Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
TA event:
Nagy nehezen bejutok a szobába, már örültem mint b*zi a faxának. Elindulunk, 20. hely, baró. Az első fél körben feljövök az 5. helyre, minden baleseti helyszínt ki tudtam kerülni, mondom ez már vmi. Erre jön egy faxxopó wippy gyerek aki nem nagyon tud vezetni. 3an draftoltunk volna, ha ő tudna normálisan, kilök. Még ezt lenyelem, aztán ugyanott folytatódott, lökdös én anyázok, erre kilök megint. Na kezd eldurranni az agyam, 8-9. hely. Két másik, normálisabb játékossal kerülök össze, draftoltunk is pár körig, aztán ők is kilöknek. 11. hely. Újra wippy, na neeee. Most én löktem ki 1x, mert befordult elém, de én is elmentem legelészni. 14. hely. Aztán egy újabb gyerek, ő is lökdösött, de aztán draftoltunk. Aztán tankolás és végül 13. hely. És wippy anyázik a lobbyban h utál mert 2x kilöktem, aztán beírtam neki h kussolj öcsipók, te kezdted, ments replayt és nézd meg, rögtön bekussolt.
NA EZÉRT NEM TA-ZOK
Új hozzászólás Aktív témák

- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest