- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoiet
csendes tag
válasz
martonx #7147 üzenetére
Szerintem ez teljesen szubjektiv dolog (marmint, hogy ki milyen nyelvet tart celszerunek), ezert is fogalmaztam ugy, hogy (az altalam preferalt nyelven) C++ - on is meglehet tanulni. Sot, sima C utan szerinem nem is egy rossz lepes.
A Basic - rol nem igazan van velemenyem, nem hasznaltam, de ha az elterjedtebb valtozatara gondolsz, akkor mar inkabb C#. Amugy is, egy ures korsot azzal toltesz meg amivel akarsz, es C++ - al nem durrantasz melle. -
stoiet
csendes tag
válasz
#32839680 #7137 üzenetére
Az teljes mertekben attol fugg, hogy milyen cellal es elvarasokkal vagsz neki egy uj nyelv megismeresenek, elsajatitasanak. Alapvetoen (ha szotverfejleszto vagy/akarsz lenni) kotelezo nehany nyelvel nagyon alaposan es melyen tisztaban lenned, es ha ezen felul megismersz mas nyelveket vagy az eddigiektol eltero programozasi szemleletet (gondolok itt funkcionalis programozasra), akkor azzal mindenkeppen sajat eszkoztaradat bovited. Hangsulyozom: az eszkoztaradat. Lehetoseged nyilik arra, hogy adott feladatot a neki legmegfelelobb nyelven oldj meg.
En szemely szerint C++ parti vagyok. Aki programozni szeretne tanulni, ezen a nyelven megteheti (persze itt nem a nyelvi elemek megtanulasara gondolok). Erdemes tobb (minel inkabb angol) forrasbol tajekozodni, ha konyvekrol van szo. Bjarne Stroustrup konyve pedig ne kerulje el a figyelmed!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest