Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hali
Meg én...
Valahogy úgy érzem, ritka lassan haladok, pedig igyekszem. Már két hete játszom a PT-al, és még mindig csak lvl23 vagyok, bár ahogy elnézem a fejlődés menet nem is igen enged ennél gyorsabbat. Mindenre pedig egyszerűen képtelenség időt áldozni, mission-t is kéne, tesztelni is kéne pl. balance-okat, pályákat kéne gyakorolni hogy legyen némi esélyem versenyen, na meg sok-sok lóvét keresni...stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahogy úgy érzem, ritka lassan haladok, pedig igyekszem. Már két hete játszom a PT-al, és még mindig csak lvl23 vagyok, bár ahogy elnézem a fejlődés menet nem is igen enged ennél gyorsabbat. Mindenre pedig egyszerűen képtelenség időt áldozni, mission-t is kéne, tesztelni is kéne pl. balance-okat, pályákat kéne gyakorolni hogy legyen némi esélyem versenyen, na meg sok-sok lóvét keresni...stb.