Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Valószínűleg ez történt, hogy elfogyott a büdzsé és most fejezik be a játékot a beérkezett pénzekből. Lehet engedni kellett volna a scope-ból picit és letolni az árat. És akkor az lenne az optika, hogy egyes funkciók-fícsörök még nem elérhetőek, de free upgradeként (ahogy most is) elérhetőek lesznek. Máris úgy maradna meg mindenkiben, hogy fúha, MVP-re milyen kafa játék lett egy tízesért és még jön hozzá sok-sok dolog.
Seth: Ezt írtam róla május elején: Szerintem hónapon belül szedni fognak belőle valamit. És valóban akciós is lett
Azt látatlanban megmondom neked, hogy marha drága volt, sőt magyar fejlesztések minőségét jól ismervén, kb ilyen USA áron ment a fejlesztés és biztos vagyok benne, hogy még mindig mínuszos az egész projekt. A tesztelésen pedig mindig szeretnek spórolni, főleg idehaza... ez utóbbi is ilyen klasszikus vonás, látszik is a terméken.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest