Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Megkapta a friss grafikus vezérlőpultot az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz enginev3.0 #10075 üzenetére
en arat nem irok, mert lehet valaki akar gyakorolni es pet projektkent felkarolja, de github-on vannak kliensek. ott mar nezted?
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz akrobet #9878 üzenetére
en xml be kezelnem le a problemat es abbol expression segitsegevel generalnam a kodot szerver oldalon. egyszeruen azert xml, mert xml-ul barki tud es kelloen rugalmas a szabalyok leirasara.
viszont lassabb lesz barmilyen nativ megoldasnal. de gyors es rugalmas is egyszerre nem tudom, hogy lehetne. nyilvan egy erre kulon letrehozott feldolgozoval, amit mar tobben is javasoltak meglehet oldani. de szerintem itt nem ez az elvaras.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
válasz martonx #9406 üzenetére
Szerintem azt ki lehet jelenteni, hogy 5 fő-ig lehet használni a VS 2015 community-t fejlesztésre az, hogy eladható alkalmazás is fejleszthető rajta az sajnos nagyon nem egyértelmű, ehhez azért inkább egy hivatalos forrás kellene, mert én is találtam blog bejegyzéseket, ahol leírják, hogy lehet. Hozzáteszem, remélem, hogy lehet használni, bár azt hiszem a legegyszerűbb megkérdezni az MS-t.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
"hogy egy hello word tól, hogyan jutok el egy 3d-s programig.Folyamatosan bővitve ugyan azt a kódot"
processingszerk: most olvasom, hogy nem is érted még a kódot. iratkozz be egy tanfolyamra, ahol vagy elveszik a kedved vagy meghozzák, de legalább valahol elfogod tudni kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Oppenheimer #9169 üzenetére
Ez teljesen igaz, viszont később, ha elkezd dolgozni, akkor vélhetően normális IDE lesz előtte, na akkor nagy előny tud lenni, hogy ismeri már.
-
amargo
addikt
válasz Atomantiii #9026 üzenetére
na, de milyen kulcsod van? azt nem lehet csak ugy mindenhova beirni..
-
amargo
addikt
válasz Atomantiii #9024 üzenetére
ez kulcsot fog kerni, ha nincs kulcsod, akkor is 30 napig használható.
vagy most az a kerdes, hogy melyiket vegyetek meg?
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Atomantiii #9022 üzenetére
tanuló vagy jar a pro vagy nem?
ha nem akkor a Community edition.
most latom, hogy ceges projek, akkor kis ceg vagy par embernel nagyobb? mert akkor marad az express..[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz martonx #8802 üzenetére
Szerintem én sem értem, de ha még is csak sikerült megértenem akkor valakinek nagyon sok pénze lesz
Barátunk egy új kereső motort akar lefejlesztetni, ami nem irreális csak pénz kérdése.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Na de a képen 4 ne-vel kezdődő szó van, gondolat olvasással találja ki, hogy biztos a new-t szeretnéd? Ehhez kell megnyomni az entert és akkor be is írja.
Az intelliSense elég sok minden figyel ezért ajánlotta fel Neked itt is a legjobb lehetőségként a new-t, azt most miért várod, hogy helyetted a kiválasztáson kívül még be is írja?ui: az előtte lévő kérdésed még ennyire sem tudom értelmezni. Esetleg kitudod fejteni, mit szeretnél?
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Hi!
regex-es kérdésem lenne, van egy számsorozatom:
pl 123 vagy 4567
Ezt szeretném felbontani két csoportra (csop1, csop2) úgy, hogy min 3 számjegyet kell tartalmazni és az utolsó két számjegy a csop2, a maradék pedig a csop1 lesz:
csop1: 1
csop2: 23csop1: 45
csop2: 67valami ilyesmi csak itt a csop1-ből ki kellene vonni a csop2 tartalmát..
(?<csop1>\d{3,}(?<csop2>\d{2}))hmm, vagy csak lekezelem a programba, hogy a csop1-ből a csop2 exclude-om.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz beleszólok #8368 üzenetére
ez elkerülte a figyelmem, hogy linux alatt akarod használni, felejtsd el. Miért nem jó a python-os megoldás?
-
amargo
addikt
válasz beleszólok #8366 üzenetére
Amit Te szeretnél a .net nél úgy hívják, hogy powershell érdemes lenne átírnod rá. A hiányolt funkcióból is egyből feltűnt, hogy nem egy monolitikus eszközre van szükséged.
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Hi!
Ismer valaki olyan algoritmust, ami számsorozatot kiír a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szövegesen?
-
amargo
addikt
"Ha megfizetik, örömmel csinálom."
Azt gondolod végig, hogy megéri-e Neked, ha munkát akarsz váltani vagy munkanélküli leszel, akkor senki nem fog utánad kapkodni, csak az, aki ezt fejleszti.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz skoda12 #7626 üzenetére
Figyelmetlen voltam, akkor a készség tényleg adott lehet.
Algo részére. Itt igazából az a kérdés, hogy 0 tudás nélkül, mert nem tanultad, hogy egyáltalán figyelembe kell venned, akkor is figyelembe vennéd-e? Az a 2 félév, bár nem tudom hol tanultad - mert ELTE estin is több volt ez - pont elég ahhoz, hogy tud valamire figyelned kell. Szerintem az egyetem egy olcsó tudás bázist ad, amit mellette bőven fejlesztened és kiegészítened kell. Hányszor láttam már itt is leírva, hogy ááá használj List-et, mert az egyszerű. De akiben ez a készség már adott ott nincs miről beszélni szerintem sem“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz skoda12 #7623 üzenetére
Szerintem van olyan tudás, amit önmagától nem jön - az ember nem gondol rá.. A tudást simán órákra bejárás nélkül, szabadon a netről - egyetemi jegyzet - is meg lehet szerezni és még vizsgázni sem kell, de tutorialok/guideok szerintem ehhez kevesek.
-
amargo
addikt
válasz Tomi0703 #7363 üzenetére
Ez most komoly
Te csináltad vagy valahonnan szerezted?(#7364) bbTamas77:
Egyáltalán nem egyszerű a dolog mint írták az IDE sokat tud segíteni és a code analysis-al is sokat tudsz javítani a kód minőségén. Az ajánlások betartásával, pedig a hatékonyságán fogsz javítani. A refactoring sosem könnyű és mindig munkás lesz, ezt a kód módosításakor nem célszerű elbagatellizálni.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz GrooveHero #7351 üzenetére
Most nem azért, de miért nem jó Neked ehhez az FKERES? Ez lenne a legegyszerűbb, ehhez még programozni sem kell tudni. Én nem tudom hol milyen mélyen tanítják az excelt, de a help alapján mindent meg lehet csinálni - csak tudni kell mit kell keresned
-
amargo
addikt
válasz GrooveHero #7341 üzenetére
És miben kell segíteni, mert szinte mindent leírtál csak ezt nem
-
amargo
addikt
Én szabadúszóként egy szóban elmesélt projektbe bele se kezdenék, ha csak nem arról van szó, hogy puszta jó szívből teszem, ingyen vagy a macskád is bmw-vel fog járni, továbbá akármikor kész lehet.
Ami le van írva azt kérheted számon és azt is kérhetik rajtad számon. Mázlistának tartom az olyanokat, akiknek a projekt életciklusa alatt egyszer sem változott még a kívánság lista és persze ingyen, tegnapra, mert azt gondolták.Az a jellemző, hogy: "élő szóban elmondja a megrendelő, hogy mit akar, ahhoz készít a Programozó egy doksit, amit megmutat a megrendelőnek, és közösen reszelnek még rajta?" Ez akkor is dokumentált! Mint írtam, ezeket ütheti pár megállapodás. De alapszabály, hogy a felhasználó sosem tudja, hogy mit akar azt tegnapra és ingyen. UC-nek mezítláb ezért van értelme. A felület persze változhat, de azzal is ellehet szöszölni.
-
amargo
addikt
válasz szabifotos #7181 üzenetére
Ilyenkor egyszerűbb, ha a lementett session-t rakod ki valahova, mert egy képből csak azt tudom, hogy mit használsz, jelen esetben a request body-át adtad meg, de gondolom a válasszal van gond abból szinte semmi nem látszik
Itt egy gyári, ha még mindig nem akarsz programozni.
Amúgy meg, fiddler-ben is meglehet oldani.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz szabifotos #7179 üzenetére
Elképzelésem sincs, melyik alkalmazásról írsz..
Továbbá az előző kérdésed remélem nem volt komoly, azok után, hogy leírtam a http üzenet minden elemét rögzíti, igen még azt is, ha kódot írsz be.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz szabifotos #7176 üzenetére
Hi,
Gondolom valami capcha-t alkalmaznak. Onnantól pedig nem úszod meg programozás nélkül.
Emlékszik még valaki a E2C3 vagy a TurboClickert-re és Ian mester huncutságaira?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz szabifotos #7174 üzenetére
Mennyire vagy tisztában a http világgal?
A fiddler egy debugger lényegiben annyit csinál, hogy a saját proxy-n zavarja le a forgalmat és azt tudod monitorozni. Ezért féljen mindenki, akinek a cégénél proxy-t használnak , nálunk még a https is törik..
Na szóval minden kérésnek meg van a maga felépítése, amikor megnyitod a honlapot, akkor minden üzenet meg fog jelenni a fiddler-ben, ami a gépedtől eljut oda és vissza - request és response. Miután a honlapon leadtad a szavazatod, az is egy üzenetként fog elmenni erre a címre:
POST https://docs.google.com/forms/d/13znsBuEehAEwhfp_EVYc2HHZHI3DI425sl-xk_EFsOw/formResponse?pli=1&embedded=true HTTP/1.1
, amit írtam is.
Ellenben a body-ban lesz az üzenet:
entry.1027191725=ANGELINA+KRIVENKOFF&entry.665932693=AAAAAAAA&draftResponse=%5B%5D%0D%0A&pageHistory=0
ANGELINA+KRIVENKOFF a név
AAAAAAAA, pedig a kulcs - én persze valami fake-et adtam meg.
Ezeket az inspectors-ban fogod megtalálni, nálad itt a lényeg a request lesz
Ezzel a programmal össze is tudsz rakni ilyen üzeneteket a Composer-ben. Én ingyenes alkalmazásokat nem ismerek talán a JMater-t, amivel kötegelten tudnád visszajátszani az üzenetet. De kismillió eszköz létezik rá vagy felhasználod a kódot, amit adtam az C#-os“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz szabifotos #7172 üzenetére
A fiddler a barátod, ezzel a http üzenetet letudod menteni, majd a VSTS-el vissza is tudod játszani, akár végtelenített módban, továbbá arra is van lehetőséged, hogy egy proxy-n zavard át a forgalmat - tor + privoxy - így mindig lesz új IP-d.
Vagy még a VSTS-t se használod, csak a fiddler-t és egyszerűen írsz egy ilyen kódot - a proxy kihagyható:
var request = HttpWebRequest.Create(" https://docs.google.com/forms/d/13znsBuEehAEwhfp_EVYc2HHZHI3DI425sl-xk_EFsOw/formResponse?pli=1&embedded=true");
request.Proxy = new WebProxy("127.0.01:8118", true);
request.Method = "POST";
request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
request.Headers["Accept-Encoding"] = "gzip, deflate";
string body = "entry.1027191725=ANGELINA+KRIVENKOFF&entry.665932693=AAAAAAAA&draftResponse=%5B%5D%0D%0A&pageHistory=0";
byte[] byteArray = System.Text.Encoding.UTF8.GetBytes(body);
request.ContentLength = byteArray.Length;
Stream dataStream = request.GetRequestStream();
dataStream.Write(byteArray, 0, byteArray.Length);
dataStream.Close();
using (var response = await request.GetResponseAsync())
{
using (var responseStream = response.GetResponseStream())
{
using (var reader = new StreamReader(responseStream))
{
string responseFromServer = await reader.ReadToEndAsync();
}
}
}gdocs-ot használnak, nem hiszem, hogy utána IP-t szűrnének.. így a proxy nem is feltétlen kell.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
"Ezért absztrakcióra sincs akkora szükség."
Architektúráról hallottál?(#7072) bambano
"szerintem van az oop-nek egy overheadje, ami akkor kezd kifizetődni, ha túl nagy a probléma és már tényleg kell hozzá az oop. hogy minden piszlicsáré dolognál ágyúval lövünk verébre"
Innentől jön be szerintem, hogy ki milyen patterneket ismer.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz #89874944 #7049 üzenetére
Ide csak 1-2 nél van célzottan kiírva a nyelv. kb 11 félév volt, amikor programozni kellett és még olyan 5, amikor már a tárgy megkövetelte. Mellette számold össze a matekot
-
-
amargo
addikt
válasz phanfantom #6885 üzenetére
Igen találkoztam, ezekből voltak a feladatok.
No, akkor a linkelés még1x
Új algoritmusok
De innen is rengeteg jegyzetet tudsz beszerezni: feketeSzerk:
Karma: Köszi az emlékezést, tényleg ez volt a kód[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz phanfantom #6881 üzenetére
Én is ELTE-n estin tanultam, az algoritmusokkal kapcsolatban van egy biblia is [link]http://www.libri.hu/konyv/uj-algoritmusok.html[/link]
De innen is rengeteg jegyzetet tudsz beszerezni: [link]http://people.inf.elte.hu/fekete/[/link]
Esetleg megoldás lehet, ha csoport társaiddal is összeültök és úgy tanuljátok. Ha kell vegyél igénybe magántanárt, de én megpróbálnám előbb a csoport megbeszélést isszerk:
Na nem ez a kódja a linkelésnek? Semmilyen böngészőben nem megy jelenleg a PH! átirányítások..[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz phanfantom #6877 üzenetére
En suktogrammokat csinaltam, azaz nyelv fuggetlenul irtam fel, ha fabejaras volt vagy ut kerrses, akkor korok es nyilak, vastag es vekony vonal. A nyelv lenyegtelen, barmibe le kell tudnod irni ezek utan. De mi pl c++, c#, java ba is implementaltunk.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz phanfantom #6873 üzenetére
Nekem az volt az igazan hatekony, amikor lapon vegig vittem. Tobbszor vegig tudod igy vinni, akkor mar nagy baj nem erhet.
-
amargo
addikt
válasz Gyomman #6767 üzenetére
Magyarul hirtelen ezt találtam [link]
Angol:[link]
Igazából melyik részét nem érted? Egyszerű elve, hogy globálisan figyelni lehet egeret, billentyűt.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz martonx #6764 üzenetére
c++ nál anno voltak ilyenek, meg shiftelgetések is, meg mindenféle művelet végzése ezekkel, na akkor tudtam, hogy én oda biztos nem. Szép dolgok ezek, ha ilyen területre keresnék embert én is rámennék erre. De az utóbbi időben azt vettem észre újra életszagú példákat adnak - vagy már megtanultam szűrni én is a HR-est
-
amargo
addikt
Hát ezt a..., bár a példa, akkor sem fog menni sehogy, de utána nézve inkább ezt szokták hazsnálni:
while (a<= b && a >= b && a != b) {}Szerk:
(#6755), olvasnom kelleneDe akkor is ez a példa, a halálba lehet ilyennel kergetni.. meg ez:
@EJB(mappedName="valami")
RemoteClass x;[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Én 8-10 ujjal gépelek, enter/backspace és ctrl/tab-hez bevetem a kisujjamat is. Inkább fontos, hogy ismerem a kiosztásokat így nincs különbség, hogy angol vagy magyar kiosztás előtt ülök.
-
amargo
addikt
A szintaktikát és a szemantikát megtanulod és programozni is fogsz tudni benne, de a hatékonyság nyelvenként eltérő és a könyvtárak ismeretéről nem is szólva. Én is a nyelvfüggetlen tudást támogatom, de pl kollégám képtelen felfogni a C# szemlélet módot, de akár bármilyet, ami a C++-tól különbözik.. pedig már évek óta c#-ban mozog. Így
Azt mondanám, inkább csak firkálni tud benne az ember, ami meglehet bőven elégséges. Elég csak a párhuzamosítást elővennem, annyira eltér nyelvenként, hogy belebolondulsz.
-
amargo
addikt
válasz Jim Tonic #6353 üzenetére
Én úgy érzem, ha már nem akarok majd programozni, akkor az "észt fogom osztani", de szakmában vagy elmegyek ipari alpinistának egy fúrótoronyra
Jó a felvetés különben, mert a HR-es is megszokta kérdezni, na akkor azért az ipari alpinistát nem mondom..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz zsolthee #6335 üzenetére
Neked egy boot loader-re lesz szükséged - pl grub - vannak ilyen programok is, amelyek elkészítik helyetted: [link], [link]
Egyszerűbb, ha a linkekre elkezdesz rákattintgatni
moonman biztos egyből tudja rá a megoldást, ha ezek valamiért nem lennének jók..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Mister_X #6251 üzenetére
A papira írás nagyon jó kezdetnek, pár év és a gépnek is megtudod majd mondani mit szeretnél.
A matematika rész azért volt fura kérdés, mert ez a nyelve, noha nem minden területéhez kell erősen, de a játékfejlesztéshez hatványozottan.
"Azt se tudom, hogy jól építeném-e fel a programot"
Valamit leprogramozni a legkönnyebb dolgok között van, ellenben megtervezni, hogy az a leghatékonyabban/biztonságosabb stb végezze el a munkát, az nehéz.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz MasterDeeJay #6198 üzenetére
"Lényege hogy aszinkron csinál pinget, nem kell megvárni az eredményt hanem egyszerre többet csinált több szálon."
Parallel is végezhetnéd ezt a folyamatot, az async pattern a responzivitásért felel.
Tehát az aszinkron az aszinkron nem többszálú. pl PLINQ
Az Async CTP egy nyelvi segítség, hogy megjelölheted a metódusaidat - persze ez sem teljes megfogalmazás.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz MasterDeeJay #6194 üzenetére
Ha nem telepíthetsz rá management agent
Primitív, hogy ping-ed, de más is ezt fogja csinálni..
Ping class
Van callback függvénye.
Viszont a gépen be kell állítani, hogy válaszoljon.Esetleg primitív ötletek:
file share-t végig nézni, de ehhez is beállítás kell a gazda gépen.
Esetleg a dhcp címtárat nézegetni.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
válasz dabadab #6063 üzenetére
C++ részéhez nem igen nyúlnak ez tény és való én úgy látom, hogy nem is törődnek vele - mert arra vannak jobbak szerintem is - , de a többi elég sokat változott, ahhoz képest a többi fapad.
Bár nálam mostanában a "minőségi" extensions-től folyton összeomlik a studio..
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Áhh nem olvastam végig, bocsánat
Jogosultsági szint kérdése, hogy egy felhasználó is tudjon feltölteni termékeket, de a megrendelés lebonyolítás kérdése már más kérdés. Fogalmam sincs, hogy ilyet csináltak-e már..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Szia!
CMS-re keresgélj, rengeteg ilyet fogsz találni:
nopCommerce
VirtueMart joomla
oscommerce“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz asysoft #5827 üzenetére
Köszönöm a leírást!
Viszont:
"Szerintem fejlesztői környezetek a leglényegtelenebbek egy projekt szempontjából. "
Ezt kifejtenéd?
Nekem továbbra sem jön be, hogy legózni kell a fejlesztő környezettel. Symbian-al is sokáig ez volt a bajom, pont ezért is örültem az új sdk-nak. Ezt várnám a google-től is, esetleg Te ismersz ilyet, ahol nem kell "vadászni" a komponenseket?Kezdők véleményére is kíváncsi lennék. Szoktam olvasni cikkeket, ahol fejlesztők neki esnek 1-1 alkalmazás legyártásának és leírják élményeiket. Szerintem ezekből rengeteget lehet okulni.
-
amargo
addikt
Nem tudtok elszakadni gomb-tól, én szándékosan ezért Hello world! írtam
A második felében pedig jó dolgokat feszegetsz, ezek érdekelnek ki hogy gondolkozik. Mire érdemes figyelni.
-
amargo
addikt
"szoval ez szerintem sima virusmarketing"
Az összetételéből adódóan nekem is inkább ez jön le. De engem a mögöttes tartama is érdekelne. Nem is kimondottan maga a videó elferdített tartalmának a kivesézése.Én a WP7-es topicba linkeltem, hogy miért is növekszik ennyire gyorsan az App-ok száma - szerintem.
- Egy kezdő fejével gondolkozva, melyikkel fog előbb boldogulni? Információ, dokumentáltság, példa, kezelhetőség.
- Üzleti szempontból melyikbe érdemes fektetni inkább, itt már bőven benne van az üzletpolitika is, amit folytatnak.
MacCaine: Ez ok, inkább fenti két példa alapján, melyikkel érdemesebb foglalkozni. Ehhez nem is feltétlen kell ismerni az adott eszközöket kívül-belül. Mert valaki lehet rutinos róka, de egyszerűen nem érti a szemléletmódokat, lehet egy kezdő, aki xy dolog miatt választ vagy egy managare, akinek szintén mások a szempontjai.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Hello world!
Ki mit gondol róla? Érdekelnek a tapasztalatok.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Az utolsó kérdésre én is csak azt tudom írni, hogy bőven, rengeteg ilyen példát ismerek.
Azt Te tudod, hogy milyen terület érdekel, de ma a a web-es fejlesztés a legnépszerűbb.
Egy OKJ-s tanfolyamra is elmehetsz, számtalan fellelhető.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Lehet csak átmeneti volt, itt C bug-ok vannak.
.net-es
De elég sokat lehet találni. A megfelelő részt írd át.Egyetem/főiskola kérdés:
Meg kell néznie a leendő diáknak, hogy mivel akar majd foglalkozni és oda menni tanulni, mert óriási eltérések vannak. Több kollégám, ismerőseim az ország különböző részein tanultak, bizony nagyon sokrétű az oktatás.
Nálunk sokan azonos intézményből, azonos szakról kerültek ki, könnyebben megértjük egymást, mert nagyon hasonló oktatást kaptunk. Egy HR-nek ez is szempont lehet. Bárki megtanulhat nagyon jól programozni attól függetlenül, hogy hol végzett vagy hol nem végzett.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Jim Tonic #5697 üzenetére
"Ma már csak a BME szül viszonylag megbízhatóan jó programozókat, a többi iskolából kb. egyforma tudással jönnek ki a diákok."
Bár tény, hogy a progmat sokat hígult, de én még mindig inkább az, mint BME.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Erről ennyit. Vajon valamikor elérhető lesz a tömegközlekedés tervező?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Rpaspberry PI 4 8GB RAM, X825-C8 ház, X735 Tápvezérlő Hat, X862 m.2 SSD Hat, WD 240 GB m.2 SSD-vel
- Samsung Galaxy Note 10.1 tablet vezeték nélküli billentyűzettel, tokkal, egyéb kiegészítőkkel
- számítógép alkatrész felvásárlás / Hardver felvásárlás
- Gamer pc / asztali Számítógép felvásárlás
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest