- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BloodyEddie #7309 üzenetére
"Egyetemet, OKJ-s képzést érdemes szánni rá, vagy önszorgalomból is felhozható?"
OKJ-t semmikeppen, ha ebbol akarsz elni, akkor az egyetem erdekes lehet a papir miatt, de egyebkent messze nem all egymassal aranyban a szukseges erofeszites az eredmenyekkel.
Pythonban egyebkent lehet Androidra is fejleszteni, meg lattam valamit iOS-hez is, de ott egyaltalan nem vagyok kepben.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BloodyEddie #7309 üzenetére
Objective C-hez meg ugye nem árt, ha OS X-ed van, + Apple developer account, és egy iPhone vagy iPad is jól jöhet.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BloodyEddie #7300 üzenetére
Ha mobilfeljesztéssel foglalkoznál első körben, akkor javaslom csak az Objective-C-t vagy JAVA-t. Egyébként inkább valami scriptnyelv.
-
martonx
veterán
válasz
Én mindenképpen Java-t vagy C#-ot ajánlanám tanuláshoz. Bár ezek után Objective-C-zni kicsit fájdalmas lesz.
-
válasz
BloodyEddie #7303 üzenetére
Akkor innen kezdve nincs is gond
Szerintem erdemes valami scriptnyelvvel kezdeni, mert azoknal kevesbe talalkozol olyan dolgokkal, amik a gep alacsonyszintu mukodesenek ismeretet kovetelnek (mint pl. a pointerek C-ben) es igy egyszerubb arra oszpontositani, amit csinalsz: vagyis hogy megtanulj programozni es lehetoseg szerint erts is nagyjabol mindent, amit csinalsz.
Konkret nyelvnek a Pythont javasolnam, mert eleg modern, elterjedt, konnyen tanulhato es olvashato nyelv, vagyis nem csak tanulashoz jo, hanem a gyakorlatban is hasznalhato (es szeleskorben hasznalt) eszkoz.
Ez a Python tutorial eleg szimpatikusnak nez ki, raadasul van benne online interpreter is, vagyis elso korben semmit sem kell telepitened, a programjaidat kozvetlenul a tutorial text boxjaba irhatod be es ott le is futtathatod oket. -
válasz
Az angollal hogy allsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest