- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #10057 üzenetére
Az a baj, hogy ez erősen kártyafüggő. Én sokat szívtam velük, mire kitapasztaltam őket. Annyira szerteágazó ez a terület, hogy a sokszor a biztonságtechnikai szakik is fogják a fejüket.
A lényeg, hogy ha egyedi gyártású kártyáról van szó, főleg, ha valamilyen HID, még kiolvasni sem fogod tudni semmivel, ami a piacon kapható. Mi egy ilyen kártyához rengeteg olvasót próbáltunk, beszereztünk (HID képest is), és semmi. Még csak nem is reagál a kártyára (azaz sikertelen az olvasás).
Szerintem ne menj bele. -
válasz
Williamgrant #10066 üzenetére
BTW: [link]
-
válasz
Williamgrant #10059 üzenetére
Mi lenne, ha azt mondanád, hogy elveszett?
-
kingabo
őstag
válasz
A kártya frekvenciája sem mind1, sajnos. Nálunk 2 irodaházhoz van 2 kártya.
-
axioma
veterán
válasz
Forditva nem lehet? Kerni, hogy kulcstartos bigyuszka lehessen, amit veszel az ebay-en (nyilvan altaluk megadott frekiset), es beregisztraljak a kartyad helyett? Nalunk belepteto van alapbol altaluk adott kerek tokennel, en vettem kartyat hogy a jogsi/mobil/stb. minimalcsomagomba beleferjen. Mondjuk rugalmassag kell hozza a ceg megfelelo emberei reszerol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest