Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JackShephard

tag

válasz Blade.T #20895 üzenetére

A hsz.-em inkább azt a cél hivatott szolgálni, hogy ezen kiskapuk megszűnjenek a játékban (wallride+quick repair) és korrekt versenyek legyenek. De mivel te Penge tagadod, hogy ezt tennéd, sőt egy kiváló játékosnak állítod be magad, aki a cl1-en felüli kategóriákban úgy elagyabugyálna engem, hogy elmenne a kedvem a játéktól, ezért alkalmat kapsz erre. :DDD
    Mivel ez egy autóverseny játék, így nincs értelme szavakkal dobálózni és én abba már bele is fáradtam... Tehát inkább a pályán mutassuk meg, ki mit is tud! ;)
    Kihívlak egy hivatalos, nyilvános futamra cl1-cl6 kategóriák bármelyikében, te választhatsz classt!
    Mivel a szoba 8 fős, ezért rajtunk kívül 6 kedves látogató is bejöhet (verekedni nem ér a helyekért :DDD ), hogy mindenki a saját szemével lássa, hogy is agyabugyálsz el engem. Az Aeria Games által meghatározott ligaszabályok szerinte megyünk, azaz nincs boost/backpack, girl, egyéb segéd item (beleértve a quick repairt is!), sim vs.-ben ghost on (elkerülendő az esetleges lökdösődést), balansz bármi használható, kinek mi tetszik. Wallride azonnali DSQ-sal jár! Természetesen egyforma classos kocsikkal megyünk, az egyenlő esélyek miatt, de nem muszáj egyformával. Mehetünk stockkal vagy full upgraded autókkal, ezt mi döntjük el. A versenyt jövő héten tarthatjuk (leginkább hétvégén), mivel a héten korlátozottan vagyok a gépemnél. Esetleg még egy GS-t is megpróbálhatok szerezni, hogy hivatalosabb legyen a futam, bár szerintem jön ő nézni magától is. :))
    Remélem tényleg sokat fogok tanulni Tőled! :U

Bubi

Új hozzászólás Aktív témák