Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Payphone

tag

Ma erdekes tema jutott az eszembe amirol amugy szerintem titkon mindenki beszel. Lattam egy-ket van oldalon h milyen jo lenne egy rendes PS3 emultator a PS5-be. Na es ugye tudjuk mindannyian hogy ebbol sajnos nem lesz semmi. Es persze aki probaljak “megerteni” es vagy megvedi ennek a miertjet az ravagja hogy hat a ps3-ra milyen nehez volt fejleszteni, ezaltalal nehez lenne a PS5-re megcsinalani egy emulatort. Ehez 2 dolgot tudnek hozza tenni. Egyreszt: nem vagyok jatekfejleszto sem programozo, de ha anno a komplett PS3-ra megjeleno uncharted trilogiat ki tudtak adni PS4-re ugy h tukor siman futott 60FPS-el akkor ketlem h ne lehet megoldani ezt. Foleg h biztos vagyok benne h igazabol nem sok idobe kerult es valojaban nem is olyan nehez ez az atportolas. Es azert e mellett ott van jopar cim meg. Last of us, God of war, heavy rean stb. (Bar ki tudja lehet ez mar eleve egy egyfajta emulatorral mukodott mar akkor is, de spekulalni nem szeretnek). Masreszt: PC-n mar eleg regota mukodik viszonylag stabilan az emultator es persze ehez sokkal erosebb hardver kell mint ami a PS5-ben van, de ha az adott konfigra optimalizalnak biztos meglehetne oldani. Ahogy nemhinnem azt sem hogy PC-n majd lehet jatszani egy PS5 hardverevel megegyezo konfigon a GTA 6-al. Szoval szerintem siman megoldhato lenne ha celplatformra fejlesztenek. Valamint ne felejtsuk el hogy akkor barmilyen jateknal elerheto lenne a 60 FPS valamint a sokkal jobb febontas es elsimitas. Hiszen PC-n sem 720P 25-30 FPS-el mukodik a PS3 emultator.
    Na de tudjuk hogy ebbol nemlesz semmi, mivel a fent leirt gondoltaim alapjan leszurheto hogy ez mar regen kesz van/kesz lehetne csak tesznek ra. Es mivel tudom ezt a legjobban igazolni? Hogy a mindenki alltal kert es konyorgott stabil 1080P/60FPS patch-et tovabbra sem adott ki a sony a Bloodbornehoz. Szamomra nagyon fajo a mai vilag es cegek hozz alassa mindenhez. Bar
    Nem ertem. Ha kiadnek teszem azt 3000 forintert a javitast hozza az nem erne meg? Aki jatszani akar vele mindneki behuzna, es a fejlesztesi ido konkretan 0 perc mivel a modderek mar reg megoldottak okositott PS5-on a 60 FPs-t. Szoval a konzol tudja. Es ha meg egy remastert terveznenk kiadni belole 30K forintert azzal sincs gond mert aztis megbeszi akar nagy rajngo. De egy nyamvadt patcet komolyan miert nem adnek ki? Ez szerintem nem a befektetett idorol vagy a penzrol szol mar, egyszeruen szivatnak minket es rohognek rajtunk. Ez az egesz vilagon ezt latom.
    Na mindent osszegezve nem banom h a ps5 mellett itt maradt nekem bedugva a PS3 csak foleg meg az era elejen keszultek jatekok amik eleg gyatra portok lettek es jolenne elvezni normalisan febontasban/FPS-el. Pl az infamous 2 eleg stabil 30 FPS-el fut es a felbontas is rendben van. De az elso resz meg valami fortelmesen szemcses es neha leesik 19-20 FPS-re nagyob harc kozben. Na ennyi akkor meg nem ismertek a konzolt annyira. De nagyon jolenne ujra vegig jatszani. Es sajnos hiaba van itt a PS3 nemtudom rajta elvezni. De van mas ilyen cim is ez csak egy pelda volt.
    Koszonom hogy kicsit kipanaszkodhattam magam, kivancsi vagyok a velemenyetekre.

Új hozzászólás Aktív témák