Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Az autókról lehet valahol értelmes leírást találni? Vagy egy ajánlást hogy melyik kategóriában mit érdemes venni? Már többször keersgéltem de még semmi hasznos anyagot nem találtam ebben a témában.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
laszlohu #28730 üzenetére
Én most is kénytelen vagyok billentyűzettel játszani, annyira nem tűnik vészesnek az irányítás. PT-vel még nagyon rég játszottam akkor hagytam abba mikor jött a Level-R. Azóta pihent ez a játék csak most találtam rá hogy Heat Online néven még megy gondoltam újra kipróbálom jól jöhet mikor épp nem tudok Forzázni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Van itt aki még játszik ezzel a játékkal?
-
Napfénysüti
nagyúr
Regisztráltam újra még anno PT-vel játszottam. Azért látom vannak változások ahhoz képest.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #24548 üzenetére
Sok sikert.
Ma akkor hanyagold picit a PT-t és pihenj rá. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #24479 üzenetére
Az ész a korral nem jár feltétlenül együtt. Én is 25 vagyok már de tök hülye még mindig.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
JackShephard #24472 üzenetére
Ez mekkora volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hát igen nem egy sebes autó. Nekem az tetszik hogy iszonyat élvezetes irányítani. Lehet venni sodrósan a kanyarokat. Nem hiába hozzám mindig is közelebb álltak a rallys játékok így inkább azt szoktam meg.
Így hogy nincsenek cls2-es szobák be szoktam menni a cls3-as nyitottakba. Igaz hogy esélyem sincs de legalább egy jót szórakozom. -
Napfénysüti
nagyúr
Mostanában rákattantam a Quadrora mióta elkezdtem tuningolni. Csak kár hogy alig-alig van cls2-es szoba.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Kivételek akadnak. Én is oda tartozom mert az aláírásomban szereplő laptopról szoktam játszani. Az meg nem játékgép.
C2Duo P8600, ATI3470, 4Gb DDR3.
A 14,1-es kijelzőt nem is használom ki teljesen, csak kisebb képben tudom normálisan futtatni (kb olyan 12-13-as méretben). -
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejha 8 milla az szép.
Én is végignyomtam 1 drifttel egy 10 percest magyar pályán nekem úgy lett 2-2,5 millió pontom.
Kár hogy nem 1,5 évvel korábban találkoztam a PT-vel. De akkor még Americas Army-t nyomtam.Ott viszont általában az újabb verziók jó dolgokat tartalmaztak újításokkal megspékelve nem így volt mint itt hogy szinte visszafelé fejlesztenek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
_DarkDevil_ #24170 üzenetére
Esetleg kisebbségi komplexus és próbálja ellensúlyozni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Boldog Karácsonyt!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #23268 üzenetére
Szerintem ez így jó elgondolás.
Mármint az ABC-s, felesleges sorsolgatni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Volt már olyan hogy egy külföldi akart nektek AP-t ajándékozni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #23248 üzenetére
Ha jól számolom délutános leszek azon a héten. Így hétköznapokon én csak este 11-re érek haza. De legalább majd valaki jobb megy tőlünk.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó volt ma ennyi honfitárssal versenyezni
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #23196 üzenetére
Csak nem lesz csalás, amúgy se vérre megy. Szerintem egymás között nem csinálnánk ilyet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #23080 üzenetére
Érdekes a táblázatod.
Legalább nem kell aggódnom ha utolsó leszek mert én még tényleg viszonylag új és rutintalan vagyok. Jókat szoktunk azért veletek versenyezni. -
Napfénysüti
nagyúr
Na megint karbantartás lehet vagy mifene mert nem enged be.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22905 üzenetére
2 hónapja játszom és lvl 25 vagyok csak... Ennyit a fejlődés sebességéről. Bár nem tudok minden nap játszani.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22899 üzenetére
Ha jól látom klántárs lettél. Üdv az OBB-ban.
Nem is laksz messze tőlem, sőt...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
(HUN)IronMan #22723 üzenetére
Bizony jó volt. Igaz én tetű lassú voltam hozzátok képest.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
UnConnecteD #22659 üzenetére
Sim driftben lehet a legtöbb xp-t szerezni? Ilyen szobát sajnos alig látok. Pedig jó lenne valami olyan módot találnom ahol nem 500 XP-ket kapok. Talán még eleinte a sima drift volt aminél a 10 percesek tűrhetően fizettek ha összeszedtem 2-2,5M pontot. Csak az hosszú távon eléggé unalmas volt.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22655 üzenetére
Annak én is örülnék, már egy vagyont kerestem volna vele.
Jelenleg azért elég lassan haladok bár asszem 20.000 xp és végre meglesz a 25-ös szint.
Buggyval bármilyen versenyen lehet indulni? Nagyon durva mikor egy ilyen verdával száguldoznak rendes aszfaltos versenyeken. Forte helyett érdemesebb lenne erre gyűjteni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22650 üzenetére
Ez nagyon gyakori bug. Nekem már vagy 15* bejött még CL1-es autónál is.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #22625 üzenetére
Kösz az infót, érdekes. Bár én még nitrót se próbáltam soha.
Sajnálom ilyenekre költeni a pénzt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Karibaba #22606 üzenetére
Pontosan. Múltkor a Cobrával cl 4-es szobába mentem és azokat a böszme nagy (talán Stallion vagy mi volt, valami cl 4-es verda) röhögve autóztam körbe. Lehet hogy erősebbek egyenesben na de kanyarodni is kell néha.
Egy biztos én a cl4-et autók terén kihagyom. Most egy Spiedo Fortéra gyűjtök mert tetszik.
Ja és egy kérdés: van asszem olyan 36.000 rp-m, érdemes venni direkt drift autót? Láttam egyet 35.000-ért csak nem tudom hogy megérné-e most egy olyat venni. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sagesz93 #22566 üzenetére
Ezért nem TA-zok. Pedig ott talán normálisan lehetne RP-t kapni. De a gép engem büntet ha belémjönek, ez röhej.
Viszont tegnap este összefutottam egy német sráccal aki nagyon jó fej volt(ilyen játékosból kellene több). Mondta hogy a szar levelR után egy csomó német jön PT-be az IP-bant kijátszva. Tényleg sok némettel lehet találkozni mostanában. -
Napfénysüti
nagyúr
Paja hogy kell valakit feljelenteni vagy mi annak a menete?
<ISR> PanD3MIC-el vigyázzatok. Nagyon szemét és még elég finoman fogalmaztam. -
Napfénysüti
nagyúr
Boldog születésnapot IronMan. Igaz kicsit megkéstem.
Amúgy itt mindenki ilyen öreg?Legközelebb csókolommal köszönök nektek.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap egész sok újonc magyarral találkoztam. De a legjobb az volt mikor a német játékosok szidták a LevelR-t.
Nekik is a PT jön be inkább.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
JackShephard #22349 üzenetére
Akkor ezért hittem anno rólad hogy csaj vagy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
VectraBali #22319 üzenetére
Én is attól tartok hogy nagyon kevesen lesznek mostantól.
De legyen igazad.
-
Napfénysüti
nagyúr
De jó hogy 1,5 hónapja kezdtem el PT-zni és erre lehet ki is nyírják mire belejövök.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
UnConnecteD #21967 üzenetére
Én szoktam, leginkább esténként 10-11 körül.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na de szépen megszivattam magam tegnap. Megvettem a Cobrát gondoltam kipróbálom. És nem tudtam mi a rákért szaggat a játék. Végigmentem egy versenyt mire észrevettem hogy nem dugtam be a laptop töltőjét az meg az energiagazdálkodás miatt takarékon ment.
Amúgy durva a Wizz után a Cobra, nagyon más világ de tetszik. -
Napfénysüti
nagyúr
Ahogy látom viszonylag kevesen tolják lvl2-es gépekkel annál többen lvl3-assal. Érdemes inkább egy Cobrára gyűjteni mint tuningolni a még nem is használt Quadrot? Meg adhattok ezekhez balance tippeket. Első dolgom úgyis mindig hogy a kezelhetőségen fejlesszek.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kekeeci #21818 üzenetére
Egyelőre a Wizzt akarom maxolni és utána azzal gyűjtögetni. Amúgy már vettem egy Quadrot. De az full alap úgy meg esélyem sincs. Azért döntöttem a Wizz tuningolása mellett és ha kész és felvehetem a versenyt a többiekkel akkor majd a Quadro tuninngjaira gyűjtök és később váltok rá. És persze ez így megy majd tovább.
De még egy győzelemért is alig kapok XP-t.
-
Napfénysüti
nagyúr
Esténként SIM-ben versenyezgetek de csak egy CL1-es Wizz-el(20-as szinten vagyok és még ezt se maxoltam ki, el se tudom képzelni mikor lesz nekem például Cobrám
).
Viszont ma délelőtt SIM-ben alig voltak így arcade racet toltam. Eleinte sokat drifteltem még az adott sok pontot de mostanában inkább csak arra megyek hogy jókat versenyezzek a drift meg hosszú távon rém unalmas... -
Napfénysüti
nagyúr
Ma délelőtt kivételesen külföldiekkel tudtam egy jót tolni. 4-en egész normálisan eljátszottunk csak mindig beszállt egy két debil is...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ricco_hun #21772 üzenetére
Igazad van. El se tudom képzelni mi lesz ha elérek egyáltalán mondjuk olyan 30-as szintre
Mondjuk én azért játszok mert szeretem az autóversenyeket. Pustán magáért az élményért. És hála égnek szoktam magyarokkal találkozni lvl1-es kocsikkal is.Velük meg mindig jó küzdeni, egymással korrektek szoktunk lenni. A külföldiakkel is igyekszem csak vannak barmok is...
Pénzt meg biztos nem teszek bele egy fillért se. Igaz sose lesz AP-s cuccom de annyira nem izgat.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Jackson01 #21740 üzenetére
Mem biztos hogy a legújabb ATI driver nyerő lesz. Talán egy ATI VGA fórumban érdemes lenne megérdeklődni hogy milyen drivert kellene feltenni (már azt se tudom hányas verziónál jár a Catalyst pedig nekem is az van fenn
). Szerintem ott van a kutya elásva. Mert az nem állapot hogy nálam vígan megy a játék a laposon míg a te jóval erősebb asztali gépeden szaggat. GTA 4 nálam például lehet alig indulna el
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Jackson01 #21737 üzenetére
Esetleg próbáld újratelepíteni a játékot. Mekkora felbontásra van állítva a játékon belül a grafika?
Én egy Thinkpad T400-on szoktam játszani (P8600, ATI 3470, 4 Gb RAM) ami nem egy erőmű de 1280*800-ban ha nem is max grafikával de simán fut. Pedig az ugyebár egy laptop, még csak nem is gamer hanem üzleti. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ricco_hun #21588 üzenetére
Sajnos teljesen egyet kell értenem. Én pár napja kezdtem és lvl 17 vagyok. Alig akar menni az XP-m felfelé. Átlagban én is olyan 300-400xp-ket kapok. Egyedül a drifteléssel tudok olyan 2000-3000-et kapni mert az még így a noobok között egész jól megy
De a többi versenymód...
TA még tetszene de akkora f*szs*g hogy 2-en belémjönnek és én kapok büntetést hogy az felháborító. Pedig esküszöm igyekszem mindig teljesen korrektül menni. Múltkor egy csávó megdícsért milyen jól elvonatoztunk, még szurkolt is mikor őt kilöktékRicco a 2nd accountodnak mi a nickje?
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerver leállás van?
-
Napfénysüti
nagyúr
Licenszt most hol tudok csinálni? Nem találom.
Vagy már nem is kell?
Meg ennek a ratingnek van egyáltalán szerepe? -
Napfénysüti
nagyúr
Aki még aktívan játszik és van kedve felvehet barátnak. Én sajnos még nem vágom ez a funkció merre van
Szívesen játszanék már honfitársakkal de csak elvétve akadok össze velük.Pedig újkét ideális ellenfél lennék.
Amúgy most már tényleg csak lassan lehet szinteket ugrani. Mire én eljutok 40-ig...Kár hogy nem láttam meg ezt a fórumot úgy 2 évvel ezelőtt.
A nickem amúgy Feri84_HUN (lvl. 17 noob
)
Üdv
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a GS jelző mit takar?
Meg a farmolás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest