Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Én ha játszok akkor jókat szoktam menni. A csapattársaimmal is jókat lehet menni SIM ben, driftben, TAban, CTFben. Kaphatóak a nem normál játékmódokra is, pl: sim drift, explorer, drift verseny, fogócska...ami vicces és van kedvük poénkodni.
Bár mostanság eléggé ritkán látni 3G szobát
Ha én csinálok akkor annak a nevében benne van vagy TNA vagy HUN esetleg hUNrated. Fiona óta szarok a BPre, mert úgyis akárki azt pakol töltés közben amit akar. Igyekszem csak az autó korlátozást megtartani, a táskát azok akik normálisan és/vagy gyorsan versenyeznek azok nem tömik töltés alatt, így a bénábbja úgymond csak felzárkózik a táskájával, bár ennek lenne szebb módja is a csempészésnél.
Még szokom a kormányt, de lehet hogy szerzek majd egy működő gamepadot is... a lustaság nagy úr
Szombat este lehet hogy gurulok pár kört a PT aszfaltján
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest