- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Egérpad topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
TrishtanAG #198466 üzenetére
Utóbbi külön kiemelendő a fejlesztésre szánt büdzsé miatt.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Payphone #198463 üzenetére
Én 1 éve kezdtem el az ázsai fejlesztésű játékokat nyomni mert tetszik hogy minden természetes benne.
Ömm... Én azért elég régóta fogyasztom főleg a japán kultúra számos termékét, ide értve az animéket és a játékokat is, és tudom, hogy amit ott látsz, az nagyon sok esetben nem is lehetne természetellenesebb.
Persze hogy jobban beveszi a gyomrod, hiszen meglátod a kínai mesecsöcsöket, és máris nem a fejeddel gondolkozol, hanem... hát tudod.
A szubkultúrában mi ezt az abszurd, sokszor humoros természetellenességet szeretjük, nincs vele baj, de ennek szerintem vajmi kevés köze van a „mai világnézethez”.
-
TBT
addikt
válasz
Payphone #198463 üzenetére
Szerencsére a Shift Up a Stellar Blade PC-s verziójára is odafigyelt. Nagyon szépen skálázható, nagyon szépen fut még régebbi hardvereken is (DLSS 4, Framegen, FSR, Intel XeSS, Nvidia Reflex - minden új cuccal meg lett támogatva). Emellett nem is néz ki rosszul és még csak Unreal 4 motor... Nem is értem, sokan miért nem álltak meg itt. Sok öröm nincs az Unreal 5 féle stutter maratonban...
De már a Lies of P is ilyen volt (már, ami a PC-s verziót illeti). Kár, hogy a két FF7 játék PC-s portja ilyen fapados lett (thx for Square Enix). -
Payphone
tag
válasz
KaitouP #198461 üzenetére
Legalább őket még nem érte utol ez a mai világ nézet
Én 1 éve kezdtem el az ázsai fejlesztésű játékokat nyomni mert tetszik hogy minden természetes benne. És egyszerűen jobban beveszi a gyomrom. Nem mellesleg hogy minőségben is oda bas*nak a játékaik. És még optimalizáltak is szoktak lenni. Nekem az a hihetetlen hogy a Stellar Balde PS5-ön 32-3 gb. És kész egy ekkora játék 2024-es megjelenéssel 32gb. Amikor a fifa meg 80 GB. És egy nagyob studió AAA játéka meg 120 GB. Szóval érdekes hogy aki akar az megtud csinálni egy játékot jol optimalizáva kevés tárthelyet foglalva jó minőségben. Ez ma már kevés helyen megy. Szerintem már-már élvezik hogy sz*r játékokat fejlesszenek
-
PTM
aktív tag
válasz
fravik #198459 üzenetére
Hall effectnél előfordulhat, hogy nem lineáris a válasz, "nehezebben indul meg", aztán gyorsul. De gyártója és szenzora is válogatja. A TMR biztosan lineáris és precízebbnek mondják, de ez megint a gyártótól és típustól is függ.
Én a Platinumshopnál cseréltettem TMR-re, a tesztek szerint nagyon frankó lett. Játékban azóta se próbáltam, mert újrakezdtem közben PC-n a Witcher 1-et és bennragadtam.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #198460 üzenetére
A japánok voltak mindig is a nagy cici-bubusok, de a koreaiak most már rajtuk is túltesznek...
Mondjuk úgy tanulták el ezt is a felkelő Nap országából, mint ahogy a popzenét nyugatról.
-
markknight
veterán
-
fravik
tag
Sziasztok!
Van a PS5-höz 2 DS kontrollerem, mind2 kb. megjelenéskor megvéve, nyilván a garancia már lejárt, de észrevettem, hogy azért néha a joystick furán működik, a teszt app is mutatja, hogy vannak csúnya kilengések...
Láttam, hogy többen is csinálnak (cégek is) Hall/TMR szenzorra cserét, de nem igazán tudom, hogy ha végre eljutok odáig melyiket válasszam (a pénz nem releváns, 1000 Ft kb. a különbség? Van valakinek konkrét összehasonlítás tapasztalata? Gondoltam rá, hogy az egyiket az egyik típussal, a másikat a másikkal szereltetem, de ha van tapasztalata valakinek és meg tud erősíteni egyik irányban, akkor nem variálok vele.
Köszönöm, ha valaki tud infót adni. -
Beegabor81
tag
válasz
S e t h #198457 üzenetére
Most vagyok a végén 30 óra körül (egy kivételével minden opcionális dolgot megcsináltam, mert sajna elhagyható)
Nekem sokkal jobban bejött mint a Khazan, ahol sajnos a pályadesign elég gyenge és a boss harcokon van inkább a hangsúly. Itt van mit felfedezni, sok az eldugott pályaszakasz( "hogy a fenébe nem vettem ezt eddig észre, amikor 10x elmentem mellette" effektus) felvehető csecse-becse. Ennyi pénzért már lopás
-
S e t h
nagyúr
Amikor március 27-én egy napon jelent meg a Khazan és az Ai limit, illetőleg mivel mindkettőnek volt demoja is, akkor még nem gondoltam arra, hogy mindkettőt megvegyem, mert a demo alapján könnyű volt letenni a voksot a Khazan mellett, de nem engedtem el teljesen a Limitet sem.
Aztán most kapott egy kis akciót és az alacsony ár még kedvezőbb lett, kipróbáltam és nem ereszt.
Ha ezt kaptam volna a Stellar Bladetől, akkor egy szavam sem lenne és az Ai limittel kapcsolatban nincs is, mert egészen elképesztő, hogy ez a játék ezt tudja ennyi pénzért.Khazannal ellentétben itt nem a bossok erősek( a 3-4 bosson vagyok túl, a vége húzósabb lesz) hanem a hozzájuk vezető út, ami időnként labirintusos jellegű és cseszett jól tud esni egy shortcut, vagy pihenőhely, ahol végre fel tudjuk frissíteni a készleteinket.
Eltérő fegyverek, ki ki válogathat a stílusának megfelelően és ha találunk a fejlesztéshez matériát, vagy éppen a fegyónk még jobb verzióját, az már a jutalmazás felsőfoka.
A posztapokaliptikus környezet, animés karakterek adják az összevetést a Stellar Blade-del, de itt van egy plusz fejlődési lehetőség is, ahol nyersanyagokért és még jobb fegyverekért küzdesz, mindezt jelenleg kb.10-11 ezer forintért, souls kedvelőknek ajánlott.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
markknight #198451 üzenetére
Én se azért csinálnám azt amit, hanem mert csak ott érhető el a VRR opció és a korábbi PS5 Digitalon még ment(TALÁN 7216B volt ha van ilyen) ezért mertem azt feltételezni, hogy itt is menni fog, nem jött be. TV-re ment a PS azt jóvanazúgy.
-
morfondőr
addikt
-
james001
veterán
válasz
Alonso0180 #198443 üzenetére
Nekem már egy hónapja nem ad meg 3 kampányt,sőt már el is tűntek a listából... Szerintem engedd el,úgyis megszűnik felesleges ezen kattogni már,több kampány se lesz gondolom.
-
_drk
addikt
válasz
Alonso0180 #198443 üzenetére
Várni kell. Olvass vissza.
-
Alonso0180
tag
Hello! Tudom, hogy megfog szűnni de a PS Stars-ban ami kint van kampány azért se kapok már pontot? 440 van még kéne 60 pont de a 3-ból ami adna egyik se adja be. Havi gamek - PS Tournament - és a Discover kampány se... Más tudja mi a helyzet? Supportnál tudok reklamálni?
-
vonSux
őstag
COD B6 folyamatos fagyással volt itt valakinek problémája (tudom, minek vettem meg
)?
Újra telepítés+adatbázis rebuilt már meg volt, de folyamatosan chrash-el. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #198425 üzenetére
Akkor kár érte.
Szerencsére engem nem érdekel a GTA. Tudom, üljek le, egyes.
Mindenesetre jövőre a popkorn bekészítve. -
válasz
Zsolty20 #198434 üzenetére
A tévé 1-es és 2-es HDMI portjával működik, szóval első körben ellenőrizd, hogy jól van-e bekötve. Utána pedig ellenőrizd a beállításokat; a tévé HDMI Ultra HD beállítása Optimális (Auto Game) vagy Optimális (Auto Game 120Hz Pro) legyen.
-
markknight
veterán
válasz
negyven2 #198427 üzenetére
Ezekről botrányokról meg már ne is beszéljünk. Nem értem miért nem tud csendben maradni a CEO. Úgy tűnik ez most ilyen új divat lett, hogy pár önérzetes cég elkezdi a saját bizonyítékát magyarázni a social platformokon
Nem tanultak az AC Shadows esetéből? Először bizonyítson, utána okoskodjon bele. Az, hogy a GTA-n dolgozott és hozzátette a saját kis részét amiből amúgy ki tudja mi valósult meg, az valójában semmit nem jelent, csak egy tény amivel vevőket húzhat be.
De általában ilyenek ezek a cégvezetők/tulajdonosok, hogy nincsen reális képük a termékről, elhiszi a kamu víziókat meg a saját marketingjüket.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy picit segítséget kérni: Mai nap beújítottam egy PS5 Slim Digital Editiont(CFI-2016) és az elakadásom tárgya a VRR/8K Mode nem működése.
A jelenlegi felállás így néz ki:
TV(55OLED718/12)---> Yamaha RX-V4A <---PS5
Minden támogatja a VRR/120Hz apjafasza módot(sőőt, nem rég volt egy sima, első genes PS5-öm és azon pöccre indult minden) még sem tudom működésre bírni, sőt a PS kiírja, hogy a TV nem támogatja a VRR-t ami nettó hazugság. A kábelek amelyekkel az egész rendszer össze van kötve az egy 8K/48Gbps-es HDMI 2.1-es kábel.(elsőnek a kapott original kábellel próbáltam mindezt, nem volt pozitív eredmény)Jelenleg nem tudom összerakni, hogy mégis mi a baja a dolognak holott minden támogat mindent amit szeretnék.
Még azt az opciót is próbáltam a Képernyők menü alatt ahol -1 és -2-t lehet állítani de semmi.Előre is köszi!
-
mike1334
veterán
Köszi! Akkor nem értem miért írta, hogy nem tölthető le. Neten keresgéltem, ott írták, hogy factory reset után eltűnt, és nem lehetett telepíteni.
-
-
mike1334
veterán
Sziasztok!
Ha eladom a ps-t, és törlök mindent, akkor a következő tulaj dog tudni jatszani az Astro's Playroommal? Most másolom az adatokat usb-re, és figyelmeztetett, hogy az Astrot nem fogok tudni letölteni újra, ha nem mentem azt is. -
negyven2
veterán
válasz
Farkassacred #198428 üzenetére
Oké, de ott legalább a játékot (sztorit) tartották valami-re... itt az előzetesek (fizetett troll-ok által írt) szerint még az is hulladék kategória... sőt! Vannak olyan hangok, hogy a nagy része az lehet, hogy AI generált!
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #198426 üzenetére
Mert hazugság az egész...!!4!44
Hiszen a Co-Creator is elmondta, hogy egy meg nem nevezet cég/kiadó (állítólag itt a Rockstar Games-re gondolt), annyira beijedt, hogy hogy fizetett troll-ok alkalmazz, hogy lejárassa ezt azseniális
játékot netszerte!!!!
hombre[EU]: Elvileg nem lesz klasszikus Open World játék a sztori módban (lineáris akciójáték). Csak az Online és a kreatív módjában lehet majd szabadon bejárni a térképet. Amúgy nem kell engine-t eladni, mert UE5 alapú ez az egész Roblox szerű rendszer, az Everywhere! Ami most vagy beolvadt ebbe, vagy pedig a játék megjelenése után újra elérhető lesz... mert ugye mindkettőre van hivatalos nyilatkozat.
De igen, akik kipróbáltak, azok nem csak arról számoltak be, hogy nem csak egy átlagos akciójáték szintjét se éri el ez az egész, de piszkosul bug-os az egész. És ugye lényegében 0 marketing-je van úgy, hogy 10 nap múlva megjelenik!
ps. Ez egy által fizetett negatív komment!Rockstar Games -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #198425 üzenetére
Érthetetlen egyébként hogy ezek az infók csak kevés emberhez jutottak el.
-
Frod
addikt
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Farkassacred #198416 üzenetére
Nem kell hogy sok legyen, ha észreveszed, hogy szerény véleményem szerint állapítottam meg ezt, nem tényként jelentettem ki.
Számomra az a Mafia 1-2 sokkal többet adott, mint amit a GTA tudna valaha. Utóbbi egy óriási homokozóban játszódó, társadalomkritikával átitatott gengszer-sim, aminek bár elismerem ugyan az érdemeit, soha nem tudta felkelteni az érdeklődésemet, pedig nem egyszer ültem le elé, próbálni adni neki egy-egy esélyt.
A Mafia hangulatában nagyon más, az olasz bűncsaládok és a belső-külső konfliktusok engem sokkal jobban érdekelnek.
-
Batyops
aktív tag
válasz
ProEvoFan #198413 üzenetére
Azt én se szeretném hogy a Gta legyen az első játék ami miatt dragulnának a játékok bár ezt a Nintendó már elintézte nekünk. Amúgy meg nem a Gta miatt lesznek 100 usd játékok hanem pont a sajtó meg a social media miatt ami valamiert felkapta ezt a témát és mire oda jutunk siman annyiert tudják adni mert addigra belebeszélik az emberek fejébe hogy nincs is ezzel semmi gond plus ugye a nintendo emelt amit szintén le fognak követni na de nem baj max majd csak akkor vásárolok ha akció lesz. Nem letszükséglet a játék.
-
_drk
addikt
Akkor már nem kapunk star pontokat?
Most néztem rá, volt 873 pontom, 400at el lőttem 2000ft-os feltöltő kártyára. Kéne még 117 pont, leszedtem a balatro-t, elvileg ha elinditom adott volna 50 pontot. De nem akarja. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #198405 üzenetére
Hát úgy, hogy még nem jelent meg, nehéz véleményt mondani...
Jó lesz az, szvsz mindig is jobb volt a széria, mint a GTA, bár igaz, hogy teljesen más világ a kettő. Nekem sokkal többet ad ez a keresztapás, olasz maffiozós hangulat, mint amennyit technikailag többet tud a GTA. Egy jó sztori kell, markáns karakterek, dráma, oszt hadd szóljon.
-
PTM
aktív tag
válasz
markknight #198412 üzenetére
Pay has no limits.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #198404 üzenetére
Engem nem etetett be senki, nem tudom miről beszélsz, csak szimpi amit nyilatkoznak.
Amúgy pont nem érdekel a GTA. Kivéve, hogy miattuk ne legyen trendi a 100 eurós játékok kezdő ára.... -
PTM
aktív tag
válasz
markknight #198409 üzenetére
"Egyébként EU-s szabály, hogy 14 napon belül el lehet állni a digitális vásárlástól, szóval nem értem miként működik ez így."
Kivéve, ha az ember a kifejezett hozzájárulását adja, hogy a letöltés megkezdésekor elveszti ezt a jogot.
[link] (Exceptions alatt)Ez éppen így működik a Sony-nál. Userként elég vacakul tud kijönni, de szabályszerű.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #198409 üzenetére
A játékosok érdekeik úgy látszik smafu nekik..
Szerintem egyébként ha lenne ilyenre lehetőség mégtöbben mernének digitálisan vásárolni, win-win. -
markknight
veterán
válasz
Farkassacred #198408 üzenetére
nem kéne minden játéknál egy 5-10-30 perces visszafizetési lehetőség?
Be kell küldeni az EU-nak, hogy kapjon sok szavazatot, hogy végre írják elő és erőltessék rá a Sony-ra, ahogy az Apple-re is rátoltak rátoltak dolgot. Elég undorító a Sonynál a refund policy és szerintem ez már nem is fog sokáig így maradni. Egyébként EU-s szabály, hogy 14 napon belül el lehet állni a digitális vásárlástól, szóval nem értem miként működik ez így.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #198407 üzenetére
Jó lesz az szerintem ártól függetlenül.
Arra leszek kíváncsi, hogy lesz e vajon lemezes kiadás belőle, vagy csak digit. Akik ki akarnák próbálni-eladni ha nem jött be, ők kiesnének a fizikai nélkül.
Jogilag egyébként nem kéne minden játéknál egy 5-10-30 perces visszafizetési lehetőség? -
markknight
veterán
válasz
Farkassacred #198406 üzenetére
Túl negatív vagyok már vele, az az igazság. Pedig az első videó alapján vártam és beruháztam volna rá. Aztán jött az X perces gameplay és elment a kedvem. A látottak alapján kvázi két generációt csúszott a játék.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #198404 üzenetére
"Egyébként inkább Just Cause mint GTA " Közvélemény kutatásban azért kérdezzük ki a nép véleményét is ezzel kapcsolatban..
-
Szilágyi84
senior tag
Az új Mafiáról mi a véleményetek?
-
ProEvoFan
nagyúr
Kíváncsi leszek a MindsEye játékra. [link]
De jó lenne, ha kicsit odapörkölne a GTAnak ez a kis 60 eurós címkét kapott játék.
Vagy legalábbis lehessen rá mutogatni, ha a GTA új része tényleg 100 euró lesz, hogy ezt meglehet csinálni olcsóbban is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Villanyszerelés
- Adobe Lightroom topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest