- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BloodyEddie
üzenetére
"Egyetemet, OKJ-s képzést érdemes szánni rá, vagy önszorgalomból is felhozható?"
OKJ-t semmikeppen, ha ebbol akarsz elni, akkor az egyetem erdekes lehet a papir miatt, de egyebkent messze nem all egymassal aranyban a szukseges erofeszites az eredmenyekkel.
Pythonban egyebkent lehet Androidra is fejleszteni, meg lattam valamit iOS-hez is, de ott egyaltalan nem vagyok kepben.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Objective C-hez meg ugye nem árt, ha OS X-ed van, + Apple developer account, és egy iPhone vagy iPad is jól jöhet.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ha mobilfeljesztéssel foglalkoznál első körben, akkor javaslom csak az Objective-C-t vagy JAVA-t. Egyébként inkább valami scriptnyelv.
-
martonx
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Én mindenképpen Java-t vagy C#-ot ajánlanám tanuláshoz. Bár ezek után Objective-C-zni kicsit fájdalmas lesz.
-
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Akkor innen kezdve nincs is gond

Szerintem erdemes valami scriptnyelvvel kezdeni, mert azoknal kevesbe talalkozol olyan dolgokkal, amik a gep alacsonyszintu mukodesenek ismeretet kovetelnek (mint pl. a pointerek C-ben) es igy egyszerubb arra oszpontositani, amit csinalsz: vagyis hogy megtanulj programozni es lehetoseg szerint erts is nagyjabol mindent, amit csinalsz.
Konkret nyelvnek a Pythont javasolnam, mert eleg modern, elterjedt, konnyen tanulhato es olvashato nyelv, vagyis nem csak tanulashoz jo, hanem a gyakorlatban is hasznalhato (es szeleskorben hasznalt) eszkoz.
Ez a Python tutorial eleg szimpatikusnak nez ki, raadasul van benne online interpreter is, vagyis elso korben semmit sem kell telepitened, a programjaidat kozvetlenul a tutorial text boxjaba irhatod be es ott le is futtathatod oket. -
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Az angollal hogy allsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi