Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #20933 üzenetére
Van hogy annyira belassul a játék, hogy nem tudsz autót váltani. Nekem kb fél perc is eltelt egyszer és még akkor sem tudtam váltani verdád, mindig töltött valakit, hiába nyomtam a másik kocsira de semmi, mintha nem is csináltam volna semmit, szerencsére az EXIT ment
Bubi,
Nagyon ki tudod találni... pont előtte nap jövök haza nyaralásból és remélem vasárnap itthon tudok maradni kipihenni az üdülést, akkor le tudjuk majd zavarni. A részleteket találjátok ki addigra. Pálya, autó, feltételek mind indulási és nyerési...stb. Annyit tudok csinálni, hogy rating nélkül tudtok majd menni illetve 7 körre tudom állítani mindegyik pályát ha annyit akartok menni. Amelyik pályán több kör lehetséges akkor annyit is lehet, pl 10kör Machate.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xbox tulajok OFF topicja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest