- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- OnePlus Pad 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  akrobet

üzenetére akrobet

üzenetéreA feladatot jól megoldani nyilvánvalóan lehetetlen, csak hogy ez tiszta legyen  Nekem úgy tűnik, hogy így elsőre nagyon összekeverednek benned a rétegek, az alapvető rendszerarchitektúránál szinte nem isszámít az, hogy milyen nyelven csinálod az meg, hogy használsz-e reflectiont, az tényleg n+1. implementációs részlet. Amit én hasonló témakörben láttam és nagyjából működik, az az, hogy az ember egyrészt az objektumoknál valami nagyon rugalmas adatmodellt használ (pl. gyengén típusos kulcs-adat párokat) és a döntéshozó részt kirakja scriptbe (mert az jóval rugalmasabb, mint amit adatbázisban tárolt szabályokkal meg lehet valósítani), így a "rendes" kódhoz csak akkor kell nyúlni, ha új funkcionalitás kell. "Ha furcsa magyar megfogalmazást használok az azért van mert csak angolul tanultam programozást és nem tudom a magyar kifejezéseket." Szerintem vagyunk így ezzel még páran  
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő