Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

Amikor március 27-én egy napon jelent meg a Khazan és az Ai limit, illetőleg mivel mindkettőnek volt demoja is, akkor még nem gondoltam arra, hogy mindkettőt megvegyem, mert a demo alapján könnyű volt letenni a voksot a Khazan mellett, de nem engedtem el teljesen a Limitet sem.

Aztán most kapott egy kis akciót és az alacsony ár még kedvezőbb lett, kipróbáltam és nem ereszt.
    Ha ezt kaptam volna a Stellar Bladetől, akkor egy szavam sem lenne és az Ai limittel kapcsolatban nincs is, mert egészen elképesztő, hogy ez a játék ezt tudja ennyi pénzért.

Khazannal ellentétben itt nem a bossok erősek( a 3-4 bosson vagyok túl, a vége húzósabb lesz) hanem a hozzájuk vezető út, ami időnként labirintusos jellegű és cseszett jól tud esni egy shortcut, vagy pihenőhely, ahol végre fel tudjuk frissíteni a készleteinket.

Eltérő fegyverek, ki ki válogathat a stílusának megfelelően és ha találunk a fejlesztéshez matériát, vagy éppen a fegyónk még jobb verzióját, az már a jutalmazás felsőfoka.

A posztapokaliptikus környezet, animés karakterek adják az összevetést a Stellar Blade-del, de itt van egy plusz fejlődési lehetőség is, ahol nyersanyagokért és még jobb fegyverekért küzdesz, mindezt jelenleg kb.10-11 ezer forintért, souls kedvelőknek ajánlott.

Új hozzászólás Aktív témák