-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
dabadab #10636 üzenetére
Jogos, egy kicsit ketfele figyeltem, es hulyeseg jott ki belole. Valami olyan akart lenni, hogy en (matematikuskent vegeztem) pont kicsit tobb matekra szamitottam, meg egy picit tobb trukkos osszefugges felhasznalasra, bar teny hogy a python miatt az egyik szempont nalam nem jatszott.
-
opr
nagyúr
válasz
dabadab #10625 üzenetére
Hasonloan csinaltam meg en is.
Egyebkent semmi kulonos, csak egyreszt meglepett maga a feladat, illetve a megfogalmazasa.
Engem az szivatott meg cefetul, hogy std::cout-ra nem produkalt outputot, es eleg sok ido elment, mire leesett, hogy siman cout-ra produkal. Onnantol par perc alatt kesz volt.szerk, jobban megnezve, bar lehet pont ezt javitottad: erre egy kb 50%ot adna az oldal, masold be es nezd meg a vegen a kiertekelest, nagyon kiraly, nekem az allam leesett, plane a replay gombtol, zsenialis.
-
axioma
veterán
válasz
dabadab #10538 üzenetére
Volt olyan - o mar akkor sem kezdo - kollega az akkori munkahelyemen ugy 15 eve, aki mikor elakadt, ahelyett hogy barmit szolt volna, kert egy het szabit... nem is remlik mi lett, nem kozvetlen dolgoztam vele, csak fizikailag kozel volt a fonoke aki egy masik fonoknek meselt rola (talan valahogy kiszedtek belole, hogy mi a helyzet, mert gyanus volt a viselkedese, de csak napokkal kesobb).
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dabadab #10398 üzenetére
"Ezt egészen addig fogod gondolni, amíg össze nem kerülsz olyan kóddal, aminek az írója azt gondolta, hogy semmi gond azzal, ha szlovákul (görögül, kínaiul stb) vannak a kommentek meg a változónevek."
És mindenki ugyanazon az OS platformon van. Avagy amikor a spec karakter win-*NIX valtas kozott krikszkrakszá változik, aztán van ennek a hardcore variánsa, amikor a filenév is spec karakteres aztán az egész cucc átnevezés nélkül nem is használható.
Szintén tapasztalatból, megtörtént esetek alapján.
-
cadtamas
tag
válasz
dabadab #10405 üzenetére
Igen is legyen meg benned a betyáros vircsaft!
Ha köll nekik a jó magyar program, akkor tanuljanak meg magyarul!
Az annyuk csipáját a külföldi népeknek!
Idejönnek ellopni a magyar szakembereket, meg a jó csajokat, ráadásnak meg a programok is kellenének mi?
Felpezsdül bennünk Árpád vére!
MAGYAR PROGRAMOZÓ, MAGYAR SCRIPTEKTŐL KAPJON IDEGBAJT! -
válasz
dabadab #10398 üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy ha előre behatárolható, hogy hol mozog a kód, akkor semmi baj a lokális nyelvezettel.
Azoknak is le kellett volna törni a kezét. Lehet, bár engem legkevésbé sem zavart.Mindentől függetlenül, én soha nem használtam magyar nyelvet programozási feladatokban. Leszámítva a felhasználói felületet, persze.
Pedig sosem agyaltam külön ezen, de valahogy csípőből az jött, hogy angol nevekkel dolgozzak.
-
DS39
nagyúr
válasz
dabadab #10398 üzenetére
ebben igazad van, de ott az lenne a probléma hogy nem tudok görögül, itt nem feltétlen erről volt szó, hiszen magyarul és angolul is értünk, tehát maximum kényelem vagy megszokás kérdése a dolog, hogy melyiket használod/szereted.
mondjuk nemzetközi csapatban még nem dolgoztam, így nem tudom mi a trend, ha ilyen vegyes lenne a társaság, de gondolom akkor az az irányelv, hogy mindenki angolul tolja.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
dabadab #10313 üzenetére
Igen mondhatni kevés tudásnál tartok
Harmadikos vagyok gimiben, emelt infó faktal, az emelt érettségiből az office dolgok kérdés nélkül mennek, a weblap, programozás megy jelenleg, illetve az előrehozottra készülés. Önszorgalmat eddig nem sokat fordítottam a dologra, és mivel van kismillió oldal/könyv ha nem nagy kérés egy kezdőpontot megadnál?
-
válasz
dabadab #10288 üzenetére
Nekem is ez
vanvolt, éppen átállok egy T460s-re. Nagyon szerettem az X230-am (i7, 8GB, IPS, 500GB SSD), de a kijelző felbontása azért korlátoz. Dokkoló isvanvolt, azzal oké, de ölben programozásra inkább csak tűzoltás. Mondjuk ez így nem igaz, mert komoly projektet is összeraktam rajta, de nem nevezném ideálisnak. Szerintem egy 14" a legjobb választás, de annál nagyobb viszont semmiképp.
X230-nak van egy betegsége, ami sajnos az enyémet is érintette: van a belső csatlakozók között egy olyan, ami kontaktos lesz, emiatt teljesen váratlan pillanatokban lekapcsol a gép.
Illetve le kellett cserélnem a gyári pasztát a procin, mert nagyon melegedett. -
-
dabadab
titán
válasz
dabadab #10279 üzenetére
Ja, meg ott a Julian Day is, mint lehetséges kimenet.
-
-
-
martonx
veterán
válasz
dabadab #10034 üzenetére
Winformsos hello world így néz ki, consolos hello world meg így: [link]
A másik amit szeretek a .Net világban, hogy nincs teljesen eltávolodva a hardvertől, itt még jelent valamit a private, public, static és társai. Ugyanakkor VB.Net-tel lehet legkönnyebben megérteni, hogy ezek mik is, és miért vannak, miben különböznek.
De, hogy ki milyen nyelvet szeret nagyon szubjektív, ennyi erővel vitatkozhatnánk azon is, hogy a magyar vagy az angol nyelv a jobb egy kezdőnek, meg utána úgy általában melyik a kifejezőbb. Sehová nem vezető vita lenne. -
akrobet
tag
válasz
dabadab #9870 üzenetére
Értem, csak egy kicsit bizonytalan vagyok a scripttel kapcsolatban, hogy hogy működne az a praxisban, mivel még soha nem csináltam ilyet.
Valahogy dinamikusan betölteni text file-ból a c# kódot?
Továbbá, ha változik a method definició (név, paraméterek..) akkor a scripteket elég manuális lenne "utánnaigazítani", míg ha a kettő egy solution-ban van, egy sima refactor elég, és ugye typesafe az egész.
A business logicot és az implementációs részleteket azért szerintem el lehetne különíteni egymástól, ha azt vesszük ami a scriptben van is implementációs részlet, mert ugye C# és nem egy DSL.
-
akrobet
tag
válasz
dabadab #9866 üzenetére
Több rulet össze lehetne vonni egy BusinessRuleSet -be
IEnumerable<BusinessRule> Rules
bool MatchAllif (Rules.Any()) {...}
vagy
if (Rules.All()) {...}
A scriptnek mi lenne az előnye hardcode-dal szemben azon kívül hogy nem kell a változtatásához egy release? Mert azt csak programozók tudnák úgy is megírni.
-
Zola007
veterán
válasz
dabadab #9867 üzenetére
Nekem nem mond semmit, biológus vagyok, most tanulom az egész programozás témát az elejétől
Ezt írják: [link]
"The committee considered an eight-bit code, since eight bits (octets) would allow two four-bit patterns to efficiently encode two digits with binary-coded decimal.
However, it would require all data transmission to send eight bits when seven could suffice. The committee voted to use a seven-bit code to minimize costs associated with data transmission. Since perforated tape at the time could record eight bits in one position, it also allowed for a parity bit for error checking if desired. Eight-bit machines (with octets as the native data type) that did not use parity checking typically set the eighth bit to 0" -
akrobet
tag
válasz
dabadab #9863 üzenetére
Hogy lehetetlen jól megoldani, gondolom arra érted, hogy nincs elég információ a rendszer felhasználási mintájáról, adatforgalomról, fejlesztésre rendelkezésre álló időről stb...
Ja, amúgy azt is írják a feladatban, hogy ha a designnak az implementálása túl sok programozást igényelne (több mint 2 óra), akkor elég ha elmagyarázom ami nincs implementálva. -- haha, 2 óra, viccesek mi. És ez unit testtel, működöképesen, bezippelve
A gond ott van, hogy a rendszer achitektúrájáról nem tudok semmit, viszont már adott: "The module will be used within an existing system".
Úgyhogy nekem csak az order-processing module részre, azon belül is a business rules-ra kellene koncentrálnom. Ez ugye elég nehéz a rendszer többi részét nem ismerve. De gondolom ez is a teszt része, hogy ki milyen megoldást választ..
Tudnád ezt a scriptelt döntéshozó részt jobban elmagyarázni? Mi lenne konkrétan a scriptben? Valami expression tree szerű megoldás serializálva..?
Én egy BusinessRule objektumra gondoltam ami valahogy így nézne ki:
public BusinessRuleEvaluationResult Apply(EntityBase entity)
{
var evaluationResult = new BusinessRuleEvaluationResult();
var actualValue = RelationPropertyValueResolver.GetPropValue(entity, PropertyPath);
//both null -> match
if (RulePropertyValue == null && actualValue == null)
evaluationResult.IsMatch = true;
//one of them null -> no match
else if (RulePropertyValue == null || actualValue == null)
evaluationResult.IsMatch = false;
//check actual values
evaluationResult.IsMatch = RulePropertyValue.Equals(actualValue);
//exectue action
if (evaluationResult.IsMatch)
{
var actionTarget = RelationPropertyValueResolver.GetPropValue(entity, ActionEntityPath);
var actionTargetType = actionTarget.GetType();
var method = actionTargetType.GetMethod(ActionToExecute);
object actionResult = method.Invoke(actionTarget, null);
evaluationResult.ActionResult = actionResult;
}
return evaluationResult;
}var productBusinessRule = new BusinessRule()
{
PropertyPath = "Order.Product.Title",
RulePropertyValue = "Egri Csillagok",
ActionEntityPath = "Order",
ActionToExecute = "GeneratePackageSlip"
};Ez lenne egy rule, amit adatbázisban tárolnék.
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
dabadab #9769 üzenetére
Sajnálom, hogy a Word-ot nem bírja az operációs rendszeretek. Sikerült átvarázsolnom a Word-ra feltett tanulmányomat HTM formátummá. Könnyű volt, de sokáig tartott. A portálocskámon viszont a HTM formátumot csak RAR-ban vagy ZIP-ben lehet tárolni, remélem valamelyik jó lesz nektek. Mivel a RAR-t és a ZIP-et egy régi számítógép régi Windows operációs rendszerén csináltam, ezért nem tudom, hogy menyire fog pászolni nektek, de remélem, hogy azért valamelyikkel majd csak elboldogultok. A "(#9768) hiperFizikus" hozászólásom volt az eredeti.
A szótárak konvertálása és a végtelen automaták.ZIP
A szótárak konvertálása és a végtelen automaták.RAR -
martonx
veterán
válasz
dabadab #9682 üzenetére
Erről az ősrégi vicc jut eszembe, amikor emberünk látja, hogy árvíz van, felmászik a tetőre, és buzgón imádkozik istenhez, hogy mentse meg.
Jön egy csónak, de azt elküldi, hogy ő istentől vár segítséget.
Aztán jön egy hajó, de ő még mindig istenben hisz, majd isten megmenti.
Végül jön egy helikopter is, de azt is elküldi, hiszen őt isten úgyis megmenti.
Aztán amikor belefullad az árvízbe és felkerül a mennybe, szemrehányóan kérdezi az istent, hogy miért nem mentette meg. Erre isten ezt válaszolja:
- Ember, először küldtem érted egy csónakot, aztán egy hajót, majd egy helikoptert. Mégis mi mást kellett volna még tennem? -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
dabadab #9663 üzenetére
értem, most már tiszta. Ahogy látom, meg a példádból leszűrve meg kell ismerni a python miértjét, hogyanját, logikáját, és akkor fogom csak átlátni a rendszert.
Jim Tonic értem, hát ink. független programnyelveket tanulnék ,de többen írták a C#-ot, ezért gondoltam azt. aPythonba szerintem már belemásztam annyira hogy huzamosabban folytassam, esetleg kiismerjem teljesen. És a saját projekt alatt mit értesz? Miket javasolsz mik könnyűek?
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9611 üzenetére
Nem kértem semmit , csak azt , hogy valami konkrét dolgot amivel el lehet indulni.
Ha valamit nem értek akkor abból, hogy kezdjek el programokat gyártani? És nem azért engedem el a fülem mellett mert nem akarom megcsinálni, csak azt jelenti ,hogy annyira nem értem, hogy nem tudom, hogy abból amit mondtak mit tudok hasznosítani vagy hogy álljak neki?
DE amúgy lényegtelen , hogy épp repülős progit akarnék, mert ha amőbát akarnék arra is azt mondanátok, hogy ne azzal kezdjek.Ezt mondom, már sokadszorra, hogy az abszolut kezdőknek nincs semmijük, hogy nekiálljanak, mert se anyag nincs amiből elinduljanak, a tapasztaltak meg már nem értik, hogy mit nem ért és ami szerintük már alap dolog az egy kezdőnek igen is megmagyarázásra szorul.
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9599 üzenetére
(#8882)ebben a hszemben linkeltem azt amit még jopár éve összetákoltam.
Az a gondom, hogy annyira nincs letisztázva előttem ez a dolog, hogy a pl egy for vagy egy array sintaxisában, milyen gyakorlati hasznát tudom venni vagy ha tudom a pointerrel, hogy mi a memória címe?
Eddig amit hasznosíthatónak találtam az egészből a cin, cout és az if else, mert ennél tudom, hogy ha igaz az egyik állítás akkor az egyik dolgot csinálja ha hamis akkor a másikat.A folyamat ábra is ezért sántít nálam, mert ezzel az egy funkcióval végigcsinálnám az egészet, mivel a legtöbb dolog vagy megtörténik vagy nem.
A többire még nem találtam gyakorlati példákat, hogy mi mihez jó.
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9597 üzenetére
Ezt a részét is megértem, de mint ahogy a házépítésnél sem a függöny rojtméretével kezded, hanem, hogy mekkora alap kell hozzá.
Gondolom, hogy itt sem azzal kéne kezdeni, hogy mennyit sebez a nemlétező gépem, mert mire odakerül a sor már az egész addig leírt érték megváltozhat ami miatt újra kellene kezdeni.ÉS ez a rész amit nem tudok, hogy hol az alap a kiindulási pont , milyen összevalók kellenek hozzá, hogy a folyamatábrát fel tudjam építeni rá.
-
bambano
titán
válasz
dabadab #9402 üzenetére
olvasd el újra, de pont azt a verziót, amit itt belinkeltek.
nem tudom, te melyik verzióról szóló eula-t nézted.
amit itt linkeltek, vs 2015 community edition, az azt mondja, hogy:
/ az opensource meg az oktatási eset /
"If none of the above apply, and you are also not an enterprise (defined below), then up to 5 of your individual users can use the software concurrently to develop and test your applications."és mivel: "Individual license. If you are an individual working on your own applications to sell or for any other purpose, you may use the software to develop and test those applications." itt külön kiemeli, hogy eladási célra is értendő, az organizational license pedig ezt nem tartalmazza a felsorolásban, ezért ha kis cégnél eladásra írsz szoftvert, akkor meg kell venned a fizetőset.
"legfeljebb öten használhatják bármire": nem, hanem házon belüli alkalmazás fejlesztésére.
"Ennek pont utánajártam, mert a kiscéges ingyenes használat engem is érint.": ciki
mégegyszer mondom: simán lehet, hogy a 2015-ös c.e. licensze más, mint amit te néztél.
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9339 üzenetére
Nincs gondom ,hogy időbe telik ezzel tisztába vagyok.Az a gondom, hogy nem látom a felépitést, hogy egy hello word tól, hogyan jutok el egy 3d-s programig.Folyamatosan bővitve ugyan azt a kódot
A könyvekben a magyarázó példák is csak egy kivágott kódrészek néha és nem tudom, hogy ezt , most az előzőhöz kell utánna irni vagy egy teljesen ujat vagy, mindegy hogy hova irom stb..ÉS igy mindegyiknél ott vagyok, hogy a könyv első 10 oldal után már hibákat mutat a forditó és nemtudom mitől, a könyv meg nem segit , mert s zerzője nem gondolt ilyen részletekre.
Nincs egy csontváz vagy felépitési térkép ami egy komplett programhoz kell -
Bambula5
csendes tag
válasz
dabadab #9224 üzenetére
A nosql adatbázisokhoz egyáltalán nem értek, illetve a projektet ruby on rails-sel vinném végig, ami úgy néz ki nem igazán támogatja a nosql adatbázisokat. Én a postgresql mellett döntöttem ennél a feladatnál. Azt nem lehet tudni, hogy milyen mélységig mennének az alkategóriák.
Ha egy táblában tárolnám a termékeket, akkor hogy tudom felépíteni ha különböző tulajdonságokkal bírnak a termékek? A keresés kategóriák és tulajdonságok megadásával történne...
-
válasz
dabadab #9224 üzenetére
Hat ez tokre attol fugg, hogy milyen strukturaju a lekerdezes. Ha egyszerre tobb productot akarnak eloszedni egy kategoriabol, akkor arra kell csinalni indexet... ha meg tok random, akkor nincs mit tenni. Ezenkivul ha flash alapu a storage, akkor a seek time nem igazan lenyeges. Szoval merni kell.
-
rii
nagyúr
válasz
dabadab #9188 üzenetére
megnézem a Python-t
és ha esetleg az oopl-be el szeretnék méllyedni?
akkor merrefele lehetne még nézelődni? .-)(egy régebbi linux alatt láttam, hogy van az emacs ... az prog, nyelvekhez kitalált editáló program?
(#9189) bambano:
jobb szeretném akkor már magam megtanulni amit csak lehet .-)
elég ha a html oldalakat dreamweaver-ben csinálnom, oszt van benne jócskán mindenféle dolog, amin csak pillogok ...volt egy ilyen könyvem: BRIAN W. KERNIGHAN – DENNIS M. RITCHIE – ANSI C .... inkább még az 50 oldalas bevezetőt is elolvasom, csak értsem is amit csinálok .-)
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
dabadab #9130 üzenetére
elékérem akkor a főnöktől (émn csak 3 hónapig vagyok itt beigró ember ha minden jól megy tovább nem kell maradnom) a rendszergazda számát, és elmondom az általatok felvázolt lehetőségeket.
(#9129) Karma:
jó tipp .... megkérdezem, ... én sem tudom ... bevallom, eddig csak véletlenül indítottam le .. mert sose kellett a munkámhoz ... de jó volna mert pont kéznél van -
rii
nagyúr
válasz
dabadab #9126 üzenetére
nekem ez amegodlás nagyon tetszik ...
.... csak az a baj, hogy akkor lenne jó, ha egy finder ablakot dobna fel, amiből be lehet húzni a képet az InDesign-ra (4-5-6 operátor munkájánál lenne fontos, hogy mukodjon a keresés)vagy ha az indexelést le is írtad már, akkor végülis akkor "csak" arra kell egy kis program, ami a grep-pel megadott találatot jeleníti meg?
-
válasz
dabadab #9107 üzenetére
Ez egy tökéletes példa. A program viszonylag könnyen összezavarható, ha aközött ugrálsz, hogy nyerni vagy veszíteni akarsz. A program ugyanis azt feltételezi, hogy nyerni akarok, és eszerint tippel. Mindjárt kiegyenlített marad az eredmény. Vagy csak mázlim volt, de nem hiszem, mert veteránon nagy adatbázisból dolgozik. Persze ez nem bizonyít semmit, de szerintem kijátszható.
-
-
atesss
addikt
válasz
dabadab #7419 üzenetére
Hát a bitstream ilyen szempontból nem lenne rossz. Csak tényleg ez a gond vele...
Még majd átgondolom hogy ha lesz már egy kész nem bitstream-es megoldásom, hogy mennyit nyernék ha átalakítanám.Egy pl. ilyen Huffman nem lehet hogy túl sok már egy ilyen kis AVR-nek ?
Első körben az algoritmus memóriafelhasználásában, másrészt meg feldolgozási igényben is akár.Közben viszont változik a dolog annyiban, hogy nem kell az AVR-el az időt folyamatosan tárolnom.
Mint kiderült külföldről akár 2 dollár alatt is lehet kapni az AVR-el I2C-n keresztül elérhető RTC modult: [link]
Ez így nem növeli meg vészesen a kapcsolás/az egész kész eszköz árát.
És mint kiderült az I2C használata nem is annyira bonyolult (elektronikailag sem), és mivel van hozzá egy jó kis library, leprogramozni sem annyira vészes. Persze nem mondom hogy nem kell beletanulnom, de úgy néz ki meg tudom majd csinálni.Így a pontos időt bármikor le tudom kérdezni I2C-n keresztül, ami azért könnyebbséget ad.
Pl. így simán meg lehet azt csinálni, hogy csak változásnál tárolom le az időt és/vagy a dátumot.
Célszerűen nem a teljes dátumot és időt - hanem csak ami a legutóbbi letárolás óta változott (mondjuk a másodpercen kívül a percet is lehet jó lenne minden alkalommal).
Így már csak attól függ a tárhely igény, hogy milyen gyakran van változás.Illetve azon is gondolkozok, hogy az áttekinthetőség érdekében nem lenne rossz minden nap éjfélkor letárolni a teljes időinformációt: évtől a másodpercig.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
dabadab, ne haragudj, az előző hsz.-edet totál félreértettem...
Fú de tompa vagyok, sikerült totál az ellenkezőjét kiolvasnom a hsz.-edből, mint amit írtál...
Sorry, my fault, pedig még idézted is a konkrét részt, amire reagálsz - szóval a Linuxos terminál előnyeit soroltad fel, és épp szembehelyezted a Windows-parancssor gyengeségeivel. Az előbb ezt meg félreértettem, azért sikerült kicsit gyökérül reagálnom.
Szóval ja, így már teljesen egyetértek, hogy sikerült felfognom, mit írtál.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
Jó, akkor a cmd csodálatos.
Egyébként én tényleg szívesen olvasok a Windows command prompt előnyeiről, sőt, kifejezetten érdekel is, ki hogy látja, de ez pont az említett hiányosságon nem változtat."Meg az egerrel kijelol, kozepso klikkel beilleszt."
Na ne mondd, és ebben hol is van a billentyűzet?Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.
(#7423) hunfatal :
őő, szerintem az átlagjúzerek közül többen látták már egyáltalán a klasszikus cmd-t, mint a PowerShellt (tudod, a jó öreg többéves tutorialok, amik megmondják, hova kő' kattintani, stb.) - ha már átlagjúzerekről beszélünk, de egy programozós topicban miért is beszélünk róluk? -
BloodyEddie
őstag
válasz
dabadab #7312 üzenetére
A papír annyira nem érdekes, inkább az átadott tudás foglalkoztat hogy megéri-e, csak sajnálom rá azt a 3,5 évet.
Találtam jónak tűnő tanfolyamokat is, pl App! iOS fejlesztői képzés, de ide is alapismeretek szükségesek
(#7311) fordfairlane: megoldom mire odakerülök
-
BloodyEddie
őstag
-
amargo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest