- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
TA event:
Nagy nehezen bejutok a szobába, már örültem mint b*zi a faxának. Elindulunk, 20. hely, baró. Az első fél körben feljövök az 5. helyre, minden baleseti helyszínt ki tudtam kerülni, mondom ez már vmi. Erre jön egy faxxopó wippy gyerek aki nem nagyon tud vezetni. 3an draftoltunk volna, ha ő tudna normálisan, kilök. Még ezt lenyelem, aztán ugyanott folytatódott, lökdös én anyázok, erre kilök megint. Na kezd eldurranni az agyam, 8-9. hely. Két másik, normálisabb játékossal kerülök össze, draftoltunk is pár körig, aztán ők is kilöknek. 11. hely. Újra wippy, na neeee. Most én löktem ki 1x, mert befordult elém, de én is elmentem legelészni. 14. hely. Aztán egy újabb gyerek, ő is lökdösött, de aztán draftoltunk. Aztán tankolás és végül 13. hely. És wippy anyázik a lobbyban h utál mert 2x kilöktem, aztán beírtam neki h kussolj öcsipók, te kezdted, ments replayt és nézd meg, rögtön bekussolt.
NA EZÉRT NEM TA-ZOK
Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest