- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #20895 üzenetére
A hsz.-em inkább azt a cél hivatott szolgálni, hogy ezen kiskapuk megszűnjenek a játékban (wallride+quick repair) és korrekt versenyek legyenek. De mivel te Penge tagadod, hogy ezt tennéd, sőt egy kiváló játékosnak állítod be magad, aki a cl1-en felüli kategóriákban úgy elagyabugyálna engem, hogy elmenne a kedvem a játéktól, ezért alkalmat kapsz erre.
Mivel ez egy autóverseny játék, így nincs értelme szavakkal dobálózni és én abba már bele is fáradtam... Tehát inkább a pályán mutassuk meg, ki mit is tud!
Kihívlak egy hivatalos, nyilvános futamra cl1-cl6 kategóriák bármelyikében, te választhatsz classt!
Mivel a szoba 8 fős, ezért rajtunk kívül 6 kedves látogató is bejöhet (verekedni nem ér a helyekért), hogy mindenki a saját szemével lássa, hogy is agyabugyálsz el engem. Az Aeria Games által meghatározott ligaszabályok szerinte megyünk, azaz nincs boost/backpack, girl, egyéb segéd item (beleértve a quick repairt is!), sim vs.-ben ghost on (elkerülendő az esetleges lökdösődést), balansz bármi használható, kinek mi tetszik. Wallride azonnali DSQ-sal jár! Természetesen egyforma classos kocsikkal megyünk, az egyenlő esélyek miatt, de nem muszáj egyformával. Mehetünk stockkal vagy full upgraded autókkal, ezt mi döntjük el. A versenyt jövő héten tarthatjuk (leginkább hétvégén), mivel a héten korlátozottan vagyok a gépemnél. Esetleg még egy GS-t is megpróbálhatok szerezni, hogy hivatalosabb legyen a futam, bár szerintem jön ő nézni magától is.
Remélem tényleg sokat fogok tanulni Tőled!Bubi
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Új pc házak! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest