- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doboka98
tag
Köszönöm a válaszaitokat! Mivel 3-an 3 féle nyelvet ajánlotattok, ezért a Pythonnal kezdem, mert azzal még foglalkoztam is + a kolega linkelt is egy tutorialt.
-
doboka98
tag
Heló! A segítségeteket kérném. Az a helyzet, hogy szeretnék egy weboldalt készíteni, de akadhatnak nehézségeim. Tehát a lényeg, hogy olyan weboldal készülne, ahol lennének beszúrva videók, lenne szavazásrendszer, stb. Van programozói tudásom (PAWN és C#), de lényegében azt sem tudom, hogy majd html-ben vagy php-ban kell dolgoznom. Letöltöttem a Dreamweaver programot, már elkezdtem próbából egy sablont formázgatni és nem annyira nehéz (oldal átirányítások, stb.). A nagy kérdés, hogy milyen "könyvet" vagy hasonlót ajánlanátok tanulásra? Mert lényegében gőzöm sincs, hogyan kéne egy szavazás rendszert elkészíteni. Egy ilyet találtam, de rögtön megijedtem, nem értettem majdnem semmit belőle
.
-
doboka98
tag
válasz
Sk8erPeter #7409 üzenetére
Ha így játszunk, akkor mondat végén pont van
.
-
doboka98
tag
Heló! A segítségeteket szeretném kérni. Mivel most kezdtem a C# programozás nyelvét, gondoltam írok egy számológépet. Sajnos a "legnagyobb közös osztó" verziót nem tudom megcsinálni. Kiír egy hibát, amire nem tudok rájönni. Remélem tudtok segíteni!
float szam1, szam2, szam3;
float.TryParse(textBox1.Text, out szam1);
float.TryParse(textBox2.Text, out szam2);
while (szam1 != szam2)
if (szam1 > szam2)
szam3 = szam1 - szam2;
else
szam3 = szam2 - szam1;
textBox3.Text = szam3.ToString();A hibát az utolsó sor "szam3" szócskára írja ki. Use of unassigned local variable "szam3". Ebbe mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest