- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Woodslave #198848 üzenetére
A PS4-en ezt a megosztós dolgot Primary és Secondary néven illették, de az elv ugyanez volt. Ha jól értem, a te gépeden a többi accounton nem megy az online játék, csak a te fiókodon, szóval feltételezem, hogy te fizettél elő a PS+-ra, és a saját gépeden nincs bekapcsolva a Console Sharing and Offline Play opció, hanem az a másik PS5-ön van csak (mert fiókonként egyszerre csak egy gépen lehet ezt bekapcsolni). Ebben az esetben a többi fiók csak úgy tud multizni, ha vagy ők fizetnek elő PS+-ra, vagy az a személy, akivel egymás gépébe jelentkeztetek be.
-
itldj
aktív tag
válasz
Bogyi007 #198849 üzenetére
Elvileg most nem lesz áremelés. A Days of Play miatt van akció a teljes árból, de 99.99% hogy csak azoknak akiknek nincs élő előfizetésük. Ha beléptek a subscription managementbe meg tudod nézni, hogy most emnnyiért engedbe venni +1 évet, de nagyon valószínű hogy teljes áron. Novemberben szokott lenni BF akció, meg talán karácsonykor / év elején.
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ha jól tudom most júniusban még lehetséges hosszabbítani az áremelés előtt Ps Plus előfizetést, cimborával közösen van Premiumunk angol profil alá ami november végén járna le. A mostani Days of Play akcióban is lehetséges volna ez esetleg?
És pontosan meddig lehet még áremelés nélküli áron venni a PS Plust még?
-
Woodslave
félisten
Elolvastam anno az acc megosztást működik is de. A távoli ps5-ön van ps előfizetés. Az én gépemen megy is az online játék. Viszont a gépen lévő accountokon nem tudok fifazni ez tavaly még ment.
Melyik gépet hol hogyan kellene elsődlegesnek állítani hogy minden menjen vagy nem lehet. Tavaly mondjuk még ps4 volt az előfizetős account.
-
_drk
addikt
válasz
markknight #198838 üzenetére
Az RE engine nagyon érdekes. Pont ott néz ki jól ahol kell, máshol benézel valahova, vagy közelebbről megnézed akkor nagyon csúnya.
Meg a nagyobb terekkel nem tudnak mitcsinálni.
Egyébként nekem tetszenek. De nem hiába beszélünk róla, hogy grafikaban nagy előre lépések nincsenek, mert ez a közepes kinézet is a jobbak között van.
-
Mézesbödön
friss újonc
válasz
markknight #198838 üzenetére
És most nagyon baráti árban van.Behúztam Én is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Expanse: Osiris Reborn Announcement Trailer
Ha van aki szerette az Expanse-t mint én, annak tetszeni fog szerintem.
-
markknight
veterán
Remekül néz ki ez a Resident Evil Village, pedig nem mai játék. Most, hogy a 9-et bemutatták elkezdem bepótolni a szériát
-
vg
addikt
Little Nightmares Enhanced Edition 06/19-től
https://www.playstation.com/en-us/games/little-nightmares/De hol a harmadik rész?
-
S e t h
nagyúr
válasz
vonSux #198832 üzenetére
Az egyik legjobb harcrendszerrel rendelkező játék, elnézzük nekik, hogy megúszósra csinálták.
Nekem nagyon bejön, hogy az eddigi szűk pályák helyett, ahol küzdöttél egy mentési lehetőségért, itt csatangolsz össze vissza és lényegében kibővül a szívatás horizontja, mert van ugyan shrine imitt amott, de ha rossz irányba mész és nincs life elixired akkor szopacs, viszont az explorációs bonuszok miatt csak érdemes barangolni. -
válasz
HELLAFLUSH #198829 üzenetére
A Service Status szerint minden oké, habár ez kicsit késleltetve szokta mutatni, ha gond van.
De persze az is lehet, hogy csak nálad van probléma, esetleg próbáld beállítani a Google DNS szerverét, 8.8.8.8 és 8.8.4.4, ez nálam segíteni szokott.
Ha IPv6-on vagy, az sem jó a konzolnak, de a Carrier-Grade NAT-ot sem szereti. -
HELLAFLUSH
őstag
Másnak se jó Playstationön a Store? Rámegyek az ikonjára majd X-et nyomok de nem csinál semmit(hang az van amikor nyomom az X-et) de még a Playstation Plus ikonnál se.
Újraindítás már volt de nem hozott eredményt. -
Bogyi007
veterán
De nem nálam.
Tegnapelőtt vettem meg újra egy tizesért. Adott végre egy olyan TV ami 4K-ban képes VRR és ALLM-re 144Hz-en és nem mellékesen a New game+ trófea is hiányzik a játékból.
Ja és baromi sokat tudnak írni a topicban a többiek, közel 5000 hozzászólást pótoltam be az elmúlt szűk egy hétben...
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #198800 üzenetére
Ott ha ket eros cimet is mutatnak mar megnyertek az egesz Summer Gamefestet kb. Ha harom jatek tetszik majd onnan mindent uberelnek.
ekozben idenre azt erzem Xbox nelkul egyelore Yotei az egyetlen ami erdekel (Xbox meg hoz valamit remelem) es Nintendotol meg tobb is……
szerencsere volt egy split fiction elmenyem iden
-
Xaels
félisten
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #198810 üzenetére
Ha villantani akarunk platinávak, akkor ott a DMC 5, te is ismered
Na ott pure skill based trófeák is vannak, nincs kerülőút
A játékot persze végig lehet vinni hikomat módban, de sok szerencsét a keményebb fokozatokhoz...
-
_drk
addikt
válasz
Dont fos! Így is van mindig mivel jászani.
Aztán ha végleg elfogy lehet menni Heroes3-azni. -
markknight
veterán
válasz
Wesder #198811 üzenetére
Nincs ezekkel baj amúgy, csak máskor legyen kedves a kiadó ezeket alapból belerakni, FŐLEG ha egy új IP-ról beszélünk, ne évekkel később mikor rájönnek, hogy hát amúgy ez a zsáner nem fizet olyan jól nekik.. Mert marhára átlátszó itt is, meg a Khazannál is. Bevétel miatt rombolják a játékot, az alap víziót, pont mint a Disney szokta a Star Wars-szal csinálni.
-
S e t h
nagyúr
Szóval a hét meglepetése nálam a Nioh 3 volt, több okból is.
Egyrészt sem a bejelentésre nem számítottam, pláne egy demora, arra meg abszolút nem, hogy gyakorlatilag egy nioh 2,5-öt kaptam.Nem nyavajgás, mert mocskosul élveztem és jó recepten ugye minek változtatni, de azért lehettek volna kreatívabbak a fiúk.
Nekem sokat ad hozzá a kvázi open world, nagyjából a Nioh és Rise of the ronin legjobb elemeit gyúrták egybe. Side questeket csinálsz, falvakat szabadítasz fel, régiókat fedezel fel bonuszokért,stb.
A demo kiválóan fut, egyszer fagyott csak ki, pont akkor amikor rohantam vissza egy rakás amritáért ahol levertek......További meglepetés volt, hogy lesz valami bónusz a demo befejezése miatt a végleges változatban, attól nem is beszélve, hogy a demo végeztével adtak egy további küldetést a merészebbeknek, az már kicsit izzadósabb, de rohadtul nem lehet otthagyni.
És mint tudjuk, semmit nem rendelünk elő, de erre nyomnám a gombot, mert ennél a játéknál ha megmérettetnék, akkor könnyűnek találtatnék.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #198810 üzenetére
Ezreztem a Lies of P-t, mégsem érzem úgy hogy meg kéne sértődnöm azért mert így több emberhez jut el a játék.
Nem kötelező Easy-n játszani, ott van még mindig a "Hard" fokozat azoknak akik ezzel szeretnének flexelni.
A játék egyébként még badge-eket is osztogat ha legnehezebb fokon (ami nehezebb, mint a választható Hard) legyőzöd a bossokat az új játékmódban, tehát ezzel is lehet vagizni, nehogy az "Elite" ego sérüljön valakinek.
Nameless Puppethez nem igazán volt guide. Meg kellett tanulni. Sokat elmond a játékról hogy az egyetlen értékelhető boss. Na meg talán még Laxasia.
-
-
Wesder
titán
válasz
markknight #198808 üzenetére
Dehogy nem ad, miért ne adna?
-
Pro-nál nagyon macerás beépíteni a lemezmeghajtót? Kell valamire különösen figyelni, vigyázni?
Köszönöm -
Def26
félisten
Mik a tapasztalatok? Mekkora hely kell egy vr2 használatához? Ülve lehet ezt vagy olxan mint kinect boxon, hogy baropmi nagy hely kell hozza?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én már csak a Showcase-ben bízok. Nem volt rossz a Summer Fest sem, de most a Showcase-től többet várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Xbox One X 1Tb
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest