Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazzzs

senior tag

válasz Ricco_hun #20949 üzenetére

Amennyiben szabad javasolnom valamit, akkor annyit mondanék, hogy próbáld az ilyet egyszerűen fel se venni vagy csak válaszolj neki egy :) ilyet. Az ilyenek kb. úgy is nem többek 13 évesnél (elnézést minden fiataltól a fórumon, ezt főként az amcsi apuci kedvence típusra értem.) Az ilyennek forrjon csak fel az agyvize az idegeskedéstől!

Ezt azért mondom, mert én is egyre több ilyennel találkozok, és kár reagálni a hisztijükre valamit is. Legutóbb pl. haverommal nyitottunk egy cl 3-as szobát és bejött két level 40-es gyerkőc ugyanabból a csapatból. Aztán célegyenesnél fej-fej mellett ment az egyik haverommal és telibekapta az oszlopot. Viszont ismerősöm még csak hozzá se ért, annyi volt a "bűne", hogy nem húzódott le az út másik szélére. Erre jött a gyerkőc, hogy így ban meg úgy ban, meg csaló loser minden. Utána ki is léptek. Gondolom nem tetszett neki, hogy vesztett. Pff...

Következő kedves delikvensünk pedig 37-es szintjével úgy második helyről úgy belémjött hátulról az első kanyarban, hogy csak na. Konkrétan fel**** a falra, aztán benyomta a gyors javítást.

Az meg már fel se tűnik, hogy senki se köszön, meg senki se kér bocsánatot, ha kilök. Amennyiben én elrontok egy kanyart, és kilökök valakit, akkor még félre is szoktam állni, hogy visszavegye a pozíciót.

Sajnos sok az ilyen statra hajtó elkényeztetett mama kedvence. Ajánlom a ghost on rublika használatát, akkor legalább nem tud az ilyen mit kezdeni :F Továbbá, aki már a szobában se reagál a köszönésre vagy kérdésre, azzal nagyon körültekintően kell bánni :)

• korbi

csendes tag

válasz Ricco_hun #20949 üzenetére

sajnos mostanában egyre több a bunkó! no bp szobákban is amig betölt telepakolják a bp-jüket. a ta-rol ne is beszéljünk. régen imádtam ta-zni de mostmár inkább nem ta-zok mert csak lökdösődni tudnak az idióták játszani nem. ha te meg véletlenül meglököd őket akkor a noob-tól kezdve gyakran emlegetik a felmenőidet. :( meddig lessz ez még igy? mikor lehet már végre mormálisan fair play modon játszani? :W

Új hozzászólás Aktív témák