- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #20937 üzenetére
Na kicsit visszajöttem, szombaton megyek terepgyakra és utána megint itt
Lassan átolvasom az 1 hét alatt kreált hsz-okra, amire szeretnék persze. Itt az első Ricco-nak:
Ez az arkád ill drift fizikából sim fizikába történő átmenet utáni gyors kanyarodási kényszer következtében történő gyors amplitúdó (kilengés), minek végzete a megpörgés talán az Invictus egyik legnagyobb hibája! Én ezt csak úgy hívtam (és jelentettem is) h az árkád követ a sim-ba, vagyis az első teóriád tűnik helyesnek, miszerint megmarad az árkád sim-ban, de fordítva nem igaz. Ilyenkor csak egy gamerestart segít. Nem a neted/géped hibája.
Mariann: nem akarom bántani a fiúkat és védeni sem az AGEt de ezek a méretes hibák Fiona kezdete óta Invictus bakik és nem hiszem h mindent az AGE-re kell fogni, ha ezeket a bugokat, árkád fizikára állást, hibákat (mint feljebb is írtam) nem fogható az AGE-re. Tény h amit ők csinálta/nak bizonyos dolgokban sem ésszerű politika, de vannak olyan húzásaik amik megérthetőek az ő szempontjukból, ugyanígy az Invictus szempontjából is. Ha ezzel keresnéd a kenyered, te is másképp néznéd a dolgokat.
Tibee: nem javaslom h kirakd Aeriára (nem néztem h azóta kiraktad e)
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #20937 üzenetére
Ha megtörik akkor nekem is megváltozik a vezethetőség,de ez szerintem normális és jó dolog.Természetes hogy a beállítások elmennek egy ütközésnél,és javítanod kell,ami ugye időveszteség.Ez legalább annak kedvez aki hiba nélkül tud menni,nem a falnak csapja és nem történik semmi rossz ugyanolyan marad a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest