dehogynem.csak idő kérdése.nem tudsz akkorákat repkedni,de meg lehet!
ajánlom a Mud-ot(nemcsak az ugratók,hanem a dombok,gödrök miatt.).elég sok eventet csináltam meg Lionnal,mikor kezdtem.Más:értem miért értetlenkedett a klánfönök amikor az adóról kérdeztem.(chatben keresett meg hogy csatlakoztam,én meg kérdezősködtem a feltételekről),az is világos így már hogy miért írta hogy nem kell semmit fizetnem,viszont több RP-t kapok ha belépek.
Hol tudom megnézni hány% bonust kapok a klánom után?
King of Kings klán( Paja csapattársa lettem). -
Creative997
őstag
válasz
wazup86 #26289 üzenetére
Igen, minden szintnek van 3 alszintje és ha növeled őket, nő a befogadóképesség
Available members and bonuses
HQ 1: 8
upg1: 10
upg2: 12
upg3: 14
5% XP/RPHQ 2: 16
upg1: 18
upg2: 20
upg3: 22
7,5% XP/RPHQ 3: 24
upg1: 26
upg2: 28
upg3: 30
10% XP/RPHQ 4: 32
upg1: 37
upg2: 42
upg3: 47
12,5% XP/RP -
quadroracer
tag
válasz
wazup86 #26249 üzenetére
Jelenleg az a helyzet, hogy a magyar jatekosok a PT szerverhez tartoznak. Egyenlore a nemetek megnyitottak a magyarok fele a Level-R-t igy tudtok jatszani vele mar hetek ota. A PT-rol csak akkor lennenek letiltva jatekosok, ha a magyar jatekosok tobbsege arra szavaz hogy inkabb a Level-R-ben szeretne folytatni.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
wazup86 #26217 üzenetére
A menü rendszere nem uj már régota ilyen,legutolsó frissitéssel az event naptár és a rengeteg új pálya illetve autó valamint a battle,team ctf és rtf üzemmod jött.Itt már éles játékban is elég sok visszajelzés ment a Gamigonak ,ha okosak és odafigyelnek a játékosaikra kérnek hibajavitást illetve kérik az esetlegesen felmerülő igények kielégitését.De ez persze találgatás csak,amit teszteltünk bétát abban is sok kérés volt még ami megvalósitható ,lehet ezekből is csemegézhetünk majd.Kiváncsi vagyok Crew szinten mi ujjitást hoz a játék,mivel ez volt eddig a legkiaknázatlanabb terület.
-
PaJa1
őstag
válasz
wazup86 #25780 üzenetére
Szerintem a béta gépigénye. Az került a németekhez is, esetleg egy kicsit javítgatva.
Valóban a PT és a lvlR jó dolgait kéne összedobni egy közös játékba! Én amúgy szívesen látnám a Street Legal tuning opcióit is ebben a mixben, nem tudom az engine mennyire engedi importálni az ottani számolós dolgokat de jó lenne ha bekerülne, mittomén x szint felett belenyúlhatsz ebbe abba, nem kell, hogy olyan drasztikus legyen mint az eredetibe, de azért egy kicsit gépzsír szagúbb lenne a játék
-
hugoagagyilo
tag
válasz
wazup86 #25470 üzenetére
Na az egy jó kis választás a Spiedo,jól jársz vele bár sokan nem szeretik.Enyhén kanyargós aszfalton tuti kis gép.Toguo és Mud viszont felejtős vele ha van a szobában evo meg subi.Anglia szerencse kérdése mert Camaro meg a bálna (Harpoon )sokkal gyorsabb nála egyenesben.Tokyo-n van egy két pálya ahol nagyon jó.
-
m3tr0
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
wazup86 #25343 üzenetére
Kösz a tanácsot.
(#25345) PaJa1
Lehet, hogy rossz, de tapasztalat alapján sokkal többet tudok belőle kihozni belőle, mint egy Corusból.(#25346) Viper26
Remélem nem üt be semmi. Router csere volt, ha jól sejtem, rosszabb esetben max öcsém fog kiesni. Aki tud még, tartson velünk, csak időpontot keressünk.
A múltkoriban az a ZERO nevű figura kész életveszély volt, nem mertem megelőzni, mert össze-vissza kacsázott. -
Gaz 78
aktív tag
-
Terkk
tag
válasz
wazup86 #25271 üzenetére
ctf hez visszatérve, nem ugrál senkinek a kocsja sem, és az enyém sem már sokszor kérdeztem mástól de mégis 8kilóméterről leszedik rólam a zászlót már nagyon idegesítő hogy a kedvenc módom és alig tudok így nyerni, persze olyat is sokszor csinál hogyha nekimegyek a másiknak nem szedi le róla a zászlót érdekes az egész..
-
erdol
senior tag
válasz
wazup86 #25268 üzenetére
Nekem nem azzal van bajom ha nekem jönnek hanem azzal ha lebunkóznak azért mert elrontok egy kanyart és valakinek neki megyek.Nyomtam a sorryt mást nem tehetek.Azért voltam 4. mert előtte engem is meglöktek,előfordul mentem tovább.Az illető utána beállt a repülő belsejébe hogy ne tudjak elmenni mégsem bunkóztam,pedig az szándékos volt.
Hugó:meg fogod tudni... -
kekeeci
senior tag
válasz
wazup86 #25199 üzenetére
Hogy ne ismételjem magam: http://prohardver.hu/tema/project_torque/hsz_22891-22891.html
Még mielőtt elfelejteném, a nemzetközi Nő- és Zoltán-nap alkalmából éljenek soká az érintettek!
-
Terkk
tag
válasz
wazup86 #25025 üzenetére
Ha nincs szerver bónusz piros kulcsokkal több exp-t gyűjtök mint simben a drift idő alatt..
Task-ban megnyitod a 140méters ugratást + 220km/h elérése tokyo pályán és Tokyo - Broadways 4 en 1 perc alatt megvan a 2x1500 (3000exp), 140méteres ugratásnál a domb elött tarts lenyomva a kéziféket és akkor felrepül a kocsi, panamával nem nehéz.
Ha van szerver bónusz mint most akkor sim drift jó vagy wanganon legyél első azért is jó az exp -
UnConnecteD
senior tag
válasz
wazup86 #25015 üzenetére
van egy masik, konnyen teljesitheto mission is, ami sarga kulcsot ad. 140 metert kell ugrani benne. BW4 palyan, 1 perc korul megvan Panamaval. igaz, par szaz XP-vel kevesebb lesz. annyi a lenyeg, hogy a nagy ugratonal, miutan a levegobe emelkedett a kocsi, nyomjal kezifeket
-
Creative997
őstag
válasz
wazup86 #25015 üzenetére
Ez tényleg attól függ hogy mit szeretsz, milyen classt, módot. Nem kell feltétlenül arra menni hogy mivel lehet sokat kaszálni, hanem élvezni.
TA akkor szerintem ne vegyél semmit, max TA Pro-t, de kevés ilyen szoba van jelenleg (mondjuk én szeretem a Pro-t).
Street autók közül:
cl2 - Corall (a legtöbb pályára, gyors kanyarsebessége miatt, de nem azokra amin sok a gyors, szinte kanyarmentes szakasz); Hexan (driftre perfect)
cl3 - Cobra (a legjobb az osztályában)
cl4 - Stallion vagy Phoenix (utóbbi gyorsabb de nehezebben kezelhető) vagy Off-Roados Destroyer (off-road király a buggy után)
cl5 - Harpoon vagy Forte? (előbbi piszok gyors, de egy nagy bálna, nehezebben kanyarodik, teknikás pályára nem jó; utóbbit én speciel maxon nem szeretem, ráadásul a legdrágább cl5, de felveszi a kesztyűt az Evo-WRX párossal; vagy tuningolod a Buggyt, ami hasonló a Corallnál leírtaknál csak class5-ben)
cl6 - vagy gyűjtesz a Panamára, az biztos hogy nem bánod meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest