-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Valaki tud valami nagyon kezdő könyvet Assembyhez? (Studioban kéne programozni valamennyit c++ mellett)
-
choco01
addikt
Hali.
C++-hoz van valami jó irodalom, segédlet abszolut kezdőknek? Egyetemi Prog 1.-re kellene elkezdenem valamiből felfognom miről is szól ez az egész..
-
choco01
addikt
Hali.
Olvastam többször már hogy teljesen totál kezdésnek, csak az alapok megértésére érdemes olvasni a Kaczur és Angster könyveket.. ez továbbra is igaz? Ha minden jól megy szeptemberben kezdek mérnökinfón, és gondoltam lehet jól jönne csinálni előtte valami hasznosat..
-
choco01
addikt
Most olvasom ezt a könyvet olvasom, meg ezeket a jegyzeteket , érdekes hogy a Pythonba nincs ilyen grafikus felület mint a VB-be, ezt még annyira nem látom át hogy pythonba hogyan lehet megcsinálni..
-
choco01
addikt
Köszi mindenkinek!
Most nézegettem a könyv alapján a VB-t de ez a Microsoft Visual Studio 2015 hirtelen túl modernnek tűnik, főleg a 2004-es könyvhöz képest..
Pythont is néztem meg a C sharpot, de nem nagyon van hozzá könyvem ami nagyon kezdőknek való. Csak Pascalhoz meg VB-hez találtam könyvtárban.
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Szerintetek kezdésnek, első program nyelvnek, megfelel a Visual Basic?
Ehhez szereztem egy könyvet, elég érthetőnek tűnik. -
choco01
addikt
Sziasztok.
Ha megszeretnék tanulni programozni,androidra programozni..milyen cikkeket vagy alapokat ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest