Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Max1mus
üzenetére
Az a baj, hogy ez erősen kártyafüggő. Én sokat szívtam velük, mire kitapasztaltam őket. Annyira szerteágazó ez a terület, hogy a sokszor a biztonságtechnikai szakik is fogják a fejüket.
A lényeg, hogy ha egyedi gyártású kártyáról van szó, főleg, ha valamilyen HID, még kiolvasni sem fogod tudni semmivel, ami a piacon kapható. Mi egy ilyen kártyához rengeteg olvasót próbáltunk, beszereztünk (HID képest is), és semmi. Még csak nem is reagál a kártyára (azaz sikertelen az olvasás).
Szerintem ne menj bele. -
axioma
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Forditva nem lehet? Kerni, hogy kulcstartos bigyuszka lehessen, amit veszel az ebay-en (nyilvan altaluk megadott frekiset), es beregisztraljak a kartyad helyett? Nalunk belepteto van alapbol altaluk adott kerek tokennel, en vettem kartyat hogy a jogsi/mobil/stb. minimalcsomagomba beleferjen. Mondjuk rugalmassag kell hozza a ceg megfelelo emberei reszerol.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi