Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Bár mind kívülállók vagyunk, de szerintem is az Aeria tolhatott el valamit, és ezért nem tájékoztat minket. Néhányan emlékezhettek rá, hogy írtam anno (tavaly októberben) egy levelet az Invictusnak, amire nem kaptam választ. Ebben körülbelül azt fogalmaztam meg, hogy ha tényleg a kezdetek kezdete óta megvannak a területi liszenszek, és ezek szerződésbe lettek foglalva, akkor az Aeria jogtalanul fogadott el pénzt az USA-n kívül játszóktól, ami ebben az esetben akár visszaperelhető is lenne. Lehet, hogy van ebben valami, és ezért hallgatnak ennyire IP-ban ügyben. Persze lehet, hogy orbitális tévedésben vagyok, hiszen nem kaptam választ, de ha valami véletlen folytán ez a verzió lenne az igaz, akkor logikus, hogy az Aeria hallgat mint a sír
De nem akarok vádaskodni, illetve összeesküvés elméleteket gyártani, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez az oka.Arról viszont, hogy legalább új pályákat, vagy autókat miért nem fogad el az Aeria, vagy ad ki, arról még csak összeesküvés elméletem sincs
Azért bízok a pozitív változásban, mint eddig is 
A béta lehetőséget meg én is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen processzort vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De nem akarok vádaskodni, illetve összeesküvés elméleteket gyártani, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez az oka.
Azért bízok a pozitív változásban, mint eddig is