- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #20949 üzenetére
Amennyiben szabad javasolnom valamit, akkor annyit mondanék, hogy próbáld az ilyet egyszerűen fel se venni vagy csak válaszolj neki egy
ilyet. Az ilyenek kb. úgy is nem többek 13 évesnél (elnézést minden fiataltól a fórumon, ezt főként az amcsi apuci kedvence típusra értem.) Az ilyennek forrjon csak fel az agyvize az idegeskedéstől!
Ezt azért mondom, mert én is egyre több ilyennel találkozok, és kár reagálni a hisztijükre valamit is. Legutóbb pl. haverommal nyitottunk egy cl 3-as szobát és bejött két level 40-es gyerkőc ugyanabból a csapatból. Aztán célegyenesnél fej-fej mellett ment az egyik haverommal és telibekapta az oszlopot. Viszont ismerősöm még csak hozzá se ért, annyi volt a "bűne", hogy nem húzódott le az út másik szélére. Erre jött a gyerkőc, hogy így ban meg úgy ban, meg csaló loser minden. Utána ki is léptek. Gondolom nem tetszett neki, hogy vesztett. Pff...
Következő kedves delikvensünk pedig 37-es szintjével úgy második helyről úgy belémjött hátulról az első kanyarban, hogy csak na. Konkrétan fel**** a falra, aztán benyomta a gyors javítást.
Az meg már fel se tűnik, hogy senki se köszön, meg senki se kér bocsánatot, ha kilök. Amennyiben én elrontok egy kanyart, és kilökök valakit, akkor még félre is szoktam állni, hogy visszavegye a pozíciót.
Sajnos sok az ilyen statra hajtó elkényeztetett mama kedvence. Ajánlom a ghost on rublika használatát, akkor legalább nem tud az ilyen mit kezdeni
Továbbá, aki már a szobában se reagál a köszönésre vagy kérdésre, azzal nagyon körültekintően kell bánni
-
korbi
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20949 üzenetére
sajnos mostanában egyre több a bunkó! no bp szobákban is amig betölt telepakolják a bp-jüket. a ta-rol ne is beszéljünk. régen imádtam ta-zni de mostmár inkább nem ta-zok mert csak lökdösődni tudnak az idióták játszani nem. ha te meg véletlenül meglököd őket akkor a noob-tól kezdve gyakran emlegetik a felmenőidet.
meddig lessz ez még igy? mikor lehet már végre mormálisan fair play modon játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest