Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
Wesder #186092 üzenetére
Már régóta van,de nagyon kezdetleges.sok játék el sem indul,a többi meg ostromolja az 5-10FPS-es álomhatárt.Egy időben azt mondták lehetetlen az emulálás,mert egy horda i7-es ereje kéne a Cell emulálásához.Ha azt veszem,hogy a PS2 emulátorhoz se árt egy i5-ös,lehet benne valami.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kendek #186095 üzenetére
Ha nem is rendszeresen, de hébe hóba nosztalgiáznék PS-en is. Jelenleg erre a PC-t használom, ott úgy állítgatom a felbontást ahogy nem szégyellem. De ugye a PC meg a konzol nem teljes mértékben egy kategória.
(#186094) consono: Én a minap láttam egy videót, a srác UC3-mal játszott PC-n, i9 volt a gépben 32GB RAM és -azt hiszem- 1080Ti társaságában. Lock-olva volt 30fps-re, időnként így is dropolt elég durván. Ezt mondjuk a saját gépemmel biztos nem tudnám megcsinálni, diavetítés lenne kb.
-
saelin
veterán
Valakinek van valami tippje arra, hogy Game Event Notification-ről hogy lehet leiratkozni? FFXIV-re vagyok feliratozva, de már évek óta nem nyúltam hozzá, de folyamat kapom ps-re az event értesítéseket. Turtam a Google-t is, de sehol semmi releváns infó.
Amiket eddig próbáltam:
- A játék nincs feltelepítve.
- Nem vagyok community-ra feliratozva.
- Az event menüpont alatt nincs semmiféle unsubscribe gomb.
- Az account magangement/account information/PS Subscriptions alatt csak a ps+ előfizu szerepel, a Services List menüben nincs FFXIV feltűntetve...
- Néztem a PSN-t asztali nézetben és áttúrtam az összes menüt, de ott sem találtam erre vonatkozó információt vagy beállítást.Sooo, egy ilyen feliratozás lifetime érvényű? :/
-
BigBlue69
őstag
Humble Bundles ps4 bundle tényleg csak US? Valaki nem probált rá magyar accal véletlen?
-
válasz
30z.Samu #186086 üzenetére
Arról is szó van, hogy a régebbi játékok futtathatósága mellett megoldják a felbontás felturbózását is. Én úgy gondolom, hogy bármennyire is idejétmúltak ezek, okunk nem lehetne az elégedetlenségre a plusz játékok kapcsán. Ha a PS4-es címek (ami szerintem is alap kellene legyen) mellett meg tudják oldani a többit is, akkor csinálják, aztán majd mindenki azzal játszik amivel akar.
-
NyMRooD
őstag
és (#186080) wesder: Hát a Nintendo classic konzolok sikere tényleg azt mutatja, hogy senki nem akar ezekkel játszani, ne a ps1 classicot vegyétek példának, mert az egy vacak, sok nagy cím hiányzott, amit várt a nép. A grafikai hiányosságok nem mindenkinek számítanak. Mondjuk a ps1 nekem sem hiányzik, ps2-őn van pár cím ami érdekelne, ps3-on pedig több is, de nálam az lenne a minimum, hogy a ps4 könyvtáramat tovább vihessem.
(#186087) Dvix: Szerintem ha lesz BC, ne nagyon számolj patch-ekre, max a ps4-es játékoknál, xbox-nál is csak azért van, mert ott a kompatibilitáshoz hozzá kell nyúlni a játékok kódjához és akkor már néha javítanak is rajta.
-
Wesder
titán
válasz
seniman #186090 üzenetére
Ja hogy ja.
Van màr PS3 emu PC-re?30z.Samu
Ha nem lesz BC, akkor csak erősebb PS meg "Exklúzív cím"+1 vàrható szerintem.NyMRood
Attól hogy a Nintendo-nak sikeres volt a Classic nem jelent semmit.
A PS Classic jàtékok mai szemmel sokkal rosszabban néznek ki, a Nintedo címek meg azért mentek jól mert a PixelArt grafika ma is megy. -
-
seniman
veterán
Szerintem PS3-nál nem kell jobban kitolni a backward-ot,épp elég lesz szerencsétlen gépnek azt emulálni.Az még érdekelne is,leginkább mert se épkézláb PS3-at nem találni már Dualshock 3-ból meg már csak a kutyarágta,zsírral,kosszal,chipsel teli használt eredetiek vannak,meg a semmire való kínai fake sz*rok.
(#186088) wesder
A mostani generációnál azért nem lett BC,mert még a Pro ereje is harmatos ahhoz,hogy a vaddisznó nyolcmagos Cell-t emulálja.Még a power pc-ket is megfingatja a PS3 emuláció.
-
consono
nagyúr
válasz
Wesder #186075 üzenetére
Teljesen egyetértek, nincs ertelme 20 éves konzolok emulaciojának. Amit érdemes lenne játszani, azt már úgy is remakelték, a többi még maradjon csak szép emlék. Mondjuk az is igaz, hogy valahol a Switch pont ezt (is) lovagolja meg, van sok "8 bites" grafikájú játék (épp ilyennel játszom én is), de nem 50"-on, hanem kézi üzemmódban élvezetes.
azt meg még nem tudjuk mivel fog újítani a Sony, ne temessük előre
A Nintendo is tudott újat letenni az asztalra.
-
Dvix
senior tag
válasz
sp8787 #186072 üzenetére
Szerintem tök jó lenne, ha legalább még PS3-asokat is áthozná így a Sony az új konzolra, és mivel PS3-on online támogatás megszűnik, nyugodtan tudnának játszani a PS5-ön, és továbbra is PS3-as játékokat vásárolni esetleg. Pláne h ilyenkor patch-elik a régi játékokat, hogy szebben, jobban fussanak az új platformon. Nem lenne utolsó szempont.
Szerintem meg tudják csinálni PS4 játékoknál meg egyenesen kötelező lesz, hogy királyul fussanak, nagyobb felbontáson!
Nem fogja MAGÁT TÖKÖN SZÚRNI a Sony h ne lehessen,l legalább régi PS4-es játékokat játszani a PS5-ön!
-
30z.Samu
félisten
Akkoriban a TV-k kb 640x480 körüli felbontást tudhattak (nem tudom pontosan, lehet akkorát se), persze hogy nem úgy néz ki egy 1080p-s vagy 4K-s TV-n és természetesen ennek az a vége hogy van aki csalódik, mert Ő szebb grafikára emlékezett.
Az akkori TV-ken jobban is nézett ki, ennek akkor lenne több értelme, ha a gép felskálázná a felbontást, hogy a felhasználó felkiálthasson, hogy "Jé, ez tök ugyanolyan, mint régen volt!" és ne kelljen lehangolódva motyogni, hogy "Hű, de csúnya, én nem erre emlékeztem...". -
Jigoku
tag
Én mondjuk lehet, hogy igen?xD Attól, hogy neked ez nem téma, még van elég ember rajtad kívül ám ezen a bolygón, akik lehet, hogy másként látják a dolgot. Nem mindenki ilyen finnyás a "pixelfostengerre".
Nekem egyébként tetszik az ötlet, akiknek eddig egyes címek kimaradtak, vagy volt régen PS1-ük mondjuk, de már nem megy a gép (és van talonban játékuk), és esetleg a legújabb játékok iránt is érdeklődnek, egy konzollal letudják az egészet. Én a PS3 visszefele kompatibilitást használnám ki a legjobban, mert akkor külön azt a gépet nem venném meg. Plusz oké, hogy a PS2-m is viszi a PS1 játékokat, de egy PS5ön biztos kicsit jobban/szebben is mutatnának.
-
Wesder
titán
válasz
#42308056 #186077 üzenetére
Mondjuk mert kiadtak egy PSClassicot, ami a kutyànak sem kellett. Majd pont a PS5-ön fogok PS1 címekkel jàtszani úgy, hogy ami azon említésre méltó volt màr kapott remastert.
Jó, mostmàr lehet okosítani a classicot, így lehet hogy lesz keletje, de szàmomra csak egy PSOne hàzba csomagolt Rashberry Pi.
-
törölt tag
Ide ment a véleményem az egészséges nasikák (mint zöldség) illetve életformával kapcsolatban
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #186067 üzenetére
Már ki is jött, szerencsére steam-re is, most 20 euró, de szerintem várok egy picit valamilyen akcióra, ps-en nagy lett a - multiplatform címekből a - backlog RDR2, AC: Origin, AC: Odyssey + Witcher 3-ban is benne vagyok, bár kikapcsolódásnak lehet tökéletes lenne, de arra most pc-n ott az Overwatch. Munka mellett nincs sok időm és azt most a képregényes hobbim emészti fel a sok megjelenés miatt.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #186025 üzenetére
- Halo-val anno az egyessel játszottam, nem volt rossz, gondolom az 5. részre még jobb lett. Killzone-hoz még nem volt szerencsém. Nekem Fps nem nagyon hiányzik (konzolra), de ha így nézzük, ebben gyenge a ps. Viszont a Halo 5 nem egy mai darab és azóta nem volt semmi értékelhető a zöld oldalon sem.
- Forzából a Horizon 2-vel játszottam sokat, baromira élveztem, a többit nem próbáltam, a ps oldalon lévőket sem. Az azért elégé elismert a gémer társadalomban, hogy a Forza az alfája és az omegája a zsánerének, szóval ezt nem lehet cáfolni (mondjuk elég réteg játék is, nekem generációnként bőven elég lenne 1-2 rész).
- Platformernek ott volt a Crash (ami már nem ex), ott a Knack, a Ratchet & Clank, meg még biztos van egy pár (igaz ezek 3d-sek, nem pedig 2.5d). Még biztos van pár ex platformer, de én nem nagyon ismerem őket.
- Sea of thieves - a gameplay-ek alapján úgy láttam nem nagyon van benne tartalom, itt talán hasonló volt a No Mans Sky (amíg ex volt), hogy van-e más ilyen azt nem tudom.
- State of decay - most jön a Days Gone, jobbnak néz ki, de várjuk meg a megjelenést (sajna nem tudom mi a pontos zsánere, biztos van még valami ami hasonló, esetleg a LoU?)
- Crackdown - előbb had jelenjen meg, biztos van valami hasonló itt is (legalább is a single részéhez).
- Quantum break, Sunset overdrive, Gears 4 - több éves játékok, ezek közül a Sunset érdekel, a többi annyira nem, de nekünk ott a Spider-man, az Infamous sorozat és az Order, talán ezek amelyek zsánerben hasonlóak.Viszont lenne nekem is két kérdésem:
1. Hol vannak olyan játékok x-en mint a PlayLink-es játékok, a The Last Guardian, a Gravity Rush, a Last of Us, az Uncharted-ek, a Quantic Dream és a Supermassive Games játékai, a Shadow of the Colossus, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God of war és amit én nem tartok sokra de létezik és sokan szeretik a VR?
2. Mikor jönnek olyan játékok xone-ra mint a Death Stranding (mondjuk ezt még mi sem tudjuk mi), The Last of Us Part 2, Ghost of Tsushima, Final Fantasy 7 Remake?
A kollégának szerintem nem kellene a feszültséget keltenie, mert ex címek terén nincs igaza. Azokhoz amit felsorolt, dobd hozzá még a Cuphead-et és kb nincs is több MS ex cím, én meg rengeteg mindent kihagytam, bár tény, hogy 1-2 zsánert hanyagol a Sony de a többit nyomatja 1000x és nem 1-1 játékot csinál zsánerenként egy egész generációra.
Viszont ettől függetlenül az xone s egy jó konzol a xonex pedig baromi jó és a szolgáltatások terén - szvsz - irigylésre méltó. Mindenki eldöntheti, hogy mit preferál jobban és szabadon választhat platformot, mindkettő mellett van bőven pozitívum.
-
xkoti
senior tag
Szerintem ha valakinek tetszik a demo ne ijesszen el senkit az fps drop vagy éppen a bug mert fixálni fogják
Nem hagyják rá annyiban -
-
saelin
veterán
válasz
vonSux #186044 üzenetére
A vip demóhoz képest rengeteg bugot kijavítottak mostanra. Cirka egy hét alatt! Persze még most is vannak benne bogarak, de a kritikus hibák nagy részét megoldották. Úgyhogy a Bioware programozói csak tudnak valamit. Mostmár nyugodtabban várom a full játékot, mint a vip demo frusztrációja után.
-
Továbbra is megkérném a topik lakóit, hogy tartózkodjunk a nem ideillő, személyeskedő és sértő hozzászólásoktól!
-
vonSux
őstag
válasz
30z.Samu #186016 üzenetére
Inkább demo, mint beta, szóval valahol végleges körüli állapotot kellene látnunk. Persze fogadkozik a BW, hogy minden sokkal jobb lesz majd. És persze, akár éveken keresztül is reszelgethetik, ha lesz játékosbázis
Wesder:
Én pl ha nem olvasok fórumot úgy vagyok vele, hogy mindkét konzol tök jó, rohadt jókat játszom azokkal az ex és multiplat játekokkal amelyek érdekelnek. A topikokban meg mindig van egy-egy frusztrált arc, aki a jó isten tudja miért, de küldetésenek érzi, hogy győzködjön az ellenkezőjéről -
xkoti
senior tag
Igazából ami nálam előnye lett volna a xox-nak az nem a játékok listája hanem a lehetőségei.
A vissza felé kompatibilitás igen sok x360 játékot tudsz játszani és a gamepass ami nagyon kicsi pénzért több száz játékkal rendelkezik.Noha ami megjelenik xox-ra az nagy része pc-re is van
Nem mondom rossz konzolnak mert nem egy sony fanboy vagyok, mert valljuk be a sonynak is van hibái
De irigy lennék most egy két exkluzív játékra (elég sokra) ha xbox-os lennék AMI nem lennék mert leadnám és abból venném meg a ps4-et
-
pulffy
őstag
A'rpival mi van hogy már nem topikgazda?
-
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #186035 üzenetére
Ahogy teheted próbáld ki. A zene, a látvány, a karakterek, a platformer részek hibátlanok. Számomra a top 10 játékok között van. A WinStore-t pedig azért nem szeretem mert a játékaim 90%-a Steamen van és szeretem egy helyen tudni a dolgaimat. Másrészt az évek alatt rendkívül kiforrott rendszer vált belőle mégha a Valve sok szempontból elkényelmesedett. Továbbá számomra ellenszenves, mégha üzleti szempontból érthető húzás, hogy a Storenak erőszakkal próbálnak meg piacot szerezni és nem úgy, hogy jobb alternatívát nyújt. Ezért nem vettem meg pl. az Age of Empires Definitive Edition-t.
-
Imilenni
addikt
válasz
Wesder #186032 üzenetére
XOX minőségben
Jó tudni hogy mindenki XOX-el rendelkezik.Egyébként a játékokra kitérve pedig a State of decay konkrétan 0
Nem tudom játszott e azzal a srác aki ezt benyögte a ikszbox csoportba, de szerintem nem.A Sea of Theves jó kis játék, nagy volt a hype körülötte de már elég ritkán látok videót arról bárkitől IS.
A Halo 5-re meg, kinek mi tetszik
Azért mert nekem tetszik a kolbásztöltő szimulátor, és csak ps-re elérhető még nem lesz ikszbokszverő játék.. remélem érted a hasonlatot.Egyébként azért jön ide a pc, mert hogy nem ikszbox ex címek ezek, mindössze MS exkluzívok.
Ha csak boxra lenne elérhető megérteném az összehasonlítást, de így?Szolgáltatás szinten meg tényleg csodálkozik valaki? Akkorát bukott az MS a Sonyval szemben, hogy mindent bevetnek..fordítottan helyzetbe szerinted mi lenne?
Kérlek szépen ugyan ez.Jah és nem vagyok xbox hater, volt gépem majd 1 évig, Forzából megvan a 3 és 4 is! (PC)
-
Gery9112
őstag
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Wesder #186025 üzenetére
Nem tudom ki írta, de kicsit szenvedős volt elolvasni a rossz írásjel használat miatt.
Egyébként igen, elég jó Microsoft exkluzívok vannak. Csak épp itt a bökkenő: Microsoft exkluzívok, és nem ekszboksz exkluzívok. Akinek van egy viszonylag jó PC-je az nem tudom miért választana ekszbokszot ha egyszerűen azokat a játékokat tudja játszani a gépén is.
-
törölt tag
Há ezt az Anthem-et rendesen meg kell majd pöcsölni !
-
Imilenni
addikt
válasz
Wesder #186025 üzenetére
Tagadhatatlan hogy pár dologban ütős az MS, csakhogy nem ikszbokszról van szó, hanem PC-ről is.
Szóval NINCS ex címük.
Nekem itt a pécém, simán viszi ezeket, a legtöbb kint van pécére is, ezért adtam el a boxomat. Egyszerűen felesleges.
Nem tudom milyen ostoba Sony propagandáról beszélsz egyébként, max a játékosok állítják ezt, az meg miért lenne propaganda -
Domaximus
tag
Pff ez az Anthem akkorát fog bukni. Rengeteg sebből vérzik és ez két hét múlva se lesz totál fixálva, a storyt ennél a gamenél hagyjuk inkább... Nem tudom mikor oldódik fel a review embargó, de ha 7 pontnál többet kap a game, az meg fog lepni...
-
Di Natale
senior tag
válasz
markknight #186012 üzenetére
Mivel szoktad takarítani?
-
balinthun
tag
Ez az Anthem botrányos. Zéró elvárást is sikerült alulmúlni. D2 sokkal jobb pedig...
-
vonSux
őstag
Nos egyelőre félreteszem az Anthem demót, és megpróbálok találni vele kapcsolatban néhány jó szót.
Vajon hány fps-el fut prón? (nem a hivatalos, a tényleges, játék és cinematic közben tapasztalt frameratre gondolok. mert néha nagyon csúnyán beszaggat)
-
markknight
veterán
Azért a kontrollert kb naponta kell takarítani. Nem vagyok izzadós, de azért meg meg telepszik rajta a kosz, ott ahol markolom például.
-
Domaximus
tag
Mibe ment át a PS4 topik ecsém... XD
-
KaitouP
nagyúr
válasz
30z.Samu #186007 üzenetére
Bloáh.
Aztán akkor ilyen userek gondolkoznak 20-30-40 ezer forintos gamer klaviatúrán. Mindig mondom hogy előbb az étkezési szokásaidon változtass, kár lenne eléd egy komolyabb billentyűzet.
(#186008) Alcsi69
Pontosan!Bár azért az olajos magvakkal is csínján, de sokkal jobb mint hulladék snack.
-
30z.Samu
félisten
válasz
KaitouP #186006 üzenetére
"egy volt haverom öccse (aki igénytelenül a számítógép előtt zabáló volt) kirázta a billentyűzetet. Ami abból kihullott, azt inkább nem írom le."
Ilyen ismerősöm nekem is van, egy kiló kenyeret ki lehet rázni abból a billentyűzetből amit használ.
Meg vagy szorulva? Rázd meg a klaviatúrát.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
30z.Samu #185992 üzenetére
Ez nem beteges, ez a normális. Vagy ne zabáljon valaki ha nem tud normálisan ilyen eszköz használata közben, vagy zabáljon kultúráltan. (nedves törlőkendő, szalvéta, valami, bekészít)
Szedtem már szét távirányítót, a belemet kihánytam a benne lévő zsírtól. Ahogy attól is, amikor kölyökként egy volt haverom öccse (aki igénytelenül a számítógép előtt zabáló volt) kirázta a billentyűzetet. Ami abból kihullott, azt inkább nem írom le.
Psfanboy, nem neked szólt, nem ám sértődés lesz.
De tényleg ne egyél ilyen chipset. Nem hogy ennyit. Baromi káros. Vannak frankó alternatívák, például lencsechips, humuszchips, egyéb egészségesebb nasik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600