-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
Sziasztok!
Van a PS5-höz 2 DS kontrollerem, mind2 kb. megjelenéskor megvéve, nyilván a garancia már lejárt, de észrevettem, hogy azért néha a joystick furán működik, a teszt app is mutatja, hogy vannak csúnya kilengések...
Láttam, hogy többen is csinálnak (cégek is) Hall/TMR szenzorra cserét, de nem igazán tudom, hogy ha végre eljutok odáig melyiket válasszam (a pénz nem releváns, 1000 Ft kb. a különbség? Van valakinek konkrét összehasonlítás tapasztalata? Gondoltam rá, hogy az egyiket az egyik típussal, a másikat a másikkal szereltetem, de ha van tapasztalata valakinek és meg tud erősíteni egyik irányban, akkor nem variálok vele.
Köszönöm, ha valaki tud infót adni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 140
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged