- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
-
-
dabadab
titán
válasz
choco01 #10037 üzenetére
Igen, ezért szokták inkább a Pythont javasolni, mert abban így néz ki:
print("hello world")
De ha nekiálltál VB-nek meg van hozzá könyved, akkor csinálhatod azt is, amit nem értesz, azt úgyis figyelmen kívül hagyod, aztán ahogy tanulsz, egyre jobban megérted majd, hogy azok a voodoo-cuccok mire jók
-
martonx
veterán
válasz
choco01 #10027 üzenetére
Személyes nagy kedvencem a VB.Net nyelv. Csak ajánlani tudom. Viszont készülj fel rá, hogy mára a nyelv már nem trendi, noha mindent tud, amit a trendi nyelvek, így idővel váltanod kell majd (plusz idővel ahogy az ember tudása is növekszik, magabiztosodik, nincs is kedve leírni a sok szintaktikus körítést). Hiszem, hogy nincs még egy olyan szép, az emberi szintaxishoz legközelebb álló nyelv, mint a VB, épp ezért programozást megtanulni szvsz nincs jobb nyelv nála.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
choco01 #10027 üzenetére
VB szerintem is zsakutca. Inkabb Python es a tanulas folyaman csak parancssori programokkal foglalkozz. A grafikus feluletre az alapok megtanulasa kozben ne pazarolj idot, mert csak felre visz.
Python, Java, C, C# parancssorban.
A javascript is jo, de ott bekeverhet a webvilag ami elviheti megint a lenyegrol a figyelmet. -
tick
aktív tag
válasz
choco01 #10027 üzenetére
Kezdésnek jó lehet olyan szempontból hogy hamar el tudsz vele érni látványos dolgokat, de zsákutcának tartom.
Én személy szerint elsőként mindenkinek javascripttet ajánlanám az alapok elsajátítására amiért egyszerű, bármin elfut és mindenhol ott is van. A neten végtelen számú anyag és library van hozzá. Tudom hogy csak script nyelv, de backend és desktop app is építhető vele. -
martonx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest