Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
COD remastered: Egyébként én sem értem ezt a nagy hype-ot miatta. Filléres tétel steam-en és már a legalapabb laptop is elviszi. Nekem is megvan.
Amúgy szerintem az összes cod a 4. rész "remasztija".Új nfs? Hát nem tudom. Egyébként amennyire fikázták... Nekem megvan és a mai napig jönnek hozzá tartalmak. Egész komplex kis játék lett és hamar találni játékosokat PvP-re. Szóval nincs kihalva a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest