- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #20933 üzenetére
Van hogy annyira belassul a játék, hogy nem tudsz autót váltani. Nekem kb fél perc is eltelt egyszer és még akkor sem tudtam váltani verdád, mindig töltött valakit, hiába nyomtam a másik kocsira de semmi, mintha nem is csináltam volna semmit, szerencsére az EXIT ment
Bubi,
Nagyon ki tudod találni... pont előtte nap jövök haza nyaralásból és remélem vasárnap itthon tudok maradni kipihenni az üdülést, akkor le tudjuk majd zavarni. A részleteket találjátok ki addigra. Pálya, autó, feltételek mind indulási és nyerési...stb. Annyit tudok csinálni, hogy rating nélkül tudtok majd menni illetve 7 körre tudom állítani mindegyik pályát ha annyit akartok menni. Amelyik pályán több kör lehetséges akkor annyit is lehet, pl 10kör Machate.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest