-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Amikor március 27-én egy napon jelent meg a Khazan és az Ai limit, illetőleg mivel mindkettőnek volt demoja is, akkor még nem gondoltam arra, hogy mindkettőt megvegyem, mert a demo alapján könnyű volt letenni a voksot a Khazan mellett, de nem engedtem el teljesen a Limitet sem.
Aztán most kapott egy kis akciót és az alacsony ár még kedvezőbb lett, kipróbáltam és nem ereszt.
Ha ezt kaptam volna a Stellar Bladetől, akkor egy szavam sem lenne és az Ai limittel kapcsolatban nincs is, mert egészen elképesztő, hogy ez a játék ezt tudja ennyi pénzért.Khazannal ellentétben itt nem a bossok erősek( a 3-4 bosson vagyok túl, a vége húzósabb lesz) hanem a hozzájuk vezető út, ami időnként labirintusos jellegű és cseszett jól tud esni egy shortcut, vagy pihenőhely, ahol végre fel tudjuk frissíteni a készleteinket.
Eltérő fegyverek, ki ki válogathat a stílusának megfelelően és ha találunk a fejlesztéshez matériát, vagy éppen a fegyónk még jobb verzióját, az már a jutalmazás felsőfoka.
A posztapokaliptikus környezet, animés karakterek adják az összevetést a Stellar Blade-del, de itt van egy plusz fejlődési lehetőség is, ahol nyersanyagokért és még jobb fegyverekért küzdesz, mindezt jelenleg kb.10-11 ezer forintért, souls kedvelőknek ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest